KrowiPlacek
KrowiPlacek
  15 Noviembre 2010 (pierwszy post)
Lubicie go? Ja jak siedze na klopie to o nim mysle hahah
KrowiPlacek
KrowiPlacek
  16 Noviembre 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ty sobie musiałeś dwa ostatnie żebra pousuwać :(

A ty sobie nerke musiales dodatkowa wszczepic zebys nie popuszczal w pampersy

Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze wolałem zupą, niż ty swoimi nierozgarniętymi siostrami

Ty handlujesz zabytkami, ponoc sprzedales na aukcji wlasny mozg ale pocztowka byla zbyt lekka i poleciala z wiatrem hehe
tibauld
tibauld
  16 Noviembre 2010
Myślisz, że jak będę dyskutował z idiotą to się mylisz
jak chcesz bym to zrobił to chociaż się wysil
Jesteś zerem zarówno tutaj jak i w prawdziwym życiu,
to widać i nie musisz zaprzeczać :crylol:

A teraz idź obciągać pały śmieciu, na tym znasz się najlepiej.
Twój tata, tak przy wódce się chwalił :ziober2:

Żal mi cię śmieciu, widać pewne braki i zaburzenia, na pierwszy rzut oka.
Kręcisz bekę z kogo? Spójrz w lustro zagubiona gameto, po słabej erekcji.
Bennet
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 3
Bennet
  16 Noviembre 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahah Wygnaniec? Cos ci sie pomylilo chlopczyku.

Daje stówę że i twoją matkę puknął :D
Daje dwie że ja to już zrobiłem ;]
KrowiPlacek
KrowiPlacek
  16 Noviembre 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślisz, że jak będę dyskutował z idiotą to się mylisz jak chcesz bym to zrobił to chociaż się wysil Jesteś zerem zarówno tutaj jak i w prawdziwym życiu, to widać i nie musisz zaprzeczać A teraz idź obciągać pały śmieciu, na tym znasz się najlepiej. Twój tata, tak przy wódce się chwalił Żal mi cię śmieciu, widać pewne braki i zaburzenia, na pierwszy rzut oka. Kręcisz bekę z kogo? Spójrz w lustro zagubiona gameto, po słabej erekcji.

Czochraj wesz z twojego przetluszczonego załupieżonego włosa bezmózga imitacjo chińskiej papugi który chce strasznie pozować na człowieka a w efekcie ukazuje się jako prototyp praczłowieka który nie wszedł do masowej produkcji. Ogarnij sie czlowieku bo jestes tepy jak nożyczki i masz jaja wielkości piczki, tangesie-kutangesie bez charyzmy. Starzy cie zapewne w dziecinstwie kapli w czajniku a stary robil z twoich jąder przecier pomidorowy,dlatego teraz takie nastepstwa. Spasuj frajerze bo niszczysz moj swiatopoglad,zajmij sie lepiej skrobaniem orzechow albow wywozem gnoju na taczkach(istnieje szansa ze przy okazji sprzatnalbys samego siebie). Twoja stara pije birol z popielniczki a twoj stary kradnie z kiosku zapalniczki.

Konto usunięte
Konto usunięte: Daje stówę że i twoją matkę puknął :D Daje dwie że ja to już zrobiłem ;]

Milcz jak do mnie mowisz, narwana sciero. Miales juz nie dyskutowac, pseudointeligencie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.