Hej, wczoraj udostępniliśmy w Google Play aplikację do nadawania na Fotka.tv z urządzeń Androidowych :). Teraz możecie prowadzić transmisję na żywo z imprezy w pubie, meczu czy innego fajnego wydarzenia!;) Zachęcam do pobierania aplikacji i podzieleniem się z nami uwagami na jej temat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.pl.fotka.mobile.fotkatv.publisher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5wbC5mb3RrYS5tb2JpbGUuZm90a2F0di5wdWJsaXNoZXIiXQ..
[Kamerki] Fotka.TV Android strona 3 z 7
Nie działa na androidzie, nie zapowiada się by ktoś to naprawił w najbliższym czasie, w garbate aniołki wierzysz? :D
Mam tableta "pentagram TAB 8.4" android 3.1.1 i nie moge otworzyc fotki zeby ogladac wczesniej nie moglem nic zrobic by wyskakiwal error a teraz mam tylko tego ss co jak bym chcial wejsc na pokoj I tyle a miga mi Lampka Ze na zywo a i tak nic nie idzie dalej mozecie mi doradzic co zrobic z tym?
Masz wgranego flash playera?
Lub podaj link jakiego sciagnac dokladnie... reklamy sie mi raz wyswietlaja raz pisze ze brak wtyczki
Hey wam.
Mam pewien problem, w sumie jak tak czytam to każdy, ale przeczytałem wszystkie odpowiedzi z 3 stron.
I nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, lub może i jest, lecz nie dostrzegam jej.
Zacznijmy. Ściągając program z " Sklep Play " Fotka air Tv czy jakoś tak.. Bo tak mnie przekierowało z strony fotka.pl, oczywiście na Androida. Wszystko pięknie, zainstalowałem, zalogowałem się. Wszystko działa, komentarze.. Ale! Ale nie działa transmisja.
Tak Transmisja nie działa, tzn, sęk w tym jest, że ciągłe pisze coś typu: " Ładowanie transmisji ". Mija 5min, 10min, aż w końcu 20min i zrezygnowałem.
Moje pytanie jest dla was. Umie cię tę otóż aplikacje, naprawić ?Wielu osobom by się to przydało, iż nie mają kamery w laptopie czy komputerze tylko na telefonie.
Ps: Telefon to: Samsung Galaxy Note 2
Więc problem jest tak czy inaczej po stronie programu.
Pozdrawiam: Paweł