FejkiemJestem
FejkiemJestem
  17 dubna 2011 (pierwszy post)
jako że idą święta 23. kolejka rusza już w środę.

sytuacja w tabeli po 22. kolejkach:

terminarz rozgrywek 23. kolejki:

Który mecz przewidujecie jako szlagier? Który jako bezładną kopaninę? Jakie wyniki typujecie?
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer: Sledziku , Sledziku nie umiesz przyjąć słów krytyki ?

krytyka krytyką, a fantazja fantazją, na dzien dzisiejszy nie ma co krytykować jagi bo jak na swoje możliwości to sobie świetnie radzi, 2 miejsce w tabeli nie bierze się z niczego
Renifer
Renifer
  22 dubna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: krytyka krytyką, a fantazja fantazją, na dzien dzisiejszy nie ma co krytykować jagi bo jak na swoje możliwości to sobie świetnie radzi, 2 miejsce w tabeli nie bierze się z niczego

Argumenty powalają .

Twoja Jagiellonia po pierwszych pięciu kolejkach w tym roku.
Jagiellonia Białystok 1-1 Śląsk Wrocław
GKS Bełchatów 0-0 Jagiellonia Białystok
Jagiellonia Białystok 1-2 Lechia Gdańsk
Lech Poznań 2-0 Jagiellonia Białystok
Wisła Kraków 2-0 Jagiellonia Białystok
Dwa remisy cudem ugrane {z Śląskiem uratował Frankowski z karnego, z GKS'em zamurowanie bramki reszta porażki}
Tabela z tej rundy

Jagiellonia Białystok 1-0 Arka Gdynia - nie znajdziesz słabszego w tej lidze.
Zagłębie Lubin 0-2 Jagiellonia Białystok - Rezerwowe Zagłębie. Kontuzje , kartki zawieszania.
Jagiellonia Białystok 2-0 Górnik Zabrze - Górnik bez najlepszych piłkarzy których wycieła Lechia.

Nad czym tu się zachwycać ?
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer: Nad czym tu się zachwycać ?

co ty mi tu jakieś gówno wklejasz by udokumentować swoją marną teorie
fakt jest taki: 9 punktów przewagi nad twoja ukochana Amica wiec nie postuj mi tu że słabo droga wronko, wierze ze wtopicie puchar polski i obejdziecie się w tym roku smakiem europejskich pucharów, na pocieszenie możesz oblizać palec arboledzie, lub tez coś innego:D
Renifer
Renifer
  22 dubna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co ty mi tu jakieś gówno wklejasz by udokumentować swoją marną teorie fakt jest taki: 9 punktów przewagi nad twoja ukochana Amica wiec nie postuj mi tu że słabo droga wronko, wierze ze wtopicie puchar polski i obejdziecie się w tym roku smakiem europejskich pucharów, na pocieszenie możesz oblizać palec arboledzie, lub tez coś innego:D

:rotfl:.
Mówiłeś o Tabeli to masz tabele.
Zresztą z kim ja dyskutuje , nie za męskie jest to forum? Uciekaj na MiU :]
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer: . Mówiłeś o Tabeli to masz tabele. Zresztą z kim ja dyskutuje , nie za męskie jest to forum? Uciekaj na MiU :]

Jaga-41
Amica-32
taka prawda, jakbym był podczłowiekiem z Poznania tez bym miał ból dupy pewnie, nie ma czego sie wstydzić ziomeczku

Renifer
Renifer: nie za męskie jest to forum?

przestań, spójrz w lustro, nawet twoja mama ma więcej mięsa

Renifer
Renifer: Uciekaj na MiU :]

fakt, jestem Modny i Urodziwy

Renifer
Renifer: Zresztą z kim ja dyskutuje

WiadomoOd1410-Białostoczanin, kibic Jagi
Renifer
Renifer
  22 dubna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaga-41 Amica-32 taka prawda, jakbym był podczłowiekiem z Poznania tez bym miał ból dupy pewnie, nie ma czego sie wstydzić ziomeczku

Na to żeby być moim ziomeczkiem trzeba sobie zasłużyć ja nie Sebuch.
Tabele sobie porównuj jak liga się skończy .
Przez najbliższe pół roku Lech- Jagiellonia 2:0.

Konto usunięte
Konto usunięte: przestań, spójrz w lustro, nawet twoja mama ma więcej mięsa

Smutne.

Konto usunięte
Konto usunięte: fakt, jestem Modny i Urodziwy

:rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: WiadomoOd1410-Białostoczanin, kibic Jagi

Regularnie sprawdzasz wyniki na onecie , nie :tak:.
WiadomoOd1410-Białostoczanin, janek Jagi
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer: Przez najbliższe pół roku Lech- Jagiellonia 2:0.

2010/2011: Jagiellonia - Amica 2:0

Renifer
Renifer: Smutne.

