RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 lutego 2012
Xavi pojawił się na boisku i gol !!!

Zabawa, zabawa :nutki:

5:1
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  20 lutego 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zabawa, zabawa

w końcu to tylko 10 pkt, a nie 13 ;d
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  21 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu to tylko 10 pkt, a nie 13 ;d

I co z tego skoro tam grająca Barcelona zdobędzie LM i Puchar. Wiesz raz na parę lat to i psu dupa błyśnie. No i napinka będzie większa z madrytu hehe. Poza tym sezon się nie skończył.
?
JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  21 lutego 2012
Barca gra w tym sezonie jak na swój poziom - chvjowo. Do tego co chwila wahania formy. Nie mówię tu o "tradycyjnym corocznym kryzysie" bo oni na przestrzeni całego obecnego sezonu zaliczają sporo niepotrzebnych remisów. W La Lidze już to się zemściło a teraz kolej na LM (Do tej pory grali z jednym dobrym zespołem który obecnie też nie jest tak silną ekipą jak jeszcze kilka sezonów temu - bilans dwumeczu 5:4 - bez szału w szczególności, że u siebie stracili aż dwie bramki).

ogarniamtemat
ogarniamtemat: Poza tym sezon się nie skończył.

Sugerujesz, że Mourinho może roztrwonić 10 pkt przewagi? :rotfl: Ej no chyba nie mówisz poważnie...?:nielapie:
Gutek909
Gutek909
  21 lutego 2012
ogarniamtemat
ogarniamtemat: I co z tego skoro tam grająca Barcelona zdobędzie LM i Puchar. Wiesz raz na parę lat to i psu dupa błyśnie. No i napinka będzie większa z madrytu hehe. Poza tym sezon się nie skończył.

boli taka strata punktowa, co nie ? żal dupę ściska :mrgreen:

po prostu Barca w tym sezonie ligowym gra padakę na wyjazdach i każdy normalny to przyzna, że to już nie ta drużyna co jeszcze rok temu.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  21 lutego 2012
:policjant: :policjant: :policjant:

Bramkarz Manchester United FC Tomasz Kuszczak do końca obecnego sezonu został wypożyczony do Watford FC.

:policjant: :policjant: :policjant:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bramkarz Manchester United FC Tomasz Kuszczak do końca obecnego sezonu został wypożyczony do Watford FC.

w końcu
szkoda że niższa liga
...Ignorance is bliss...
ogarniamtemat
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
ogarniamtemat
  21 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: boli taka strata punktowa, co nie ? żal dupę ściska

Nie boli, Barcelonie kibicuje od 96 więc przeżywałem gorsze sezony. Raz na jakis czas i real coś ugra więc nie widzę podstaw do paniki.

Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu Barca w tym sezonie ligowym gra padakę na wyjazdach i każdy normalny to przyzna, że to już nie ta drużyna co jeszcze rok temu.

Mecz z valencia pokazał co innego hehe
?
Gutek909
Gutek909
  21 lutego 2012
ogarniamtemat
ogarniamtemat: Mecz z valencia pokazał co innego hehe

ja mówiłem o meczach na wyjazdach :)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu to tylko 10 pkt, a nie 13 ;d

Ile jest w trofeach od 2008r dla Barcy, weź mi przypomnij ? ;)

JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Barca gra w tym sezonie jak na swój poziom - chvjowo. Do tego co chwila wahania formy. Nie mówię tu o "tradycyjnym corocznym kryzysie" bo oni na przestrzeni całego obecnego sezonu zaliczają sporo niepotrzebnych remisów. W La Lidze już to się zemściło a teraz kolej na LM (Do tej pory grali z jednym dobrym zespołem który obecnie też nie jest tak silną ekipą jak jeszcze kilka sezonów temu - bilans dwumeczu 5:4 - bez szału w szczególności, że u siebie stracili aż dwie bramki).

No mają przestoje, zwłaszcza w meczach wyjazdowych. Ale potrafią zagrać też świetnie jak np. ostatnio z Valencia.
Czy Milan "nie jest tak silną ekipą" hmm Arsenal gładko rozjechali, ciekaw jestem jak spisałby się z nimi Bayern. Być może będzie taka możliwość w LM to się przekonamy.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  22 lutego 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ile jest w trofeach od 2008r dla Barcy, weź mi przypomnij ? ;)

wiem wiem, kibice Barcelony żyją tymi 3 latami dominacji teraz tak bardzo, bo wiedzą, że w końcu się to kończy ;p
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem wiem, kibice Barcelony żyją tymi 3 latami dominacji teraz tak bardzo, bo wiedzą, że w końcu się to kończy ;p

Za wcześnie by cokolwiek oceniać. Może to tylko wypadek przy pracy. Nie można przecież co roku zdobywać potrójną koronę.
Gutek909
Gutek909
  22 lutego 2012
i to Real ma więcej pucharów za najważniejsze rozgrywki, LM czy PD i Barca do tych osiągnięć ma bardzo, ale to bardzo daleko ;) tak 3 lata dominacji Barcy, tylko trzeba też znać historię, a nie fascynować się tylko ostatnimi 3 latami :)
Gutek909
Gutek909
  22 lutego 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Za wcześnie by cokolwiek oceniać. Może to tylko wypadek przy pracy. Nie można przecież co roku zdobywać potrójną koronę.

jak mówiłem, bd dopiero pewny jak mistrzostwo bd już zapewnione, ale po prostu widać, że kibice Blaugrany w tym roku już tak pewni nie są i nabrali w końcu trochę pokory, której ja się uczyłem 3 lata, no nie wszyscy, są jeszcze tacy, którzy są ślepi i myślą, że Barca gra tak samo dobrze jak powiedzmy sezon temu.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 lutego 2012
No tylko te pozostały gdzie Barca ma mniej osiągnięć.
A te z CL Real już się odzwyczaił, przecież mija 10 lat od finały z Leverkusen.
Jakby nie było mnie te 3 lata mega jarały :ziober2:
Tak wielkiej dominacji jak w erze Pepa nie było i oby tak dalej :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.