Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
13 května 2012
Chudy: masakra, gadałem przed chwilą z moim dobrym ziomkiem,który jest wielkim fanem Interu to włosy z głowy rwie
1:3
Inter nastepny sezon tyko serieA
Chudy
13 května 2012
LeonGrande: 1:3
Inter nastepny sezon tyko serieA
mój ziomek wnerwiony
Udine 3 miejsce Di Natale to jednak koks jest
TottenhamHot
13 května 2012
Chudy: jak wezmą kredyty to czemu nie
Marian Kelemen - Krzysztof Wołczek, Piotr Celeban, Mariusz Pawelec, Carlos Marchena - Waldemar Sobota , Marco Senna, Przemysław Kaźmierczak, Sebastian Mila - Nilmar, Giuseppe Rossi
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
13 května 2012
Fakt, zapomnialem o Pucharze wloch i o tym ze Juve z Napoli zagraja.
To nie zmienia faktu ze dla Interu kiepski sezon, czuje ze w el. LE ktos z Polski trafi na LAZIO :D
Chudy
13 května 2012
Konto usunięte: Marian Kelemen - Krzysztof Wołczek, Piotr Celeban, Mariusz Pawelec, Carlos Marchena - Waldemar Sobota , Marco Senna, Przemysław Kaźmierczak, Sebastian Mila - Nilmar, Giuseppe Rossi
ale skład dowaliłeś
Chudy
13 května 2012
LeonGrande: Fakt, zapomnialem o Pucharze wloch i o tym ze Juve z Napoli zagraja.
spoko , nikt nie ma takiej bani żeby te wszystkie ligi puchary i statystyki spamiętać ziom :) czyli Inter ma szczęście :)
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
13 května 2012
LeonGrande: Lech - Inter eliminacje LE smiechnalbym
Nie ma takiej możliwości.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
13 května 2012
LeonGrande: Lech - Inter eliminacje LE smiechnalbym
ważne żeby polskie drużyny znowu powojowały w pucharach i żebyśmy punkty w rankingu łapali , w ekstraklasie wiadomka jest wojna , ale w pucharach polska drużyna to polska drużyna jak dla mnie i zawsze jestem za nią