Hej, wczoraj udostępniliśmy w Google Play aplikację do nadawania na Fotka.tv z urządzeń Androidowych :). Teraz możecie prowadzić transmisję na żywo z imprezy w pubie, meczu czy innego fajnego wydarzenia!;) Zachęcam do pobierania aplikacji i podzieleniem się z nami uwagami na jej temat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.pl.fotka.mobile.fotkatv.publisher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5wbC5mb3RrYS5tb2JpbGUuZm90a2F0di5wdWJsaXNoZXIiXQ..
[Kamerki] Fotka.TV Android strona 2 z 7
Orientuje się ktoś czy na Huawei Ideos S7 Slim (Tablet) będzie chodzić :D bo mi w markecie pokazuje że nie obsługuje mojego Taba hahaha to jest śmieszne ogrraniczanie i brak wsparcia ech....
Oj ludziska kochane. Żeby Fotka.tv działała na systemie android nie wystarczy mieć minimalną wersję wymaganą (jak pisał wcześniej kris android 2.2), ale także odpowiedni procesor w urządzeniu. Dla przykładu Fotka.tv nie ruszy na smartfonie HTC Wildfire S, gdyż procesor nie obsługuje odpowiedniego zestawu instrukcji wymaganych do instalacji Flash Playera oraz Adobe AIR.
Listę obsługiwanych urządzeń znajdziecie tutaj: http://www.adobe.com/devnet-apps/flashruntimes/certified-devices.html
mam tablet yarvik android 4.0, istnieje mozliwosc oglqdania transmisji przez jakis program? bo bezposrednio z Fotka.tv nie dziala.
ja wiem , że to nie odpowiedzni wątek ale muszę poruszyć sprawę fotki.tv coraz cześciej spotykam osoby ktore perfidnie się obnazaja przed kamerą ! raz spotkalam 2 facetow ktorzy wiadomo co robili i to tak perfidnie ;/ jak ja prowadze audycje to szkoda , ze jest tak duzo osob ktorzy spamuja mi na tym czacie i potem musze odswiezac z czego kamerka nie chce sie ponownie zaladowac.. moze ktos by w koncu cos z tym zrobil ? ; d
Na Sony Xperia mini pro (sk17i/mango) wersja oprogramowania: Android 2.3.4 numer kompilacji 4.0.2.A.0.69 zrywa połączenie z serwerem zaraz po założeniu transmisji. Teoretycznie, wg tej magicznej tabeli, która została tutaj podana - wszystko powinno działać, jednak jest inaczej. Projekt aplikacji został porzucony?