RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 августа 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Do tego są mało widowiskowi :)

Dzis zabraklo skutecznosci, zagrali fajny otwarty futbol, styl w jakim odpadli podobał mi się.
tibauld
tibauld
  9 марта 2011
LeonGrande
LeonGrande: Dzis zabraklo skutecznosci, zagrali fajny otwarty futbol, styl w jakim odpadli podobał mi się.

Ale ja nie piję tu do Milanu, jakoś szczególnie :D
A co zrobili wczoraj Ci z Romy z Ukraińcami? :ziober2:

Jak dla mnie to tam trzeba świeższej krwi i trzeźwiejszych umysłów, na pewno nie włoskich :mrgreen:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  9 марта 2011
LeonGrande
LeonGrande: O ile ekstraklasa musi awansowac by do el. LM moglas wystawic 2 zespoly ?

Od dwóch miejsc w LM dzieli nas tylko ok. 10.000 pkt. :)
LeonGrande
LeonGrande
  9 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co zrobili wczoraj Ci z Romy z Ukraińcami?

Kompromitacja, a my coz... mozemy tylko pozazdrosci Ukrainie druzyn i kasy jaka jest pompowana w tamtejsze kluby:)
widac teraz efekty

LouisVanGaal
LouisVanGaal: Od dwóch miejsc w LM dzieli nas tylko ok. 10.000 pkt. :)

Aha, czyli to juz nie za mojego zycia :rotfl:
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  9 марта 2011
Co Wy od Romy chcecie? :P Pokonała w grupie Bayern - jako jedyna coś tam odrobiła w rankingu UEFY. :P
Gutek909
Gutek909
  9 марта 2011
Jeżeli Real awansuje do 1/4 ( w co w w ogóle nie wątpię ) to życzyłbym sobie nie trafić na Schalke, z wiadomego powodu... :and:
tibauld
tibauld
  9 марта 2011
LeonGrande
LeonGrande: Kompromitacja, a my coz... mozemy tylko pozazdrosci Ukrainie druzyn i kasy jaka jest pompowana w tamtejsze kluby:) widac teraz efekty

I o to mi chodzi, w tamtym sezonie w sumie też tak było, to nic, że Inter doszedł do finału i zdobył LM.

U nas jak zawsze wszystko kuleje. Z tym się raczej nie da powalczyć. :)
tibauld
tibauld
  9 марта 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Co Wy od Romy chcecie? :P Pokonała w grupie Bayern - jako jedyna coś tam odrobiła w rankingu UEFY. :P

Przegrała wczoraj i odpadła z rozgrywek i to z kim? :ziober2:
Szachtarem :D
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  9 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli Real awansuje do 1/4 ( w co w w ogóle nie wątpię ) to życzyłbym sobie nie trafić na Schalke, z wiadomego powodu...

Hat-trick Raula. :rock:
Gutek909
Gutek909
  9 марта 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Hat-trick Raula.

w ogóle zobaczyć Raula na SB ? serce by mi chyba pękło
Gutek909
Gutek909
  9 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle zobaczyć Raula na SB ?

pfff
w innej koszulce oczywiście
LouisVanGaal
LouisVanGaal
  9 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przegrała wczoraj i odpadła z rozgrywek i to z kim? Szachtarem :D

Jak z kim? Szachtar to nie słabeusze... od kilku lat próbują się przebić i w końcu im się udało. Skład mają mocny a w grupie porozstawiali wszystkich po kątach. Porównałbym ich do Lyonu nawet. Cicha woda ale jak pier*olnie to ... :mrgreen:
LeonGrande
LeonGrande
  9 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas jak zawsze wszystko kuleje. Z tym się raczej nie da powalczyć. :)

Ciekawe, czyszby Szachtar czarnym koniem obok Totenhamu ? : )

chcialbym zobaczyc w kolejnej rundzie pojedynek Barcelona - Totenham
ewentualnie Real - Schalke z wiadomych wzgledów : )
tibauld
tibauld
  9 марта 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Jak z kim? Szachtar to nie słabeusze... od kilku lat próbują się przebić i w końcu im się udało. Skład mają mocny a w grupie porozstawiali wszystkich po kątach. Porównałbym ich do Lyonu nawet. Cicha woda ale jak pier*olnie to ...

Niby tak ale to jakby nie patrzeć dumy kibicom włoskim z tego powodu nie przynosi :ziober2:
Nie w takim stylu powinni się z rozgrywkami żegnać :D
tibauld
tibauld
  9 марта 2011
LeonGrande
LeonGrande: Ciekawe, czyszby Szachtar czarnym koniem obok Totenhamu ? : )

Mi się jednak wydaje, że to klątwa Ranieriego. On jest dobry w klubie do pewnego momentu, potem zawsze coś sie psuje i klub przestaje funkcjonować. Raczej Szachtar czarnym koniem nie będzie. I tak zaszli za daleko :D

LeonGrande
LeonGrande: chcialbym zobaczyc w kolejnej rundzie pojedynek Barcelona - Totenham ewentualnie Real - Schalke z wiadomych wzgledów : )

To byłyby ciekawe pojedynki.

Kluby z tej samej ligi mogą już grać ze sobą, nie? :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.