kris84ajj
kris84ajj
  20 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Hej, wczoraj udostępniliśmy w Google Play aplikację do nadawania na Fotka.tv z urządzeń Androidowych :). Teraz możecie prowadzić transmisję na żywo z imprezy w pubie, meczu czy innego fajnego wydarzenia!;) Zachęcam do pobierania aplikacji i podzieleniem się z nami uwagami na jej temat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.pl.fotka.mobile.fotkatv.publisher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5wbC5mb3RrYS5tb2JpbGUuZm90a2F0di5wdWJsaXNoZXIiXQ..

TikiBob81
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
TikiBob81
  26 października 2014

a nie jest czasem tak ze maja wykupiona licencje na np android 3,0 a zeby kasa sie z wracala wykupia licencje na wyzsze wersje ? ale za klub gwiazd biora kase i super tak widze obraz na kamerkach i bede widzial do póki wygasnie im licencja i wykupia nowsza ze bym nic nie poszlo namarne .

wOwRiN666
wOwRiN666
  2 listopada 2014

Witam zainstalowałem sobie Fotka.tv na telefon telefon to SOny xperia l z najnowszym androidem i mam pytanie czy wam chodzi ta fotka tv bo mi nie a chciałbym bo nie mam kamerki na komputerze wyskakuje mi błąd FAILED ALLOCATE COMPONENT INSTANCE POMOCY bede wdzieczny jak mi ktoś pomoże Pozdrawiam :)

blondi98220
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 14
blondi98220
  24 listopada 2014

witam mam tableta samsung tab 2i niemoge zrobic transmisji livenakamerkach niemam zielonego pojecia jak sobie z tym poradzic prosze o pomoc mam zainstalowanom wyszukiwarke DOLPHIN BROWSER HD oraz ADOBE FLASH PLAYER 11.1.102.59.apk tablet z androidem 4.0.4. i jiemoge sie polaczyc dochodze na kamerkach do czarnego pulpitu z migajacym swiatelkiem czerwonym i koniec prosze o pomoc

Xxanaxx

blondi98220
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 14
blondi98220
  25 listopada 2014

xxanaxx witaj w pokoju

Xxanaxx

SexLoveRockNRool
SexLoveRockNRool
  1 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: SexLoveRockNRool: SIEMKA :) mam pytanie , dlaczego jak zawsze chcę zrobić transmisję z telefonu to wyskakuje mi taki komunikat . Przepraszamy,ale twój telefon nie jest wspierany przez naszą aplikację . O co chodzi ?

SIEMKA :) mam pytanie , dlaczego jak zawsze chcę zrobić transmisję z telefonu to wyskakuje mi taki komunikat . Przepraszamy,ale twój telefon nie jest wspierany przez naszą aplikację . O co chodzi ?
SexLoveRockNRool
SexLoveRockNRool
  1 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: SIEMKA :) mam pytanie , dlaczego jak zawsze chcę zrobić transmisję z telefonu to wyskakuje mi taki komunikat . Przepraszamy,ale twój telefon nie jest wspierany przez naszą aplikację . O co chodzi ?
SexLoveRockNRool
SexLoveRockNRool
  1 grudnia 2014

SIEMKA :) mam pytanie , dlaczego jak zawsze chcę zrobić transmisję z telefonu to wyskakuje mi taki komunikat . Przepraszamy,ale twój telefon nie jest wspierany przez naszą aplikację . O co chodzi ?

Kinia99
Kinia99
  9 grudnia 2014

Fotka tv jak zrobić transmisję.

JrNeymar
JrNeymar
  2 stycznia 2015

Witam wszystkich w nowym roku 2015 i zycze Wam wszystkim oby ten rok okazal sie zdecydowanie lepszy pod kazdym wzgledem i zdrowka rzecz jasna :-) a tak w ogóle to mam problem nie moge wejsc na kamerki poniewaz nie mam zainstalowanego flash playera chodzi o tableta android ja tego nie ogarniam mam nadzieje ze mi pomozecie? Dziekuje z gory i pzdr.

MarekTykwinski
MarekTykwinski
  20 lutego 2015

PRZESYŁAĆ ILE TYLKO SIĘ DA UDOSTĘPNIAJCIE WIELKIE DZIĘKI
https://www.youtube.com/watch?v=_YbSK1A8YAM

MarekTykwinski
MarekTykwinski
  21 lutego 2015
https://www.youtube.com/watch?v=oPdGKVRjFf8
Paattrriicckk
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 32
Paattrriicckk
  22 lutego 2015

Można robić Transmisje z Iphona? Czy tylko na Androida jest dostępne ?

jacekzawislak
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 47
jacekzawislak
  17 maja 2015
Kinia99
Kinia99: Fotka tv jak zrobić transmisję.

normalnie kochanie moje
MAJKELL1992
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
wpis jest ukryty
Sisso25
Sisso25
  15 lipca 2015

H w d i tak stare jak plener na ławce nie działa

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.