RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 sierpnia 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: Dla mnie zawsze nr 1 bedzie Serie A, w sensie zaintersowania mojego. Znikam, dobranoc :)

Ja oglądam tylko mecze Juventusu z tej ligi nic więcej. Męcząca jest, powolna, za bardzo taktyczna. Dla oglądania najlepsze są angielska i hiszpańska :)

Dobranoc
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie tu widzisz jakieś spinanie się to ja nie wiem spinanie się by było gdybyśmy gadali coś na Barcę, narazie słowo na ten temat nie padło :) to Ty się spinasz prowokując, ale jak widać nie za dobrze :)

No smencik się zapowietrzył. Nie spinam się konkretnie na Real. Akurat grali to zobaczyłem i napisałem co myślę o tym meczu tak samo jak wczoraj komentowałem mecz Interu z Bayernem.

Konto usunięte
Konto usunięte: a to napastnik już nie może być zaangażowany w grę defensywną ? ma cały czas biegać w linii z obrońcami przeciwnika i czekać na piłkę ?

Tak patrz David Villa :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale kogo te odczucie obchodzi...

Skoro Ciebie nie to nie czytaj, nie odpisuj a najlepiej nie wchodź. Albo zrób sobie forum piękny Real i tam pisz.

LouisVanGaal
LouisVanGaal: Jest wygrana ale i niesmak - w pierwszej połowie Tymoszczuk faulował rywala w polu karnym...

To się nazywa obiektywizm :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
smencikk
smencikk
  24 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No smencik się zapowietrzył.

Nie wiem w którym momencie, ale jeśli tak twierdzisz to nie mam zamiaru sprowadzać cię na ziemię.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Akurat grali to zobaczyłem i napisałem co myślę o tym meczu

Jeżeli piszesz brednie to czemu mamy siedzieć cicho?

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak patrz David Villa :D

Nie każda drużyna ma opracowany tylko jeden system gry i używa go bez względu na to czy jej idzie, czy też nie.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Skoro Ciebie nie to nie czytaj, nie odpisuj a najlepiej nie wchodź. Albo zrób sobie forum piękny Real i tam pisz.

Właśnie pokazałeś na jakim poziomie intelektualnym się zatrzymałeś. To nie piaskownica z której możesz kogoś wyrzucić wraz z jego łopatką, dorośli ludzie nie boją się konfrontacji.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To się nazywa obiektywizm :)

A to się nazywa lizanie dupy.

Tylko chorągwie sympatyzujące z drużyną Barcelony tak namiętnie drwią z Królewskich, ale to że nią jesteś widać nawet bez tego.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem w którym momencie, ale jeśli tak twierdzisz to nie mam zamiaru sprowadzać cię na ziemię.

No zapowietrzyłeś się jak napisałem, że "szczęśliwy remis"

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli piszesz brednie to czemu mamy siedzieć cicho?

Nie tylko ja pisałem, że słabo grali. Wiem, że wg Ciebie był to dobry mecz, ale no cóż.

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie pokazałeś na jakim poziomie intelektualnym się zatrzymałeś. To nie piaskownica z której możesz kogoś wyrzucić wraz z jego łopatką, dorośli ludzie nie boją się konfrontacji.

No ja się nie boję. Ty piszesz, że rzekomo nie chcesz sprowadzać mnie na ziemię więc boisz się konfrontacji.

Konto usunięte
Konto usunięte: A to się nazywa lizanie dupy.

Więc wylizałeś Gutkowi ją do kości bo razem mnie tu atakujecie nie wiem po co skoro tylko napisałem swoją opinię z meczu Lyon - Real.
Gdybyś napisał, że słabo zagrali nic bym nie mówił. Ale wg Ciebie chyba zaprezentowali mistrzowski styl.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko chorągwie sympatyzujące z drużyną Barcelony tak namiętnie drwią z Królewskich, ale to że nią jesteś widać nawet bez tego.

