Hej, wczoraj udostępniliśmy w Google Play aplikację do nadawania na Fotka.tv z urządzeń Androidowych :). Teraz możecie prowadzić transmisję na żywo z imprezy w pubie, meczu czy innego fajnego wydarzenia!;) Zachęcam do pobierania aplikacji i podzieleniem się z nami uwagami na jej temat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.pl.fotka.mobile.fotkatv.publisher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5wbC5mb3RrYS5tb2JpbGUuZm90a2F0di5wdWJsaXNoZXIiXQ..
[Kamerki] Fotka.TV Android strona 5 z 7
Witam...
Czy przewidujecie bądź udostępnicie aplikację na żeby można było na smartfonach również używać wbudowanych kamerek do transmisji wideo jak na komputerze pod windowsem?
No elo siema pozdro i w ogole :)
Podbijam rowniez z pytaniem, aplikacja poprzednia dzialala nielicznym, zostala usunieta z marketu, moze czas pomyslec nad czyms sprawnym, co? :>
Probowalem tez przez przegladarke na smartfonie z flashem no ale niestety. Proba konczy sie jedynie komunikatem "Laczenie z serwerem"..
Mysle ze wielu uzytkownikow by to ucieszylo :)
Pozdrawiam.
mogą być dwa rozwiązania jedna to przeglądarka z dołączonym flash playerem,kilka ich jest trzeba prubować, a drugie to przeglądarka która kompresuje video przez swoje serwery są to Opera max (trzeba czekać w kolejce do instalacji) puffin browser (płatny kilka zet działa na tym fotka prubowałem) i Skyfire
Po dzisiejszej aktualizacji można oglądać kamerki lecz bez dźwięku i możliwości nadawania. Chat działa. Mowa o aplikacji Fotka.pl dla systemu Android
Mam samsunga galaxy mini 2, zainstalowałem fotkę , no i weszłem na kamerki obraz okropny jakby śnieg padał bardzo śnieży i paski latają /