RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Martie 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
Undertaker
Undertaker
  2 Mai 2011
Saganowski wraca do ŁKS-u :ziober2:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
Radomatu11
Radomatu11: Ciekawe że w każdej innej lidze gracze jak Sneijder czy Rooney nie kopią po trybunach. Ach ten gracz Playstation , świętego z niego zróbcie.

nie zauwazyłem zeby byli oslepiani laserami a Premiership rowniez ogladam :woot:
Zaden nie jest swiety :)

Radomatu11
Radomatu11: Teżmu się zdarza ,jak choćby w półfinale LLM w tamtym sezonie :)

mówisz jakby tylko gracze Barcelony symulowali a wszyscy inni z wszystkich innych klubów nie wymuszali fauli w meczach o stawke a te wypowiedzi są troche oderwane od rzeczywistosci.
Kombatant
Kombatant
  2 Mai 2011
Undertaker
Undertaker: Saganowski wraca do ŁKS-u

Saganowski za czasów gdy LKS wygrywal mistrza to był gość

tylko to byl 1998 rok ? cos kolo tego :ninja:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko to byl 1998 rok ? cos kolo tego

dokładnie, sezon 1997/98 :tak:
Radomatu11
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
Radomatu11
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zauwazyłem zeby byli oslepiani laserami a Premiership rowniez ogladam

Sneijder był oslepiany np . w w derbach Mediolanu , ale nie kopał kibiców jakoś :P
Undertaker
Undertaker
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Saganowski za czasów gdy LKS wygrywal mistrza to był gość

On wtedy był strasznie młodziutki, i poszedł w świat :woot:
Kombatant
Kombatant
  2 Mai 2011
Reprezentacja Polski jest jednym z kandydatów do gry z kadrą Argentyny. Mecz miałby się odbyć w Warszawie. Biało-Czerwoni są jednym z trzech kandydatów: oprócz nich to Słowacja i Korea Północna. Ale polscy kibice na pewno nie zobaczą Lionela Messiego...

W Argentynie drużyna, która miałaby zagrać z Polską, nazywana jest kadrą B. Złożona jest z młodych graczy, którzy na co dzień występują w Europie. Wśród powołanych prawdopodobnie znaleźliby się m.in. Nicolas Bertolo (Real Saragossa), Jonathan Cristaldo (Metalist Charków), Emil Insúa (Galatasaray), Franco Jara (Benfica), Pablo Piatti (Almería), Mauro Boselli (Genoa), Marco Ruben (Villarreal) oraz Alejandro Cabral (Legia Warszawa).

troche smiechlem :rotfl:
Alucard
Alucard
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Alejandro Cabral (Legia Warszawa).

Zawsze wiedziałem że kiedyś będzie jakaś Argentyńska gwiazda w Polsce.
A WY MI NIE WIERZYLIŚCIE!
Alucard
Alucard
  2 Mai 2011
Kiedy usłyszałem o powołaniu do reprezentacji bardzo się ucieszyłem. To dla mnie wielkie wyróżnienie. Mam nadzieję, że w czerwcu zadebiutuję w drużynie narodowej. Nie rozmawiałem z trenerem Sergio Batistą. Liczę, że podczas zgrupowania będę miał okazję, aby zamienić z nim kilka słów. Wiem, że oprócz mnie szkoleniowiec planuje sprawdzić wielu zawodników, ale cieszę się, że znalazłem się w tym gronie - powiedział Alejandro Cabral.

- Czerwcowe zgrupowanie reprezentacji narodowej będzie również okazją do spotkania z kolegami, z którymi występowałem w drużynach młodzieżowych. Na razie staram się myśleć tylko o najbliższych wyzwaniach. Przed nami finał rozgrywek o Puchar Polski oraz mecze ligowe. Liczę, że zdobędziemy to trofeum, a w Ekstraklasie wywalczymy możliwie najwyższą lokatę
- dodał Argentyńczyk.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
Radomatu11
Radomatu11: Sneijder był oslepiany np . w w derbach Mediolanu , ale nie kopał kibiców jakoś :P

ja nie zauwazyłem by np na Camp Nou jakis zawodnik realu był oslepiany, serio :)
Serie A sporadycznie oglądam wiec nie wiem, w Premiership tego nie ma, widac kultura kibicowska jest tam od czasu wyplewienia bandytyzmu zgoła inna. W San Sebastian Messi tez był na celowniku laserów, widac bycie najlepszym wg FF zobligowywuje do jakiejs nienawisci skierowanej w swoją stronę. Poza tym w GD wiecej jest takich zachowan anizeli normalnego futbolu - ostatnimi czasy oczywiscie - i trudno sie z tym nie zgodzic. Nie rozumiem jednak ludzi, szczerze nie rozumiem ludzi, którzy winy szukaja jedynie po stronie Dumy Katalonii. Napinka w obu klubach przed tymi spotkaniami rosnie w równym stopniu :)

---------------------------
btw. Nuri Sahin od przyszłego sezonu w RM. Widzicie go w pierwszym składzie? Za kogo? :woot:
Alucard
Alucard
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. Nuri Sahin od przyszłego sezonu w RM. Widzicie go w pierwszym składzie? Za kogo?

Już potwierdzone?
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  3 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Już potwierdzone?

z tego co wyczytałem to tak, sam Nuri strasznie napalony do gry w Królewskich also.
Gutek909
Gutek909
  3 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. Nuri Sahin od przyszłego sezonu w RM. Widzicie go w pierwszym składzie? Za kogo?

nie ma szans by się przebić do pierwszej 11stki.
Gutek909
Gutek909
  3 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co wyczytałem to tak, sam Nuri strasznie napalony do gry w Królewskich also.

to jest wiadome, większość zawodników woli grać w Realu niż barcie :P
Gutek909
Gutek909
  3 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma szans by się przebić do pierwszej 11stki.

przynajmniej na początku swojej kariery w Realu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.