Konto usunięte: Nie wiem w którym momencie, ale jeśli tak twierdzisz to nie mam zamiaru sprowadzać cię na ziemię.
No zapowietrzyłeś się jak napisałem, że "szczęśliwy remis"
Konto usunięte: Jeżeli piszesz brednie to czemu mamy siedzieć cicho?
Nie tylko ja pisałem, że słabo grali. Wiem, że wg Ciebie był to dobry mecz, ale no cóż.
Konto usunięte: Właśnie pokazałeś na jakim poziomie intelektualnym się zatrzymałeś. To nie piaskownica z której możesz kogoś wyrzucić wraz z jego łopatką, dorośli ludzie nie boją się konfrontacji.
No ja się nie boję. Ty piszesz, że rzekomo nie chcesz sprowadzać mnie na ziemię więc boisz się konfrontacji.
Konto usunięte: A to się nazywa lizanie dupy.
Więc wylizałeś Gutkowi ją do kości bo razem mnie tu atakujecie nie wiem po co skoro tylko napisałem swoją opinię z meczu Lyon - Real.
Gdybyś napisał, że słabo zagrali nic bym nie mówił. Ale wg Ciebie chyba zaprezentowali mistrzowski styl.
Konto usunięte: Tylko chorągwie sympatyzujące z drużyną Barcelony tak namiętnie drwią z Królewskich, ale to że nią jesteś widać nawet bez tego.
Typowa spinka. To, że kibicuję Barcelonie nie oznacza, że nienawidzę Realu tylko baczniej przypatruję się grze Królewskich.
Nie spinaj się poluzuj kołnierz.