Konto usunięte: Selekcjoner reprezentacji Polski Franciszek Smuda był gościem w Lidze Plus Ekstra, niedzielnym programie w stacji Canal+. Mówił m.in. o naturalizowanych piłkarzach i poruszał temat Meliksona. - Mówicie, że za dużo daliśmy paszportów. My wydaliśmy ich za mało - stwierdził Franz.
Konto usunięte: O naturalizowanych piłkarzach: Wcale nie za dużo daliśmy paszportów. My wydaliśmy ich za mało. Popatrzcie na inne drużyny. Mówicie tak jakbyśmy 10 nowych wzięli. Ile daliśmy tych paszportów: 2, 3? Nie przesadzajcie. Nikomu się nie podoba naturalizowanie piłkarzy, a wszyscy to robią.
Konto usunięte: O Mili: Sebastian miał parę epizodów w kadrze i jakoś nigdy nie wypalił. Nie mówię, że się nie nadaje, ale nie pasuje do naszego stylu gry
nigdy nie wypalil ?
nie rozumiem tego debila , w czym niby gorszy jest Mila od takiego Peszki , Murawskiego , Obraniaka czy Polanskiego
aaaa juz wiem , tylko dlatego ze nie byl pilkarzem Lecha
Konto usunięte: O Górniku: Byłem ostatnio w Zabrzu, bo tak gra sporo polskich piłkarzy. Może kogoś powołam
ze niby pilkarze z gornika sa lepsi od pilkarzy Slaska czy Poloni W. ?
pewnie gdyby nawet Slask zdobyl mistrzostwo Polski wygral Lige Mistrzow czy Lige Europy to ten debil smuda predzej by powolal Adamiakowa niz zawodnikow Slaska