RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Martie 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
Radomatu11
Radomatu11: Wy fani Zraszaczy ciągle robicie z siebie ofiary :D

no coz, po wypowiedziach trenera Realu wychodzi ze to Królewscy sa notoryczna ofiara jakichs podejrzanych spisków...

Radomatu11
Radomatu11: Valdes, Messi , Mascherano , Villa ...

co jak co ale Messiemu nie mozna naprawde nic zarzucic, zostanie sfaulowany, potrącony, moment sie podniesie i leci z akcją dalej, jesli Messiego uznajesz za symulanta to cała druzyna Krolewskich powinna odbywac długoletnie kary za symulowanie :)

Radomatu11
Radomatu11: jeśli zagranie ręką jest prawidłowym zagraniem to ok. A jesli o golu mowa to co powiesz o spalonym którego nie było w pierwszym meczu kiedy to Milito wychodził san na sam ? !

Mourinho dobrze wie co i jak powiedziec zeby to ze swojej druzyny zrobic ofiare i znaleźc wspaniale wytłumaczenie porazki :)

poza tym nie wiem po co to nastawanie jednych na drugich :)
Radomatu11
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
Radomatu11
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co jak co ale Messiemu nie mozna naprawde nic zarzucic

typowo zaślepiony fan Barcy.
Mnie nie rozchodzi się w tym przypadku o symulkę . W tej chwili pije do tego że sędziowie nie kartkują tego karła który to rok temu wybił zęba Maiconowi albo teraz wykopał piłkę wtrybuny podczas pierwszego meczu tych druzyn w tym roku.W drugim meczu naskoczył na rywala i również nic nie dostał.
On nawet faulując komentatorzy gadają bzdety że to przypadek . Jaja jak berety z tą propagandą.
i nie pij do mnie w stronę Realu bo jak Real tak i Barca mi wiszą.Preferuję inną ligę.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
Radomatu11
Radomatu11: typowo zaślepiony fan Barcy. Mnie nie rozchodzi się w tym przypadku o symulkę . W tej chwili pije do tego że sędziowie nie kartkują tego karła który to rok temu wybił zęba Maiconowi albo teraz wykopał piłkę wtrybuny podczas pierwszego meczu tych druzyn w tym roku.W drugim meczu naskoczył na rywala i również nic nie dostał. On nawet faulując komentatorzy gadają bzdety że to przypadek . Jaja jak berety z tą propagandą. i nie pij do mnie w stronę Realu bo jak Real tak i Barca mi wiszą.Preferuję inną ligę.

Owszem, wykopał piłke w trybuny, skoro za kazdym razem przy wykonywaniu stałego fragmentu gry lub rzutu karnego jest oslepiany laserami przez wiesniaków z trybun? Nalezało im sie :)
Przykro mi, nie ja odpowiadam za komentatorów wiec wylewaj żale w ich strone.
Nigdzie nie napisałem ze piłakrze Barcy to aniołki ale Messi przynajmniej nie symuluje w przeciwienstwie do innych i o to mi chodziło a nazywanie mnie zaslepionym fanem Barcy to chyba próba jakiegos mało udanego pocisku :)

eot.
Gutek909
Gutek909
  2 Mai 2011
UEFA przełożyła zebranie Komitetu Dyscyplinarnego na piątek. Pedro, Busquets, Mascherano i Alves dostają zielone światło na teatralne popisy w jutrzejszym meczu.

Można się było tego ku:cenzura:rwa spodziewać, to są jaja jakieś kur:cenzura:wa
thomas893
thomas893
  2 Mai 2011
Niech już się skończą te Gran Derbi, bo śmiać mi się chce z ludzi, którzy tak je przeżywają :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niech już się skończą te Gran Derbi, bo śmiać mi się chce z ludzi, którzy tak je przeżywają

ja tam tylko piszę najszczerszą prawdę. Najpierw uefa wydaje oświadczenie, że zajmie się symulowaniem piłkarzy barcelony, a później przekłada spotkanie. czy to normalne ?
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Można się było tego ku..a spodziewać, to są jaja jakieś ku..a

czyli Mourinho bedzie ogladac z lozy czy z ławki trenerskiej? Bo sie juz pogubiłem
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 Mai 2011
Niech się zajmą zachowaniem Pepa, Adebayora i Marcelo lepiej...

Thomas jutro już będzie po wszystkiemu :ziober2:
I finał dla FCB !!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pepa

Guardioli? :ziober2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Niech się zajmą zachowaniem Pepa, Adebayora i Marcelo lepiej...

kolega Radomatu Cie zje i powie ze jestes nastepnym zaslepionym fanem Barcy. :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kolega Radomatu Cie zje i powie ze jestes nastepnym zaslepionym fanem Barcy. :D

To ciekawe co by powiedział o mnie? :woot:
Pepe - zawieszenie 5 spotkań
Adebayor - 4 spotkania
Marcelo - 3 spotkania
Arbeloa - 2 spotkania
Mourinho - 2 spotkania
:ziober2:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Gutek909
Gutek909
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli Mourinho bedzie ogladac z lozy czy z ławki trenerskiej? Bo sie juz pogubiłem

Mourinho z loży, waszym nic nie zrobili.

NuTiiiiii

sami z siebie się nie zajmą, barca złożyła protest na Mourinho a Real na Alvesa, Busquetsa itp.
oczywiście Mourinho zawieszony, a piłkarze barcy za symulowanie nic nie dostali.
mus10
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
mus10
  2 Mai 2011
Finał Ligi Mistrzów i tak już znamy, więc nie ma co sie podniecać :) Nie jestem ani za Barcą ani za Manu ale sądzę, że anglicy mogą wygrać. Po strzeleniu drugiej bramki Schalke zagrali najlepsze taktycznie 20 minut pilki noznej jakie kiedykolwiek widziałem.

A i zapraszam przy okzaji do mojego klanu :)
http://www.fotka.pl/grupa/864718/FanClub_LrN/
Wszystko co dostałem od życia to piłka nożna ...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kolega Radomatu Cie zje i powie ze jestes nastepnym zaslepionym fanem Barcy. :D

Tak pewnie przyzna, że ich zachowanie było godne.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Radomatu11
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
Radomatu11
  2 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Messi przynajmniej nie symuluje w przeciwienstwie

Teżmu się zdarza ,jak choćby w półfinale LLM w tamtym sezonie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Owszem, wykopał piłke w trybuny, skoro za kazdym razem przy wykonywaniu stałego fragmentu gry lub rzutu karnego jest oslepiany laserami przez wiesniaków z trybun?

Ciekawe że w każdej innej lidze gracze jak Sneijder czy Rooney nie kopią po trybunach. Ach ten gracz Playstation , świętego z niego zróbcie.

NuTiiiiii

Oczywiście , Jose wywalony , ale teatralne upadki Alvesa czy Busqetsa ?
Widać w tym przypadku faworyzowanie Dumy wszechświata.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 Mai 2011
Radomatu11
Radomatu11: ale teatralne upadki Alvesa czy Busqetsa ? Widać w tym przypadku faworyzowanie Dumy wszechświata.

To tak samo jak w polu karnym jest teatr, ale nie wiem co to ma wspólnego z kosami i nerwami Adebayora, Pepe i Marcela.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.