Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 marca 2011
Claudia
Claudia: 1. Osoby niezalogowane , by nie mogły nas oglądać, bo to nudne ciągle je wywalać. Jak dla mnie to jest w ogole nie potrzebne by ONI tam wchodzili

w tym miejscu w pelni sie z toba zgadzam. ew. opcja umozliwiajaca wybranie cyz kanal moga ogladac wszyscy czy tylko zalogowani :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  1 marca 2011

mam pytanie kiedy ujrzymy wersje finalną fotki tv,bo jak mniemam jest to wersja beta(w fali testowej)

Maery
Maery
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pytanie kiedy ujrzymy wersje finalną fotki tv,bo jak mniemam jest to wersja beta(w fali testowej)

Trudno powiedzieć ;)
kowal1910
kowal1910
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: żeby osoby mogły pokazywać to co chcą a nie od razu dostają bana za pokazanie się nago. A skoro to jest jakoś nie realne to chociaż w godzinach wieczornych np. po 22 możliwość pokazywania się nago albo tylko dla osób posiadających gwiazdę i pełnoletnich oczywiście.

Bez zartow...nie robmy z tego miejsca strony erotycznej...

Jak pisalem w temacie na grupie:
- Mozliwosc nadania "opiekuna/ow" pokoju przez osobe nadajaca - to chyba najwazniejsze, szczegolnie, gdy ktos madry zacznie reklamowac na innych kanalach teksty typu "na kanale xxx od xxx osob beda cycki" wtedy osoba nadajaca sama ciezko ma sobie poradzic z wywalaniem takich osob.
- przed rozpoczeciem nadawania proponuje dodac komunikat mniej wiecej takiej tresci: Uruchamiajac kamerke pamietaj, ze osoby niepowolane moga nagrac to co robisz przed kamerka, wiec zastanow sie zanim zrobisz cos niestosownego"
Niby to kazdy powinien wiedziec, ale widzialem juz kilkukrotnie przyklad, jak wchodzi na kamerke ~16 latka ze swojego konta, rozbiera sie, po chwili dostaje screeny i filmy ze swoim pokazem i zalamuje sie...taki komunikat moglby ustrzec chociaz jakas czesc nadajacych.
- lista uzytkownikow - nie tak jak obecnie nickami obok siebie, tylko przewijana alfabetycznie w dol lista. Ulatwi to wyrzucanie, gdy kogos nie zdazymy wyrzucic przez czat.
- przedzial wiekowy mogacy ogladac dany kanal (ustalany przez osobe nadajaca)
- mozliwosc ustalania wielkosci kamerki i poziomu glosnosci - od strony ogladajacego.
- ograniczenie spamu (wysylanie wiadomosci powiedzmy co 3-5 sekund)
- Mozliwosc wybrania czy chcemy nadawac dla wszystkich, czy tylko dla zalogowanych osob.
- konferencje prywatne, ktore zeby moc obejrzec trzeba dostac zezwolenie od nadajacego.
- na pokoju nadajacego ~6 miejsc na kamerki dla gosci, umozliwiajace automatycznie i uzywanie mikrofonu. Dostep kto moze zaczac nadawac kamerke akceptowalby nadajacy.

Na ta chwile chyba wszystko...
Ciacho14
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
Ciacho14
  1 marca 2011

Zróbcie jakiś pokój erotyczny dla tych osób co non stop pokazują przed kamerką cycki albo penisy

theqkash
theqkash
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Serwis nigdy nie będzie odpowiadał za to co robią czyjeś dzieci w domu

