Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 Enero 2011 (pierwszy post)

WITAM :)

Po prawie 2 miesięcznej przerwie zimowej zapraszam do kolejnej edycji naszej zabawy :)

Zapisujemy się podając kolejny numer na liście i nick.

Jeżeli jesteś tu pierwszy raz i nie wiesz czym jest Fototyper oto krótka informacja dla Ciebie

- użytkownicy Fotka.pl którzy zgłoszą swój udział w zabawie będą oddawać typy (wyniki spotkań ligowych i europejskich pucharów)
- do typowania upoważnieni są tylko Ci których nick będzie widniał w temacie (lista graczy)
- do typowania w tym sezonie będzie 20 spotkań w każdej kolejce
- odbędzie się 10 kolejek fazy zasadniczej (typują wszyscy)
- punktacja: 3 pkt trafiony wynik, 1pkt trafiony zwycięzca lub remis, 0pkt nie trafienie wyniku, zwycięscy lub remisu
- wszystkie pkt są podliczane i ich suma jest wynikiem w danej kolejce
- wyniki poszczególnych kolejek są do siebie dodawane
- NIE oddanie 2 typowań - dyskwalifikacja z dalszej zabawy
- NIE biorę pod uwagę typowań w których będzie jakiś błąd
(nie wpisanie wyniku, litera zamiast cyfry, znak -- dane spotkanie nie jest brane pod uwagę)
- NIE uwzględniam typów oddanych po wyznaczonym czasie
- formuła Fototypera – z racji tego, że ostatnio wiele osób było za jedną grupą ta edycja odbędzie się w ten właśnie sposób
- do fazy pucharowej przechodzi najlepsza „16” fazy zasadniczej (spotkania systemem mecz -rewanż - liczą się pkt zdobyte na "wyjeździe")

UWAGA

W poście z numerem i nickiem proszę o odpowiedź na małą innowację, którą chciałbym wprowadzić w tej edycji. A mianowicie chodzi mi o możliwość wyboru przez typującego w każdej kolejce 1 spotkania, które byłoby podwójnie punktowane, tzw. Joker. Wówczas za to spotkanie zamiast 3 pkt byłoby ich 6, a zamiast jednego – dwa.

DRABINKA FOTOTYPERA

CZAS TRWANIA ZAPISÓW: SOBOTA, 12.02.2011, godz. 12!!!

Nagrody – dla 3 pierwszych miejsc reklama na stronie głównej Fototypera

ZAPRASZAM DO ZABAWY I POWODZENIA
Elliott19 :rock:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Renifer
Renifer
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: Ciekawi mnie jak długo obie panie wytrwają

A miała być trzecia :and:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  4 Febrero 2011
Renifer
Renifer: A miała być trzecia

I tak jest chyba rekord, 3 sztuki :ninja:
WueRZet
WueRZet
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: I tak jest chyba rekord, 3 sztuki

Nie, chyba nie :mrgreen:
Renifer
Renifer
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: I tak jest chyba rekord, 3 sztuki

to która jest trzecia ??
Vitka miała się zapisać ale konto skasowała :and:
WlasnaMelodia
WlasnaMelodia
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: Ciekawi mnie jak długo obie panie wytrwają

No ja pewnie szybko odpadne, ale tylko i wyłącznie przez to, że mam tak głupi numerek. :mrgreen:
LeonGrande
LeonGrande
  4 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, chyba nie

Pewnie prehistoryczne czasy:P to ich nie pamietam :ninja:

Renifer
Renifer: to która jest trzecia ??

WlasnaMelodia
DangerousRelations
agata

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja pewnie szybko odpadne, ale tylko i wyłącznie przez to, że mam tak głupi numerek.

