PanAlucard
PanAlucard
  8 listopada 2010 (pierwszy post)
Cześć.
Jak zwykle temat reprezentacyjny, bo tylko gadka o wynikach.
Każdy wie pewnie o aferze Smuda - Boruc.
Padły mocne słowa, i najmocniejsze, że Boruc żegna się z Kadrą.
W bramce ma stać Fabiański, ten dzięki któremu Arsenal przegrał a nie był nawet powoływany. Ale nie o tym.
Ostatnio ponoć na ostrzu noża spoczywa Smuda, presja jest na cały PZPNie.
Więc Lato dla rozluźnienia tego chce Frankowi podziękować, to ja się pytam po co tyle miesięcy straconych? I dlaczego tylko on?
Pierwszy kto powinien lecieć to człowiek odpowiedzialny za mecze, z kim będziemy grać na Euro? Silnymi reprezentacjami europejskimi. A gramy z Kamerunem, WKŚ, USA, Australia, Singapur itd. Następne po co wyjazd do Turcji z kadrą ligi Polskiej, bo to nie jest termin FIFA. Będą grać z kadrami B takich krajów jak Słowacja, po co to jest? Co to ma dać na euro?
Ludzie którzy przewidywani są do objęcia reprezentacji: Jacek Zieliński, Piotr Nowak, Javier Aguirre, Jerzy Engel jr., Michał Probierz.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  12 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jerzy Engel jr

kto to ?:woot:

w sumie to ja sie nie dziwie z taka atmosfera jaka jest w kadrze za ogromna przyczyna trenera
Chcial pokazac kto tu rzadzi i pokazal szkoda tylko ze zapewne odbije sie to na wynikach bo osoby jak Boruc i Żewłakow w kadrze potrzebne są szczególnie że ta obrona nie ma kto pokierować na chwilę obecną ....(szkoda Wasyla bo on ewentualnie mogłby ich tam "poustawiac")
Kombatant
Kombatant
  12 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Kamerunem, WKŚ, USA, Australia, Singapur

Nadal nie kapuje po co grac z zespolami ktore nie maja nic wspolnego z euro2012 :nielapie:

slyszalem ze Slowacja zrezygnowala z meczu z Polska w Turcji :rotfl:
pokahontazz
pokahontazz
  12 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: slyszalem ze Slowacja zrezygnowala z meczu z Polska w Turcji

wystraszyli się :ninja:
Kombatant
Kombatant
  12 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wystraszyli się

Obecnie na mecze z kadra Smudy zgodzilyby sie conajwyzej Wyspy Owcze lub Liechtenstein :ziober2: czyli poziomem dorównujące:ninja:
tibauld
tibauld
  13 listopada 2010
joker4444
joker4444: kto to ?

Człowiek umoczony w korupcję, tylko że ma wysoko postawionego ojca :P
pokahontazz
pokahontazz
  13 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Obecnie na mecze z kadra Smudy zgodzilyby sie conajwyzej Wyspy Owcze lub Liechtenstein czyli poziomem dorównujące

żeby nie było, wiem jak oni graja, bo oglądam wszystkie mecze kadry...
ja proponuję reprezentację Watykanu, może przez kiecki plątające nogi byłoby im trudniej i dalibyśmy radę.
Kombatant
Kombatant
  13 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bo oglądam wszystkie mecze kadry...

Przeciez na tych meczach mozna zasnac:ninja: rispekt:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja proponuję reprezentację Watykanu, może przez kiecki plątające nogi byłoby im trudniej i dalibyśmy radę.

Tak, grupa smierci na euro2012 : Watykan, San Marino, Luksemburg, Polska:ninja:
krzychu7818
krzychu7818
  13 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nadal nie kapuje po co grac z zespolami ktore nie maja nic wspolnego z euro2012

bo Europa gra mecze eliminacyjne i ciężko zakontraktować jakiś mecz towarzyski z europejską drużyną ?

chyba już to kiedys tu pisałem :)
tibauld
tibauld
  13 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bo Europa gra mecze eliminacyjne i ciężko zakontraktować jakiś mecz towarzyski z europejską drużyną ?

Niektórych nie przekonasz, myślą że z tego co mamy sklecimy drużynę na finał i rozklepiemy pół Europy. Po woli nastawiają się anty do trenera, który się nieco zagubił to fakt ale u wielu wcześniej miał wielkie poparcie.
Kombatant
Kombatant
  13 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bo Europa gra mecze eliminacyjne i ciężko zakontraktować jakiś mecz towarzyski z europejską drużyną

Nie przesadzajmy, zawsze w jakies kolejce eliminacyjnej silna europejska reprezentacja pauzuje.
egze
egze
  14 listopada 2010
No akurat mecz z WKS to nie jest głupi pomysł. Wprawdzie to nie jest europejski zespół, ale zawodnicy grają w Europie i prezentują solidny poziom.
Większą farsą będzie to grudniowe zgrupowanie. Chore jest to, że TVP podpisało umowę, w której zgodziło się płacić za transmisje każdego meczu naszej kadry. W ten sposób firma sportfive podsyła Smudzie różnych ogórków, a on prowadzi pod szyldem reprezentacji kadrę ligowców :ninja:
PanAlucard
PanAlucard
  15 listopada 2010
Co eliminacje jakieś dobre zespoły pauzują.
WKŚ, to dobry przeciwnik co większość to piłkarze czołowych klubów europejskich.
Na dzień dzisiejszy nie podoba mi się odsunięcie Michała Żewłakowa, w ten sposób jaki został.
Co do Boruca, jestem neutralny.
Kombatant
Kombatant
  15 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

Spojrzalem w terminarz i 17.11 mozna by spokojnie z pol roku wczesniej zakontraktowac mecz z jedna z ekip : Holandia, Szwecja, Szwajcaria, Norwegia, Portugalia, Dania, Czechy, Szkocja, Hiszpania, Turcja, Niemcy, Rosja, Irlandia, Wlochy, Francja, Bośnia i Hercegowina. Wszystkie te ekipy pauzują, zreszta w tą srode malo jest meczy el. ME, a przy okazji nastepnych znow beda wolne silne ekipy.
KrowiPlacek
KrowiPlacek
  15 listopada 2010
egze
egze: No akurat mecz z WKS to nie jest głupi pomysł. Wprawdzie to nie jest europejski zespół, ale zawodnicy grają w Europie i prezentują solidny poziom.

Trudno zeby grali w Afryce. WKS to nie sa tam jakies Mozambiki czy Zimbabwe. Pomysl czasem.
egze
egze
  15 listopada 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Trudno zeby grali w Afryce. WKS to nie sa tam jakies Mozambiki czy Zimbabwe. Pomysl czasem.

no to właśnie o to w moim krótkim wywodzie chodzi, WKS to nie Mozambiki i dlatego mecz z nimi wcale nie musi być dla naszej kadry bezsensowny.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.