RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 sierpnia 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 lutego 2011
No jak to jest na świecie, że witany owacjami Benzema wchodzi na boisko i po 30 sekundach zdobywa prowadzenie dla Realu. Adebayor w ogóle nie pasuję do tego zespołu, ale co mnie to niech sobie gra ;D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 lutego 2011
Szczęśliwy remis Realu.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  22 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No jak to jest na świecie, że witany owacjami Benzema wchodzi na boisko i po 30 sekundach zdobywa prowadzenie dla Realu.

Przy tej bramce miał sporo szczęścia - Lloris idealnie rozłożył nogi. :D
Whateva - z taką grą Real nie ma absolutnie czego szukać w 1/4 LM.

Tottenham dostaje od Blackburn w dupę 0:3 i polegnie także z Milanem!
Gutek909
Gutek909
  22 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Szczęśliwy remis Realu.

jaki ?
nutiiii nie ośmieszaj się mówiąc, że to szczęśliwy remis Realu :)
szczęśliwy remis Lyonu, uratowały ich słupek i poprzeczka
smencikk
smencikk
  22 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Adebayor w ogóle nie pasuję do tego zespołu, ale co mnie to niech sobie gra ;D

To zdanie jest równie prawdziwe, jak to, że Ty jesteś najbardziej ogarniętym użytkownikiem na tym forum.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Szczęśliwy remis Realu.

Ów komentarz dobitnie potwierdza me poprzednie zdanie.

LouisVanGaal
LouisVanGaal: Tottenham dostaje od Blackburn w dupę 0:3 i polegnie także z Milanem!

Po 1 to od Blackpool, a po 2 to Harry Redknapp coś często zmienia podstawową jedenastkę co z pewnością też nie wpływa dobrze na ich grę.
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  22 lutego 2011
W rewanżu coś czuję hat-trick Gomisa... :ssh:
Renifer
Renifer
  22 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To zdanie jest równie prawdziwe, jak to, że Ty jesteś najbardziej ogarniętym użytkownikiem na tym forum.

:crylol:
Dużo straciłem nie oglądając żadnego ze spotkań ??

Paweł Abbott przyjedzie jutro do Chorzowa na badania medyczne.
:szok: To będzie hit tej wiosny ;]
AdRianoXX
AdRianoXX
  23 lutego 2011
Renifer
Renifer: Dużo straciłem nie oglądając żadnego ze spotkań ??

no właśnie?? bo tyle co z roboty wróciłem i tez nic nie wiem :PP

Renifer
Renifer: Paweł Abbott przyjedzie jutro do Chorzowa na badania medyczne. To będzie hit tej wiosny ;]

no i bardzo dobrze :))
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lutego 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Przy tej bramce miał sporo szczęścia - Lloris idealnie rozłożył nogi. :D

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: nutiiii nie ośmieszaj się mówiąc, że to szczęśliwy remis Realu :) szczęśliwy remis Lyonu, uratowały ich słupek i poprzeczka

Tego się nie liczy. Szczęśliwie zremisowali a ostatnie 10 minut to była obrona Częstochowy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: To zdanie jest równie prawdziwe, jak to, że Ty jesteś najbardziej ogarniętym użytkownikiem na tym forum.

Właśnie o to mi chodzi, aby były kontrowersje lubię jak kibce Realu się tu spinają. Wcale za ogarniętego się nie uważam i nie muszę być w Twoim przekonaniu. Piszę prawdę, że Adebayor gra w Realu piach. Zresztą daje mu jeszcze 10 meczy i zobaczymy jaki będzie jego bilans.

LouisVanGaal
LouisVanGaal: W rewanżu coś czuję hat-trick Gomisa...

Hehe. Tym razem po x latach Real dojdzie do 1/4, ale nie dalej.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lutego 2011
Fajny mecz w Mediolanie pomimo, że na razie 0:0. Dobre tempo, sytuacje podbramkowe dla jednych i drugich.
Dobrze broni Kratf, poza tym jestem pod wrażeniem gry Gustava.

W Interze jak zawsze szarpie Eto, który nie wiem czy nie był faulowany przez Tymoshchuka.

Oby w 2 połowie wpadły jakieś bramki. Tylko proszę nie Ribery głową :ziober2:
AdRianoXX
AdRianoXX
  23 lutego 2011
Dość ciekawy mecz Interu i Bayernu, obydwie drużyny miały swoje okazje do zdobycia bramek, ciekawe jak to będzie za 2 tyg, Inte ostatnio kipskie czasy ma a Bayern chce sie odegrać z ostatni finał LM, sam jestem za Interem ale szczerze mówiąc to nie przepadam za żadną z ekip :P
AdRianoXX
AdRianoXX
  23 lutego 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tylko proszę nie Ribery głową

a boisz się że mu się jakieś szwy otworzą czy jak? :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lutego 2011
AdRianoXX
AdRianoXX: a boisz się że mu się jakieś szwy otworzą czy jak? :D

Heh nie, tak tylko w żartach napisałem. Przecież był blisko.

Zobaczymy czy Luis zleci swoim piłkarzom grę bardziej skrzydłami na Robbena i Riberiego. W tym upatruję szansę na zdobycie gola dla Niemców bo Chivu i Maicon dziś słabo.
AdRianoXX
AdRianoXX
  23 lutego 2011
ogólnie to ofensywa Interu coś tam kombinuje itp ale jak widać nic nie wychodzi no ale Kraft radzi sobie dobrze mimo młodego wieku, a pod koniec 1 połowy strzał Snejdera z dystansu to był totalnie zepsuty :( a miał miejsca do woli
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 lutego 2011
AdRianoXX
AdRianoXX: ogólnie to ofensywa Interu coś tam kombinuje itp ale jak widać nic nie wychodzi no ale Kraft radzi sobie dobrze mimo młodego wieku

Taki odpowiednik naszego Szczęsnego. Dobry zawodnik, już wcześniej oglądałem jego występ w LM z Romą.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.