Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
theqkash
theqkash
  1 marca 2011

Proponuję odgórne dopilnowywanie regulaminu w kwestii tego punktu:

Konto usunięte
Konto usunięte: VIII. Fotka.tv 1. Usługa dostępna dla osób, które ukończyły 18 lat.

I może przestać robić z ludzi debili, że wszystko jest tak całkiem dla zabawy. Czata czy fora do 15, czy powyżej 30 można zrobić, a videoczata dla pełnoletnich już nie.
Maery
Maery
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I może przestać robić z ludzi debili, że wszystko jest tak całkiem dla zabawy. Czata czy fora do 15, czy powyżej 30 można zrobić, a videoczata dla pełnoletnich już nie.

" 2. Osoby niepełnoletnie mogą korzystać z usługi tylko i wyłącznie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych."
theqkash
theqkash
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: " 2. Osoby niepełnoletnie mogą korzystać z usługi tylko i wyłącznie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych."

W jaki sposób następuje egzekwowanie takiej zgody od usera?

Założenie, że nielaty wchodzą "na własną odpowiedzialność" jest takie trochę mało odpowiedzialne.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 marca 2011

1. obok zakladki kobiety / mezczyzni - zakladka z obecnie dostepnymi znajomymi
2. jak juz gdzies sie pojawilo na forum - podzial na wojewodztwa
3. w przypadku dopelniania loginu, gdy jest kilka osob o podobnym nicku trzeba przepisywac caly - zamiast tego lepiej gdyby w takiej sytuacji wyswietlala sie lista dostepnych loginow i wybrac z niej dopelnienie
4. na podobienstwo czat'u jak ktos sie do nas zwraca z loginu, aby podkreslalo wypowiedzi bezposrednio kierowane do nas

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
xxxxYesxxxx
xxxxYesxxxx
  1 marca 2011

automatyczny ban za napisanie np "pokaż cycki" lub coś w tym stylu

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  1 marca 2011

5. (zapomnialam dopisac) przy zakaldaniu kanalu mozliwosc wyboru wieku uzytkownikow jacy moga wejsc an ten kanal cos jak dostepnosc klanow dla osob w danym wieku)

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
reiu
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
reiu
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W jaki sposób następuje egzekwowanie takiej zgody od usera?

ja z ciekawości zapytałem o to jedną hot13 i uzyskałem taką oto odpowiedź
Konto usunięte
Konto usunięte: jakiś dziwny jesteś ... a z kąd wiesz ze mi nie pozwolili ? ;/
theqkash
theqkash
  1 marca 2011
reiu
reiu: ja z ciekawości zapytałem o to jedną hot13 i uzyskałem taką oto odpowiedź

Ale oczywiście wszystko jest w porządku, bo serwis się wypiera odpowiedzialności w 100%.
djlukasz
djlukasz
  1 marca 2011
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh:

zgodze sie z toba
nie wspomne o paru botach które beda kickac dodanie opcji ze osoby bez fotek nie beda mogly wchodzic na czat bo to sie zdaza a co za tym idzie obrazaja innych takie osoby
napeno to z tym podziałem na województwa
Maery
Maery
  1 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale oczywiście wszystko jest w porządku, bo serwis się wypiera odpowiedzialności w 100%.

Serwis nigdy nie będzie odpowiadał za to co robią czyjeś dzieci w domu, od pilnowania są rodzice lub opiekunowie nie my. Jeżeli ktoś do nas napisze że małoletnia osoba ogląda takie, czy inne rzeczy transmituje to do odpowiedzialności pociągnięci zostaną rodzice. Zastanawiajcie się bardziej nad czytaną treścią.
maly198
maly198
  1 marca 2011

ja sie zgadzam z kolega wyzej :) osoby bez zdj zeby mialy blokade na dostep :)

kazik270
wpis jest ukryty
Claudia
Claudia
  1 marca 2011

1. Osoby niezalogowane , by nie mogły nas oglądać, bo to nudne ciągle je wywalać. Jak dla mnie to jest w ogole nie potrzebne by ONI tam wchodzili
2. Poprawienie 'zablokuj wyrzuć ...' gdy najeżdżamy na 'czat' czasem przypadkowo kogoś wyrzucę ...

Pitero187
Pitero187
  1 marca 2011

A ja bym chciał, żeby był podział na województwa i żeby osoby mogły pokazywać to co chcą a nie od razu dostają bana za pokazanie się nago. A skoro to jest jakoś nie realne to chociaż w godzinach wieczornych np. po 22 możliwość pokazywania się nago albo tylko dla osób posiadających gwiazdę i pełnoletnich oczywiście.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.