RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wszyscy, są jeszcze tacy, którzy są ślepi i myślą, że Barca gra tak samo dobrze jak powiedzmy sezon temu.

Na pewno nie wynika to z tego, że Real coś tu napsuł a bardziej z kontuzji w zespole. Tracone pkt nie były z Madrytem, lecz z jaśkami na wyjazdach.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  22 lutego 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak wielkiej dominacji jak w erze Pepa nie było i oby tak dalej :D

była, początek lat 90stych 4 tytuły pod rząd Barcy, a przed tym okresem 5 tytułów pod rząd Realu :)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: była, początek lat 90stych 4 tytuły pod rząd Barcy, a przed tym okresem 5 tytułów pod rząd Realu :)

nie chodzi tylko o krajowe podwórko ;)
Teraz najważniejsze aby spróbować obronić tytuł w LM
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 lutego 2012
Anglicy też mają swój 'Narodowy'...

Konto usunięte
Konto usunięte: Na Stadionie Olimpijskim w Londynie po igrzyskach nie będzie można rozgrywać meczów piłkarskiej Premier League. Obiekt nie spełnia wymogów. Podstawowym zarzutem jest brak podgrzewanej murawy, dlatego obecna zostanie prawdopodobnie w sierpniu zerwana. Koszt tej zmiany ma ponieść państwo, co wzbudziło sprzeciw opinii publicznej w Wielkiej Brytanii. Budowa stadionu pochłonęła 486 milionów funtów i nie zadbano o to, by przystosować go od razu do meczów piłkarskich po olimpiadzie. Jeszcze niedawno klub West Ham United proponował, że wyłoży potrzebne 2 miliony funtów na modernizację, ale nie zostało to zaakceptowane. Teraz oferta nie jest już aktualna, bo klub nie gra w Premier League.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz chcę znaleźć się w składzie na tegoroczne mistrzostwa Europy, które odbędą się w mojej ojczyźnie.

ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  22 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to Real ma więcej pucharów za najważniejsze rozgrywki

Dobra ale kiedy oni ten rekord wyśrubowali haha. Ostatni tryumf w 2002 bo grali Ronaldo, Zidane to o czym tu mówić.

Konto usunięte
Konto usunięte: a nie fascynować się tylko ostatnimi 3 latami :)

ja znam doskonale tą historią ale i historią nie żyję tylko teraźniejszością a w tej to real gra coś tylko w lidze i to dopiero od tego sezonu.
?
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  23 lutego 2012
dawno takiego czerwonego meczu nie widziałem :D biorac pod uwage kartki dla jednej drużyny :ziober2:

Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 lutego 2012
Niezbyt udany debiut Tomasza Kuszczaka w barwach Watford. Jego zespół przegrał z wiceliderem Championship, Southampton, 0:3.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 lutego 2012
cienko ten Juve wygląda w tym meczu...
Chudy
Chudy
  25 lutego 2012
ladne drukowanko we Wloszech , pilka metr za linia bramkowa a gola nie ma :nielapie: , szkoda bo moglo byc juz po meczu
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  25 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cienko ten Juve wygląda w tym meczu...

Zwlaszcza ze Milan powaznie oslabiony, a swoja droga niechciany w Interze Muntari w Milanie jak narazie bardzo dobrze sie prezentuje, dobra alternatywa dla księcia.
LeonGrande
LeonGrande
  25 lutego 2012
Chudy
Chudy: ladne drukowanko we Wloszech , pilka metr za linia bramkowa a gola nie ma , szkoda bo moglo byc juz po meczu

Fakt nie wiem jak tego sedziowie nie zauwazyli, Juve ma farta, powinno byc 0:2.
Chudy
Chudy
  25 lutego 2012
LeonGrande
LeonGrande: Fakt nie wiem jak tego sedziowie nie zauwazyli, Juve ma farta, powinno byc 0:2.

za takie cos powinna byc dla liniowego dozywotnia dyskwalifikacja plus ogromna kara pieniezna , nie mial prawa tego nie widziec
LeonGrande
LeonGrande
  25 lutego 2012
Chudy
Chudy: za takie cos powinna byc dla liniowego dozywotnia dyskwalifikacja plus ogromna kara pieniezna , nie mial prawa tego nie widziec

Poraz kolejny jestem za chipami w pilce i przy przekroczeniu lini sedzia glowny dostawalby sygnal sluchawka do ucha czy padla bramka :tak:
Chudy
Chudy
  25 lutego 2012
LeonGrande
LeonGrande: Poraz kolejny jestem za chipami w pilce i przy przekroczeniu lini sedzia glowny dostawalby sygnal sluchawka do ucha czy padla bramka

nigdy tego nie wprowadza tak samo jak wideo powtorek , poniewaz wtedy nie byloby drukowanka a co za tym idzie grube miliony przeszlyby kolo nosa
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.