Typowa spinka. To, że kibicuję Barcelonie nie oznacza, że nienawidzę Realu tylko baczniej przypatruję się grze Królewskich.
Nie spinaj się poluzuj kołnierz.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
smencikk
smencikk
  24 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie tylko ja pisałem, że słabo grali. Wiem, że wg Ciebie był to dobry mecz, ale no cóż.

Mecz sam w sobie z pewnością zły nie był, a Real zagrał co miał zagrać. Od stycznia nie grają ładnie, a w niektórych spotkaniach wręcz irytująco, ale nie zremisowali szczęśliwie z Lyonem, bo to Lyon musiał gonić wynik, a bramkę strzelił tylko i wyłącznie przez głupi i niepotrzebny błąd obrony.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No ja się nie boję. Ty piszesz, że rzekomo nie chcesz sprowadzać mnie na ziemię więc boisz się konfrontacji.

Nie chce, ponieważ jesteś osobnikiem niereformowalnym i bronisz swych racji niczym lider Prawa i Sprawiedliwości.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Więc wylizałeś Gutkowi ją do kości bo razem mnie tu atakujecie nie wiem po co skoro tylko napisałem swoją opinię z meczu Lyon - Real. Gdybyś napisał, że słabo zagrali nic bym nie mówił. Ale wg Ciebie chyba zaprezentowali mistrzowski styl.

Gdyż obaj sympatyzujemy z Realem, a twoja ignorancja razi i nie można przejść obok tego obojętnie.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To, że kibicuję Barcelonie nie oznacza, że nienawidzę Realu tylko baczniej przypatruję się grze Królewskich.

Marny więc z ciebie obserwator jeżeli każdy pozytywny wynik Realu uważasz za szczęśliwy dla Los Blancos.
Gutek909
Gutek909
  24 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie spinam się konkretnie na Real.

zazwyczaj Twoje teksty dotyczą Realu, każdy mecz ligowy itp i to nie są normalne teksty, bo takie mam w dupie. Czuć od razu ironią

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Skoro Ciebie nie to nie czytaj, nie odpisuj a najlepiej nie wchodź. Albo zrób sobie forum piękny Real i tam pisz.

nie zabronisz mi, mogę robić co chcę. Różni nas to, że my mimo wszystko szanujemy Barcę i nie wypowiadamy się na jej temat za dużo, bo każde gadanie na temat Realu i Barcy na tym forum dąży do kłótni.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko chorągwie sympatyzujące z drużyną Barcelony tak namiętnie drwią z Królewskich, ale to że nią jesteś widać nawet bez tego.

no, ale tak było zawsze :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No zapowietrzyłeś się jak napisałem, że "szczęśliwy remis"

bo to była prowokacja z twojej strony, jak można uznać mecz szczęśliwym remisem, w którym Lyon powinien już po pierwszych 5 min drugiej połowy przegrywać 0-2. Wg Ciebie szczęśliwy remis był dlatego, że Real bronił się ostatnie 10 min. Tylko zrozum, Real bronił korzystnego wyniku :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale wg Ciebie chyba zaprezentowali mistrzowski styl.

powiedział coś takiego Smencik ? więc po insynuujesz ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Marny więc z ciebie obserwator jeżeli każdy pozytywny wynik Realu uważasz za szczęśliwy dla Los Blancos.

i na tym zakończmy :)
WueRZet
WueRZet
  24 lutego 2011
W tym tygodniu mecze w CL były po prostu żenujące. No może poza ostatnim kwadransem w Mediolanie, który był niezły. Reszta to było dno. A już za mecz Marsylii z United to każdy powinien zaliczyć klasycznego facepalma.