Lecz prawdziwe

Renifer
Renifer: Regularnie sprawdzasz wyniki na onecie , nie .

nie tylko ziomeczku, zalewa cie żółć bo w tym sezonie amica 2 razy dostała baty od jagi, tłumacz się kontuzjami, ale prawda jest taka ze wtopy z biednym klubem z polski b bolą cie naprawę mocno

Renifer
Renifer: Tabele sobie porównuj jak liga się skończy .

tabela jest miarodajna i jak najbardziej aktualna wiec nie widze powodu by się nią nie sugerować, punkty to punkty, do każdego meczu można dorobić jakaś ideologie, czy ja zabraniam dla twoich kuchennych wygrywać?
krzychu7818
krzychu7818
  22 dubna 2011
święta idą , dajcie spokój z tą do niczego nie prowadzącą kłótnią albo przenieście ją na PW....
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 dubna 2011
Patrzmy na cala tabele, fakty sa takie ze Lech jest za Jagą : )
wklejanie tabelek z ost 5 kolejek jest conajmniej smieszne, bo jak wkleje zaraz tabele z poczatku sezonu to Lech bedzie na samym dnie :mrgreen:
Renifer
Renifer
  22 dubna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2010/2011: Jagiellonia - Amica 2:0

Amica Gra w A klasie .
Idąc twoim tokiem rozumowania Jagiellonia powinna się nazywać KP Wersal Podlaski Wasilków.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie tylko ziomeczku, zalewa cie żółć bo w tym sezonie amica 2 razy dostała baty od jagi, tłumacz się kontuzjami, ale prawda jest taka ze wtopy z biednym klubem z polski b bolą cie naprawę mocno

Wali mnie wasza Polska B.
Tyle lat byliście chłopcami do bicia teraz wygraliście dwa mecze i macie się za mistrzów świata.

Konto usunięte
Konto usunięte: tabela jest miarodajna i jak najbardziej aktualna wiec nie widze powodu by się nią nie sugerować, punkty to punkty, do każdego meczu można dorobić jakaś ideologie, czy ja zabraniam dla twoich kuchennych wygrywać?

Tabela jest miarodajna jak każdy zagra z każdym pod koniec sezonu.
Szukaj jak chcesz .

Konto usunięte
Konto usunięte: święta idą , dajcie spokój z tą do niczego nie prowadzącą kłótnią albo przenieście ją na PW....

Wesołych.
Trzeba pokazać Sledzikowi gdzie jego miejsce bo sobie za dużo na wyobrażał.

LeonGrande
LeonGrande: Patrzmy na cala tabele, fakty sa takie ze Lech jest za Jagą : ) wklejanie tabelek z ost 5 kolejek jest conajmniej smieszne, bo jak wkleje zaraz tabele z poczatku sezonu to Lech bedzie na samym dnie

Patrząc na fakty Jaga na dzięki szczęściu i cwaniactwu jest teraz tam gdzie jest. Szczęście się skończyło, sędziowie wiedzą co wyczyniają i wyników nie ma . I Lech by nie był by na samym dole tylko pi razy oko był by na 7-8 miejscu.
LeonGrande
LeonGrande
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer: Patrząc na fakty Jaga na dzięki szczęściu i cwaniactwu jest teraz tam gdzie jest

Oczywiscie, biedny Lech przegrywal z najwiekszymi potęgami europejskiego formatu w naszej lidze i jest tam gdzie jest :)

Renifer
Renifer: i wyników nie ma

Nie ma wyników a i tak sa przed Lechem i patrzac na ost mecze Lecha to raczej dlugo sie to nie zmieni.
Renifer
Renifer
  22 dubna 2011
LeonGrande
LeonGrande: Oczywiscie, biedny Lech przegrywal z najwiekszymi potęgami europejskiego formatu w naszej lidze i jest tam gdzie jest :)

Nie ty to powiedziałeś , rozmawiamy o Jagiellonii znasz dobrze mój stosunek do tego klubu i Kamila G.
Wyrażam swoje zdanie i nie mieszam raczej do tego Kolejorza.

LeonGrande
LeonGrande: Nie ma wyników a i tak sa przed Lechem i patrzac na ost mecze Lecha to raczej dlugo sie to nie zmieni.

Z Podbeskidziem pokazali że mają jaja, coś zostało "za czasów Smudy".
Bakero chce wprowadzić coś nowego ale że piłkarzykom się nie chce wolą zwolnić trenera.

A co do Bakery wchodzi lepiej niż Maniek w Smolarka :
Gutek909
Gutek909
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer:

odpuść napinaczowi, nie ma sensu :tak:
Renifer
Renifer
  22 dubna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odpuść napinaczowi, nie ma sensu

Nie :rotfl:.
Nie był nigdy na meczu a mi sie tu będzie wymądrzał :D
Jutro naginasz na Bot'a??
LeonGrande
LeonGrande
  22 dubna 2011
Renifer
Renifer: ale że piłkarzykom się nie chce

To ich sprzedac, oddac, sprowadzic takich co sie im bedzie chcialo.

Renifer
Renifer: rozmawiamy o Jagiellonii znasz dobrze mój stosunek do tego klubu i Kamila G.

Nie doceniasz jej, jak dla mnie na mozliwosci tego klubu to graja swietnie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.