Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
Pozory
Pozory
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak,tak ale chyba lepiej jest się rozbierać przy osobie którą się widzi,

Lepiej nie rozbierać się wcale, bo można się przeziębić :mrgreen:
CzarnaaaaMamba
CzarnaaaaMamba
  5 marca 2011

ha nie łap mnie za słowa:P
no wiesz ja to wiem...ty to wiesz ale inni tego nie wiedzą
i później wydaja na leki po 100 zł zamiast kupić sobie jakieś fajne ubranko hehe

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  5 marca 2011

Nie wiem czy była już taka propozycja, ale dobrze jak by się pokazywali znajomi, którzy nadają aktualnie.
Osobna rubryka mogła by być na fotka tv. lub by pokazywało się w powiadomieniach.
2 pomysł to by można było ustawić u siebie, by mogły wchodzić osoby od 18 lat ;) lub tylko znajomi :-)

yeaaaaaaaa
yeaaaaaaaa
  5 marca 2011

np. wchodzą jacyś ludzie, nie chcę by byli to mogę ich dopiero wyprosić jak coś napiszą a jak nic nie napiszą to wyposic nie mozna

Pozory
Pozory
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wiesz ja to wiem...ty to wiesz ale inni tego nie wiedzą

Ja wiem coś czego Ty też nie wiesz - można chodzić rozebranym i się nie przeziębić :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: i później wydaja na leki po 100 zł zamiast kupić sobie jakieś fajne ubranko hehe

Później wydają na ubranko 100zł by raz nałożyć? Już lepiej niech na totka wydają :mrgreen:
Andrasz789
Andrasz789
  5 marca 2011

jak by dodac opcje np na na transmisji u męzszczyzn niewpuszczac męzszczyzn taka opcja kto moze wchodzic na dany pokój taką opcje blokady zrobic mozna by było

Buchcik
Buchcik
  5 marca 2011

JA proponuje zakazać dodawania takich avatarów które są zbyt bardzo wyzywające ;)

suwal94
suwal94
  5 marca 2011

Siema, wlasnie ogladalem UWAGE a w niej pokazane ajk 2 dziewczyny przet kamera na portalu fotka rozbieraja sie!!! Najlepiej by bylo jak buscie usuneli ta FOtka tv bo to tylko was pograzy, policja sie zainteresuje serverem i do tego dojdzie ze zamkna serwer. PZDR

Pozory
Pozory
  5 marca 2011

Kur**a jakie poruszenie nagością kobiet. Oczywiście fujarek facetów to nie pokazali w Uwadze? To jest już spoko luz?
Jeszcze zabraknie tego, by znów się wszyscy godnie zjednoczyli jak przy okazji dopalaczy i ruszyli na wspólnego, rzeczywiście poważnego wroga.

Pozory
Pozory
  5 marca 2011
Pozory
Pozory: zabraknie

brakuje*
KammilWPR
KammilWPR
  6 marca 2011

ja to wam powiem że wbijam w to wszystko h..,nie interesuje mnie juz to bo te posty mozna pisac do usranej smierci i tak nie znajdziecie rozwiazania...wszystko od adminow zalezy,a czy zmienilo sie cos do tej pory?? NIC

KammilWPR
KammilWPR
  6 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Siema, wlasnie ogladalem UWAGE a w niej pokazane ajk 2 dziewczyny przet kamera na portalu fotka rozbieraja sie!!! Najlepiej by bylo jak buscie usuneli ta FOtka tv bo to tylko was pograzy, policja sie zainteresuje serverem i do tego dojdzie ze zamkna serwer. PZDR

NIC nikogo nie pograzyyyy,kazdy wchodzi na fotke.tv na wlasna odpowiedzialnosc.
Po drugie to juz dawno na fotce.tv mozna bylo takie rzeczy ogladac,tylko ze dopiero teraz UWAGA sie tym zajela.
Niema sensu robic wielkiej afery bo UWAGA,to nie wina administratorow ze takowe osoby sie loguja na tym portalu.
Co oni moga zrobic.....
To tyle w tym temacie.
Siema Nara Pa
Beata47
Beata47
  6 marca 2011

I Fotka doczekala sie reklamy w tvn Uwaga,,,ze nawet sex jest pokazywany na kamerkach.Widocznie moderatorzy maja gdzies co tu sie pokasuje.Gratulacje.

binoleq2
binoleq2
  6 marca 2011

kolor czcionki dla moda ;)

CalorieMate
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
CalorieMate
  6 marca 2011

ojoj, TVN placze nad internetowymi piersiami. moze najpierw sprawdza swoja ramowke telewizyjna?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.