[Kamerki] Wasze pomysły, opinie, sugestie strona 1 z 22
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)
Liczę na Was!
Pozdrawiam
Marta
Proponuję odgórne dopilnowywanie regulaminu w kwestii tego punktu:
I może przestać robić z ludzi debili, że wszystko jest tak całkiem dla zabawy. Czata czy fora do 15, czy powyżej 30 można zrobić, a videoczata dla pełnoletnich już nie.
1. obok zakladki kobiety / mezczyzni - zakladka z obecnie dostepnymi znajomymi
2. jak juz gdzies sie pojawilo na forum - podzial na wojewodztwa
3. w przypadku dopelniania loginu, gdy jest kilka osob o podobnym nicku trzeba przepisywac caly - zamiast tego lepiej gdyby w takiej sytuacji wyswietlala sie lista dostepnych loginow i wybrac z niej dopelnienie
4. na podobienstwo czat'u jak ktos sie do nas zwraca z loginu, aby podkreslalo wypowiedzi bezposrednio kierowane do nas
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
5. (zapomnialam dopisac) przy zakaldaniu kanalu mozliwosc wyboru wieku uzytkownikow jacy moga wejsc an ten kanal cos jak dostepnosc klanow dla osob w danym wieku)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Serwis nigdy nie będzie odpowiadał za to co robią czyjeś dzieci w domu, od pilnowania są rodzice lub opiekunowie nie my. Jeżeli ktoś do nas napisze że małoletnia osoba ogląda takie, czy inne rzeczy transmituje to do odpowiedzialności pociągnięci zostaną rodzice. Zastanawiajcie się bardziej nad czytaną treścią.
1. Osoby niezalogowane , by nie mogły nas oglądać, bo to nudne ciągle je wywalać. Jak dla mnie to jest w ogole nie potrzebne by ONI tam wchodzili
2. Poprawienie 'zablokuj wyrzuć ...' gdy najeżdżamy na 'czat' czasem przypadkowo kogoś wyrzucę ...
A ja bym chciał, żeby był podział na województwa i żeby osoby mogły pokazywać to co chcą a nie od razu dostają bana za pokazanie się nago. A skoro to jest jakoś nie realne to chociaż w godzinach wieczornych np. po 22 możliwość pokazywania się nago albo tylko dla osób posiadających gwiazdę i pełnoletnich oczywiście.