W takim układzie może otwórzcie też forum 30+ i 5-10-15 dla wszystkich, przecież nikt za nikogo nie będzie odpowiadał, blabla.
To jest takie jakieś dziwne mocno, bo promocja promocją, ale wchodzi banda napałów na kanał takiej nieświadomej 13latki, której rodzice akurat siedzą w pracy, a poza tym nie będą 24/7 siedzieli i lampili się w monitor i piszą jej o jakichś seksach itd.
Wiem, macie zdolną 12latkę i co, pewnie myślisz, że specjalnie poszła do starych spytać sie czy może sobie ponadawać na jakimśtam Fotka.tv i dostała zgodę? Jak chcesz to ją spytam o to i jeśli tak nie będzie to chętni zobaczę, jak dajesz jej bana. Albo trzymamy się zdrowego rozsądku, albo przepisów, które sami jak dobrze wiesz ustalacie. Stąd, proponuję albo usunąć ten punkt z regulaminu, albo faktycznie tego pilnować, bo jak widziałaś wyżej reiu dostał odpowiedź od nieletniej jaką dostał.
Swoją drogą, skoro tak bardzo bronisz serwisu, że rodzice odpowiadają, to ciekawe jak upilnujesz swoje dziecko przez taką Fotka.tv i czy jeśli będzie właziło na sex kamerki na interii będziesz też tak pisała o własnej odpowiedzialności jako rodzica. O ile Ty pracujesz tutaj i wiesz o co kaman, tak przeciętny rodzic nie ma o tym zielonego pojęcia.

EWENTUALNIE założyć jakby osobny kanał xxx, gdzie panowie będą sobie swobodnie mogli trzepać, a panienki gmerać po cyckach czy w róznych innych miejscach tak jak to jest teraz robione na losowych, a zwłaszcza na tych najpopularniejszych w danym momencie pokojach. Ten dział byłby tylko dla 18+ i tam możnaby sobie takie rzeczy puszczać, pozostała część serwisu byłaby dostępna dla wszystkich i tam tego typu rzeczy będą zabronione. Podejrzewam, że odciągnie to sporą część napałów od ludzi, którzy mają gdzieś ich upośledzenie psychiczne i pozwoli ludziom, którzy faktycznie chcą wykazać się jakąś kreatywnością, czy poopowiadać o pierdołach zrobić to, bez konieczności odczytywania propozycji erotycznych czy innych 'pokaż cycki'.
xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zróbcie jakiś pokój erotyczny dla tych osób co non stop pokazują przed kamerką cycki albo penisy

chcesz żeby widniała kolejna strona typu sexfotka bo ja nie:zonk:
theqkash
theqkash
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chcesz żeby widniała kolejna strona typu sexfotka bo ja nie

Lepiej niech sobie będzie w jednym miejscu, niż na publicznym widoku.
praksyda
praksyda
  1 marca 2011

jest już możliwość ,prywatnego pokoju? podobno można zrobić prywatny pokój ale jak ?;-x

Shaitan
Shaitan
  1 marca 2011

Najpierw poprawcie kod oraz zmodyfikujcie/dokupcie serwery aby to był płynny czat, z płynnym obrazem a nie slajdami i przerywającym dźwiękiem co kilka sekund oraz komentarzami co 3 minuty, a dopiero potem pytajcie co zmieniać...

dogan4ever
dogan4ever
  1 marca 2011

trochę więcej osób do modernizacji by się przydało ;))

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

pewnie będzie więcej jak połowa zda test na moderatora fotki tv:tak::mrgreen:
theqkash
theqkash
  1 marca 2011
Shaitan
Shaitan: Najpierw poprawcie kod oraz zmodyfikujcie/dokupcie serwery aby to był płynny czat, z płynnym obrazem a nie slajdami i przerywającym dźwiękiem co kilka sekund oraz komentarzami co 3 minuty

Witam

Niestety nie ma takiej możliwości.

Pozdrawiam

:D

A tak poważnie to znany powszechnie układ w tym serwisie powtarza się po raz 5478965349 - najpierw nawprowadzać miliony opcji, które działają wedle uznania z różnych przyczyn, grunt żeby korzystano, a później w ogóle zastanawiać się nad prędkością i stabilnością.

Jeśli o mnie chodzi to z czysto technicznych spraw na ubuntu x64 (podejrzewam, że na x86 również) nie działa wcale (mam to rozeznać i chyba to zrobię), a na windowsie jak jakimś mrocznym cudem wszystko się otworzy to "Trwa łączenie z serwerem" trwa tak długo, że się odechciewa. Dlatego ... ;)
Pitero187
Pitero187
  1 marca 2011

Wg mnie moderatorem powinna zostać osoba która się zna na tym, która jest dorosła i która zda nie tylko testy na moderatora ale jakieś dodatkowe konkursy.

leserxD
leserxD
  1 marca 2011

serwis od 18. blokada dostepu dla osob poznizej 18. tj na forum seks :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.