kris84ajj
kris84ajj
  20 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Hej, wczoraj udostępniliśmy w Google Play aplikację do nadawania na Fotka.tv z urządzeń Androidowych :). Teraz możecie prowadzić transmisję na żywo z imprezy w pubie, meczu czy innego fajnego wydarzenia!;) Zachęcam do pobierania aplikacji i podzieleniem się z nami uwagami na jej temat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.pl.fotka.mobile.fotkatv.publisher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5wbC5mb3RrYS5tb2JpbGUuZm90a2F0di5wdWJsaXNoZXIiXQ..

sebaa2008
sebaa2008
  15 lipca 2012

Orientuje się ktoś czy na Huawei Ideos S7 Slim (Tablet) będzie chodzić :D bo mi w markecie pokazuje że nie obsługuje mojego Taba hahaha to jest śmieszne ogrraniczanie i brak wsparcia ech....

MichaU
MichaU
  6 sierpnia 2012
PrezenterKondziubb
PrezenterKondziubb: Witam a Fotka.tv działa też na Windows Phone 7.5. ?

a co wspolnego ma wp z androidem?
sdms
sdms
  8 sierpnia 2012

Oj ludziska kochane. Żeby Fotka.tv działała na systemie android nie wystarczy mieć minimalną wersję wymaganą (jak pisał wcześniej kris android 2.2), ale także odpowiedni procesor w urządzeniu. Dla przykładu Fotka.tv nie ruszy na smartfonie HTC Wildfire S, gdyż procesor nie obsługuje odpowiedniego zestawu instrukcji wymaganych do instalacji Flash Playera oraz Adobe AIR.

Listę obsługiwanych urządzeń znajdziecie tutaj: http://www.adobe.com/devnet-apps/flashruntimes/certified-devices.html

nieOogarniamTegOo
nieOogarniamTegOo
  9 sierpnia 2012

ekhm mam flash playera i adobe air i nie działa

DJR
DJR
  11 września 2012

Kiedy wyjdzie na iOS ?

MichaU
MichaU
  12 września 2012
DJR
DJR: Kiedy wyjdzie na iOS ?

a powiedzial ktos ze wyjdzie ?
YourAllNightmare
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
YourAllNightmare
  1 października 2012

mam tablet yarvik android 4.0, istnieje mozliwosc oglqdania transmisji przez jakis program? bo bezposrednio z Fotka.tv nie dziala.

patrick2604
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 2
patrick2604
  14 października 2012

na HTC WILDFIRE S też nie działa

Zeusx93
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 159
Zeusx93
  22 października 2012

mam sony xperia x android 4.0 4 i wpisuje maila i haslo i nie prawidlowewyskakuje a wpisuje dobrze

adrianekktm12345
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
adrianekktm12345
  10 listopada 2012
http://fotka.tv/adrianekktm12345-f
LonelinessFucking
LonelinessFucking
  24 listopada 2012

ja wiem , że to nie odpowiedzni wątek ale muszę poruszyć sprawę fotki.tv coraz cześciej spotykam osoby ktore perfidnie się obnazaja przed kamerą ! raz spotkalam 2 facetow ktorzy wiadomo co robili i to tak perfidnie ;/ jak ja prowadze audycje to szkoda , ze jest tak duzo osob ktorzy spamuja mi na tym czacie i potem musze odswiezac z czego kamerka nie chce sie ponownie zaladowac.. moze ktos by w koncu cos z tym zrobil ? ; d

kris84ajj
kris84ajj
  3 grudnia 2012

"na HTC WILDFIRE S też nie działa" bo na nim nie działa Flash i Adobe AIR

kuba199303
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
kuba199303
  13 grudnia 2012

Mi na Xperii Arc S nie działa. Loguje się i cały czas czarny ekran. Wiecie może co jest ?

pompii
pompii
  20 stycznia 2013
SiedzeNaKurze
SiedzeNaKurze
  20 stycznia 2013

Na Sony Xperia mini pro (sk17i/mango) wersja oprogramowania: Android 2.3.4 numer kompilacji 4.0.2.A.0.69 zrywa połączenie z serwerem zaraz po założeniu transmisji. Teoretycznie, wg tej magicznej tabeli, która została tutaj podana - wszystko powinno działać, jednak jest inaczej. Projekt aplikacji został porzucony?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.