Nie warto więcej pisać. Spotkania do zapomnienia i tyle.
AdRianoXX
AdRianoXX
  24 lutego 2011
mam cicha nadzieje że Sparta awansuje bo jest ciągle 0-0 a już 84 minuta, więc byłby to teoretycznie słabszy rywal dla Lecha w 1/16 LE o ile ten awansuje :))
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mecz sam w sobie z pewnością zły nie był, a Real zagrał co miał zagrać. Od stycznia nie grają ładnie, a w niektórych spotkaniach wręcz irytująco, ale nie zremisowali szczęśliwie z Lyonem, bo to Lyon musiał gonić wynik, a bramkę strzelił tylko i wyłącznie przez głupi i niepotrzebny błąd obrony.

Podobnie Real strzelił bramkę, obrona Lyonu się nie popisała.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie zabronisz mi, mogę robić co chcę. Różni nas to, że my mimo wszystko szanujemy Barcę i nie wypowiadamy się na jej temat za dużo, bo każde gadanie na temat Realu i Barcy na tym forum dąży do kłótni.

Wypowiedziałem się na temat Realu 1 może 2 raz :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce, ponieważ jesteś osobnikiem niereformowalnym i bronisz swych racji niczym lider Prawa i Sprawiedliwości.

Właśnie opisałeś siebie a nie mnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: zazwyczaj Twoje teksty dotyczą Realu, każdy mecz ligowy itp i to nie są normalne teksty, bo takie mam w dupie. Czuć od razu ironią

Ta a wasze minki chociażby jak Barcelona zremisowała z Gijon ? Weź się nie ośmieszaj.

WueRZet
WueRZet: Reszta to było dno.

WueRZet
WueRZet: Nie warto więcej pisać. Spotkania do zapomnienia i tyle.

Tak też zakończę rozmowę z napinaczami Ronalda i spółki.
AdRianoXX
AdRianoXX
  24 lutego 2011
chyba zapeszyłem bo w 86 bramke strzela Kuyt i Awans Liverpoolu :P
smencikk
smencikk
  24 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Podobnie Real strzelił bramkę, obrona Lyonu się nie popisała.

Równie dobrze mógłbym tak komentować prawie każdą bramkę Messiego.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wypowiedziałem się na temat Realu 1 może 2 raz

yhy.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Właśnie opisałeś siebie a nie mnie.

Strasznie mało kreatywne.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ta a wasze minki chociażby jak Barcelona zremisowała z Gijon ? Weź się nie ośmieszaj.

Tak się składa, że nie komentowałem nawet tego remisu tutaj, bo wisi mi to i powiewa, ale z tego co pamiętam, to ty nie byłeś nawet w stanie przyznać, że Barca zagrała kichę, tylko zwalałeś na murowanie bramki przez Sporting...
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
Zakończone mecze w LE.

Zenit Petersburg 3 - 1 Young Boys
Leverkusen 2 - 0 Metalist Kharkiv
Liverpool1 - 0Sparta Praga
PSV 3 - 1Lille
Sporting 2 - 2 Rangers
Sp. Moscow 1 - 1 Basel
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak się składa, że nie komentowałem nawet tego remisu tutaj, bo wisi mi to i powiewa, ale z tego co pamiętam, to ty nie byłeś nawet w stanie przyznać, że Barca zagrała kichę, tylko zwalałeś na murowanie bramki przez Sporting...

Zagrała kichę i to straszną. Myślałem, że przegrają ten mecz. Po bramce Davida na 1:1 Sporting cofnął się jak Real w Lyonem :ziober2:
Komentarz wyniku tyczył się drugiego kolegi.
Gutek909
Gutek909
  24 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: z napinaczami Ronalda i spółki.

no i kto tu dąży do napinki ?
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  25 lutego 2011
Wczoraj Bundesliga zapewniła sobie 4 miejsca w LM na sezon 2012/13. Czyli w następnym sezonie w tabeli Bundesligi będą trzy miejsca zapewniające grę w LM plus jedno w kwalifikacjach. Ciułali w P. Uefa/LE i maja. :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.