RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Marzo 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 Mayo 2012
WueRZet
WueRZet: Polak

oczywiście ten drugi, nie ten pierwszy (mowa o Leciejewskim)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

apropo, ciekawe czy pamietacie to - popis lingwistyczny Leciejewskiego w wywiadzie dla norweskiej TV - polecam uwaznie wsłuchac sie w 0:08 :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=ZE263jOqMpU

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Śląsk rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Dariuszem Pietrasiakiem.
Pietrasiak był piłkarzem Śląska od lipca ubiegłego roku. W tym czasie rozegrał w barwach wrocławskiego klubu 31 spotkań, w których strzelił jedną bramkę.
Rozwiązany dziś kontrakt 32-letniego obrońcy był ważny do 30 czerwca 2013 roku.

no to po promilu :ssh:
RexMundi
RexMundi
  17 Mayo 2012
WueRZet
WueRZet: Nie obyło się jednak bez kontrowersji - jak wyznał piłkarz Rayo, Michu, poprosił jednego z piłkarzy przeciwnika o to by jego drużyna pozwoliła im zdobyć zwycięską bramkę.

a to zakazane ?
pewnie nie raz na boisku ktos powie - byście dali nam chociaz z jenda strzelić , albo wygrac

jesli się nie myle to bardziej kontrowersyjne jest to ze bramka padła ze spalonego
ale nie jestem pewny czy to w tym meczu
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 Mayo 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Śląsk rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Dariuszem Pietrasiakiem. Pietrasiak był piłkarzem Śląska od lipca ubiegłego roku. W tym czasie rozegrał w barwach wrocławskiego klubu 31 spotkań, w których strzelił jedną bramkę. Rozwiązany dziś kontrakt 32-letniego obrońcy był ważny do 30 czerwca 2013 roku. no to po promilu

Nie dziwi mnie to info. Postawili mu zarzuty to się klub pozbywa co by się smród nie ciągnął i nie szły podejrzenia, że Dariusz P. kontynuował handel meczami w Śląsku :ssh:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 Mayo 2012
RexMundi
RexMundi: a to zakazane ? pewnie nie raz na boisku ktos powie - byście dali nam chociaz z jenda strzelić , albo wygrac

Z prawnego punktu widzenia nie ma podstaw do wszczynania jakichkolwiek postępowań.

RexMundi
RexMundi: jesli się nie myle to bardziej kontrowersyjne jest to ze bramka padła ze spalonego ale nie jestem pewny czy to w tym meczu

Tak, to w tym. Przy pierwszym strzale późniejszy zdobywca bramki był na spalonym.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  17 Mayo 2012
PIĄTEK - 25 maja. Copa del Rey - FINAŁ: Athletic Bilbao - FC Barcelona

21:30 TVP SPORT - 21:50 TVP1 / TVP1 HD. Komentarz: Maciej Iwański - Rafał Ulatowski
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 Mayo 2012
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Komentarz: Maciej Iwański - Rafał Ulatowski

[*]
JestemFejkiem
Renifer
Renifer
  17 Mayo 2012
FK Bakı pokonał 2-0 (2-0) Neftçı Baku i sięgnął po trzeci w swojej historii Puchar Azerbejdżanu.
thomas893
thomas893
  18 Mayo 2012
RexMundi
RexMundi: a to zakazane ? pewnie nie raz na boisku ktos powie - byście dali nam chociaz z jenda strzelić , albo wygrac jesli się nie myle to bardziej kontrowersyjne jest to ze bramka padła ze spalonego ale nie jestem pewny czy to w tym meczu

Już myślałem, że napiszesz, że bardziej kontrowersyjne jest stawianie autobusu w polu karnym :ssh: :rotfl:
RexMundi
RexMundi
  18 Mayo 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uż myślałem, że napiszesz, że bardziej kontrowersyjne jest stawianie autobusu w polu karnym

na boisku nie wolna parkować autobusom w trakcie meczu
...Ignorance is bliss...
WueRZet
WueRZet
  18 Mayo 2012
RexMundi
RexMundi: na boisku nie wolna parkować autobusom w trakcie meczu

O RLY ? :ziober2:
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr
  18 Mayo 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6_NISUPx4BY

Gość naoglądał się chyba Boatenga. :D
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  18 Mayo 2012
Na całym świecie trwają spory, kto jest obecnie najlepszym piłkarzem na świecie - Leo Messi czy Cristiano Ronaldo. - Wydaje mi się, że w tej chwili jestem lepszy od Messiego - ocenił gwiazdor Realu Madryt.

- Niektórzy ludzie mówią, że ja jestem lepszy. Inni, że on. Choć ja myślę, że w tej chwili jestem najlepszym piłkarzem na świecie - stwierdził Ronaldo.

Portugalczyk zaznaczył jednak, że jest zmęczony porównaniami a Argentyńczykiem. - Cały czas jesteśmy ze sobą porównywani. A nie da się tego zrobić Ferrari z Porsche, bo mają różne silniki. On robi, co najlepsze dla Barcelony, a ja dla Realu Madryt - powiedział Portugalczyk.

Medialne dyskusje przynoszą jednak korzyści. - Wydaje mi się, że nawzajem siebie nakręcamy, dzięki czemu poziom rywalizacji jest taki wysoki. To dlatego Real i Barcelona to najlepsze drużyny na świecie, bo wzajemnie się motywujemy - ocenił skrzydłowy Królewskich.
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr
  18 Mayo 2012
Bez sensu jest określenie "najlepszy piłkarz świata". Co innego najlepszy napastnik, pomocnik, obrońca czy bramkarz.
RexMundi
RexMundi
  19 Mayo 2012
najlepsze było w sport +
jak przedstawiali strzelców ligi hiszpańskiej
Messi - 50 goli
Ronaldo 46
--
pierwszy z ludzi Falcao .. iles tam

:lol:
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.