Bardziej chodziło mi odpadniecie z powodu zapomnienia oddania typów:ninja:
WlasnaMelodia
WlasnaMelodia
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: Bardziej chodziło mi odpadniecie z powodu zapomnienia oddania typów

Musisz mi przypominać,
w ogle, to mogę sobie typować co chcę? Jakieś fc trampkarze kontra blokersi? :mrgreen:
LeonGrande
LeonGrande
  4 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogle, to mogę sobie typować co chcę? Jakieś fc trampkarze kontra blokersi?

Bedzie podawana rozpiska meczy do typowania, 20 spotkan ( mieszanka z lig ang, wloskiej, hiszpanskiej, francuskiej, niemieckiej, i innych).
Będzie czasu okolo tygodnia, troszke miej moze na dodanie w zalozonym temacie na swoich typów, czyli mecz i wynik, plus joker zapewne, czyli wybierasz sobie jeden z meczy ktory ma byc w przypadku trafienia wyniku podwójnie pkt-owany.
To tak w skrocie:ninja:
WlasnaMelodia
WlasnaMelodia
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: Bedzie podawana rozpiska meczy do typowania, 20 spotkan ( mieszanka z lig ang, wloskiej, hiszpanskiej, francuskiej, niemieckiej, i innych).

To slabo, będziecie naciskać by był Real, a ja jako wierna fanka będę na nich stawiać, a oni zremisują, czy tfu tfu przegrają.
Gdzie sprawiedliwość? :mrgreen:
LeonGrande
LeonGrande
  4 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To slabo, będziecie naciskać by był Real, a ja jako wierna fanka będę na nich stawiać, a oni zremisują, czy tfu tfu przegrają. Gdzie sprawiedliwość?

Wybor meczy nalezy do organizatora czytaj Elliota19, to on ustala jakie mecze typujemy, nikt na to wplywu miec nie bedzie :P

W nazwie partii Kaczora:mrgreen:
WlasnaMelodia
WlasnaMelodia
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: Wybor meczy nalezy do organizatora czytaj Elliota19, to on ustala jakie mecze typujemy, nikt na to wplywu miec nie bedzie :P

I tym samym on się w to nie bawi, tak jak my? :ziober2:
LeonGrande
LeonGrande
  4 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I tym samym on się w to nie bawi, tak jak my?

No bawi bawi, ale z historii wiem ze organizatorzy nienajlepiej wypadali w typerach :P
no ost Rex dotarl do finalu, wiec troche zatarł tą zlą passe :ninja:

Zreszta, Tobie by sie chcialo cos takiego organizowac, wyszukiwac mecze, liczyc pozniej wszystkie pkt, zakladac tematy z podsumowaniami oraz z nowymi typami, nie bawiac sie samemu w to? aj dont fink soł
:ziober2:
WlasnaMelodia
WlasnaMelodia
  4 Febrero 2011
LeonGrande
LeonGrande: No bawi bawi, ale z historii wiem ze organizatorzy nienajlepiej wypadali w typerach :P no ost Rex dotarl do finalu, wiec troche zatarł tą zlą passe Zreszta, Tobie by sie chcialo cos takiego organizowac, wyszukiwac mecze, liczyc pozniej wszystkie pkt, zakladac tematy z podsumowaniami oraz z nowymi typami, nie bawiac sie samemu w to? aj dont fink soł

Nie najlepiej, Leoś. ;-)
Kurcze, to niepotrzebnie pisalam o tym Realu, jestem na starconej pozycji i nie zasnę. :mrgreen:
Oczywiście, że by mi się nie chciało, ale nie jest to 'przywilej' osoby, która wygrała wcześniejszą edycję mam nadzieję? :ziober2:
LeonGrande
LeonGrande
  4 Febrero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie jest to 'przywilej' osoby, która wygrała wcześniejszą edycję mam nadzieję?

Nie jest, możesz spać spokojnie, nie bedziesz musiala prowadzić typera nastepną edycje :ninja: :ziober2:
thomas893
thomas893
  5 Febrero 2011
33. thomas893

i jestem za jokerem :mrgreen:

w tej edycji typer tradycyjnie jak przed każdym mówię iż że będzie mój :rock:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.