Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
theqkash
theqkash
  1 marca 2011
kowal1910
kowal1910: Zalozy sobie taka osoba drugie fake konto, wpisze, ze lat ma +18 i jak udowodnisz, ze jest inaczej? Maja latac i sprawdzac dowody?

Sprawdzają różne rzeczy jak mają ochotę, ale lepiej wprowadzić jakiekolwiek zabezpieczenia, niż żadne.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odpowiedz na 3 pomysl otoz juz nie trzeba wpisywac calego nicku danej osoby wystarczy 2-3 piewrsze litery i nacisnac TAB i nick sie sam uzupelni

zle zrozumiales :)
Dopelnienie loginu nie dziala gdy na kanale sa osoby o nickach z poodobnymi loginami np. pammp i pammpp wpisujesz poczatek loginu np samo pam i po wcisnieciu TAB nie dopelnia go. Po zmianie w takiej sytuacji zamiast niczego pokazywalaby sie lista loginow w tym konkretnym przykladzie tych 2 do wybrania, ktory ma byc dopelniony.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
djlukasz
djlukasz
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pytanie kiedy ujrzymy wersje finalną fotki tv,bo jak mniemam jest to wersja beta(w fali testowej)

beta testy sa po to zeby ustalić jakieś możliwości co jest potrzebne a co zbędne dlatego "Fotka-tv" jest w fazie testowej ale na pewno za niedługi czas ukarze się wersja oficjalna ,

A tak w zanadrzu to bym dodał emotki tak jak na gg nie od razu wszystkie ale pare np z typu "" :* . ;) :) :( :> :] :[ ;p ;D ''''' na dobry początek by wystarczyły te a zbiegiem czasu mozna było by cos jeszcze dodać
Maery
Maery
  2 marca 2011

Przeczytałam wszystkie posty, spisałam wasze pomysły i czekam na kolejne ;)

Słodki Adasiu, nie mamy możliwości najpierw sprawdzić kto co chce transmitować, możemy jedynie reagować na to co się dzieje. ;)

Bujająca, szalona kobieto! Ciebie to mam najwięcej na liście.

theqkash krytyka musi być konstruktywna by była mile widziana ;)

theqkash
theqkash
  2 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: theqkash krytyka musi być konstruktywna by była mile widziana ;)

Opowiedz mi więcej o niekonstruktywności mojej opinii, kiedy ją szczegółowo uzasadniłem :)
theqkash
theqkash
  2 marca 2011

Dobra.

http://www.fotka.pl/forum/fotkatv/921,Ciekawostka_na_fotka -> eot
O to właśnie chodziło :)

AdamChrzescijanin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
AdamChrzescijanin
  2 marca 2011
Pozory
Pozory: Po fakcie założyłem temat, wkleję jeszcze raz propozycję: Nie wiem czy podobny pomysł padł, ale przydałaby się opcja zakładania hasła dla transmisji. Wchodzą tylko Ci, którzy je znają.

eee do bani z tymi hasłami nie róbmyh zamieszania już teraz dobrze jak jest ale co do bluźnierstwa byłoby to super np ktoś cię wyzwie albo przeklnie to dostaje kicka i koniec
xNieDlaCiebieMisiu
xNieDlaCiebieMisiu
  2 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Maery:" 2. Osoby niepełnoletnie mogą korzystać z usługi tylko i wyłącznie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych." W jaki sposób następuje egzekwowanie takiej zgody od usera? Założenie, że nielaty wchodzą "na własną odpowiedzialność" jest takie trochę mało odpowiedzialne.

troche bez sęsu bo nie każdy kto ma 15/17 lat jest dzieckiem neo duża częśc chce po prostu pogadac z ludźmi
Pozory
Pozory
  2 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: eee do bani z tymi hasłami nie róbmyh zamieszania już teraz dobrze jak jest ale co do bluźnierstwa byłoby to super np ktoś cię wyzwie albo przeklnie to dostaje kicka i koniec

Są ludzie, którzy chcą robić transmisje dla wybranych, a możliwość założenia hasła nie jest czymś trudnym do zrealizowania.
KammilWPR
KammilWPR
  2 marca 2011
Pozory
Pozory: Są ludzie, którzy chcą robić transmisje dla wybranych, a możliwość założenia hasła nie jest czymś trudnym do zrealizowania.

Ale zrozum że jeżeli będą hasła,to Fotka.tv nie będzie miała sensu;];]
theqkash
theqkash
  2 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: troche bez sęsu bo nie każdy kto ma 15/17 lat jest dzieckiem neo duża częśc chce po prostu pogadac z ludźmi

Bardziej mi chodziło o towarzystwo do 15 r.ż.
weedraven
weedraven
  2 marca 2011

Proponuje przestac banowac osoby za to co inni pisza na ich czacie, badz wprowadzic odpowienie zmiany aby nie bylo dostepu do Fotka.tv dla byle kogo. Moze jakies ograniczenie czasowe, Nadawac mozna swoj program bedac miesiac na fotce, ogladac mozna od 7 dni stazu. To pozwoli ograniczyc osoby ktore sie rozbieraja przed kamera na falszywych kontach, oraz tych ktorzy wchodza na Fotka.tv aby innym poublizac.

dziekuje za uwage :)

Pitero187
Pitero187
  3 marca 2011

A jakby wprowadzić taki cenzor?? jak ktoś bedzię pisał coś obraźliwego to się gwiazdki pojawią i druga osoba nic nie zobaczy obraźliwego. Tak jak na czatach jest np.

Buchcik
Buchcik
  3 marca 2011
Ja proponuje taką opcje, coś w stylu jak jest na stickam ze osoba ktora wchodzi do czyjegoś pokoju mogła by pokazać w kamerce (np. do 6 osob).

Jeszcze jeden pomysł by osoba ktora ma założony pokój mogła kontrolować nad liczbą maksymalnej ilości ludzi.. Np. Ja zakładając pokój nie życze sobie więcej osób jak 15 ;) i tylko 15 osob może wejść.
dogan4ever
dogan4ever
  3 marca 2011

Hm... Nie wiem czy był taki pomysł...
By osoba, która robi transmisję miała obok gdzieś okno, kto chce wejść do pokoju i by mogła decydować o tym, kto wchodzi a kto nie..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.