RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 sierpnia 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: Ciesze sie ze Leonardo przejął stery.

Ty jako kibic Milanu? :ziober2:

Wiesz, myślę że to nie jego wina, że tak grają, a przez "niesmak", który po ostatnim zwolnionym trenerze pozostał :)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jako kibic Milanu?

No ciesze sie ciesze, mam pewnosc ze Inter nie obroni tytułu z tym pseudo-trenerem vel zdrajcą :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: myślę że to nie jego wina, że tak grają

To prawda, ja bym nawet zaryzkował stwierdzenie ze graja za dobrze jak na tego 'coacha'
: D
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: No ciesze sie ciesze, mam pewnosc ze Inter nie obroni tytułu z tym pseudo-trenerem vel zdrajcą

To już w sumie przesądzone, no :D

LeonGrande
LeonGrande: To prawda, ja bym nawet zaryzkował stwierdzenie ze graja za dobrze jak na tego 'coacha'

Ten zespół wcale nie jest zły, przecież praktycznie wiekszość z piłkarzy wygrała LM i ligę, więc ma czym grać :D
LeonGrande
LeonGrande
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: więc ma czym grać :D

I niestety te transfery, nowi gracze sa naprawde trafionymi strzalami : )

Konto usunięte
Konto usunięte: To już w sumie przesądzone, no :D

Wloski kluby w tym sezonie w pucharach - totalna porazka i padaka.
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: I niestety te transfery, nowi gracze sa naprawde trafionymi strzalami : )

A to prawda, też to zauważyłem :D

LeonGrande
LeonGrande: Wloski kluby w tym sezonie w pucharach - totalna porazka i padaka.

No bo poziom ligowy znacznie spadł, teraz prawie każdy klub może wygrać z każdym. Gra druga drużyna z osiemnastą i dostaje lanie :rock:
Taka Barcelona czy Real nie mieliby tu przeciwnika :D
LeonGrande
LeonGrande
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Taka Barcelona czy Real nie mieliby tu przeciwnika :D

Liga hiszpanska - poza Barca i Realem tez nie ma wybitnych klubów, a bardziej poziomu.Tylko te dwa klubu istnieją i systematycznie uciekaja w tabeli. Nie tak dawno jeszcze liczyly sie Deportivo, Valencia czy Atletico.

W Italii jest zdecydowanie bardziej wyrównana walka czy w Anglii, ktora moim zdaniem najsilniejsza bezsprzecznie.
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No co? Nie lubię Interu :D

No jakbyś napisał - cieszy porażka Interu to ok ale
Konto usunięte
Konto usunięte: wygrana Niemców cieszy

Jeszcze ktoś sobie coś pomyśli...:ziober2:

Bundesliga już nie ucieka Serie A w rankingu UEFA. Rozpoczęła się pogoń za La Ligą widzę.

W następnym sezonie w LE prawdopodobnie zagra min H96 także jest szansa, że Serie A trochę odrobi.
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: Liga hiszpanska - poza Barca i Realem tez nie ma wybitnych klubów, a bardziej poziomu.Tylko te dwa klubu istnieją i systematycznie uciekaja w tabeli. Nie tak dawno jeszcze liczyly sie Deportivo, Valencia czy Atletico.

Tylko, że taka Valencia, Atletico to mogłyby spokojnie o pierwsze miejsce w Serie A też walczyć :D

LeonGrande
LeonGrande: W Italii jest zdecydowanie bardziej wyrównana walka czy w Anglii, ktora moim zdaniem najsilniejsza bezsprzecznie.

Anglia jest najsilniejszą, najżywszą piłką to fakt. A Włoska upada, będzie coraz gorzej. To błąd, że tak się traktuje tam młodzież, nie inwestując w nią i nie ufając im.
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LouisVanGaal
LouisVanGaal: Jeszcze ktoś sobie coś pomyśli...

E tam :D

LouisVanGaal
LouisVanGaal: Bundesliga już nie ucieka Serie A w rankingu UEFA. Rozpoczęła się pogoń za La Ligą widzę. W następnym sezonie w LE prawdopodobnie zagra min H96 także jest szansa, że Serie A trochę odrobi.

Albo i nie odrobi :D
AdRianoXX
AdRianoXX
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: Wloski kluby w tym sezonie w pucharach - totalna porazka i padaka.

jakby Roma była w LM i trafiła na Barce, Real, (Arsenal) to wynik mógłby być hokejowy, zresztą i tak można tak okreslić 2-3 z Szachtarem
haster23
haster23
  24 lutego 2011
http://www.youtube.com/watch?v=c-yTXmNEBCc
LeonGrande
LeonGrande
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: spokojnie o pierwsze miejsce w Serie A też walczyć :D

Czy ja wiem... sa mniej wiecej na poziomie Romy, Juve, Interu,i Milanu czy Lazio/ Kto wie moze i poza 5ką by były : D
ale takie domniemania sa bez sensu..

Konto usunięte
Konto usunięte: A Włoska upada, będzie coraz gorzej. To błąd, że tak się traktuje tam młodzież, nie inwestując w nią i nie ufając im.

Z utesknieniem czeka sie na taki sezon w LM jak 2002/2003 gdy w polfinale 3 wloskie a w finale 2.
LeonGrande
LeonGrande
  24 lutego 2011
AdRianoXX
AdRianoXX: (Arsenal)

Co ciekawe, jedynie Arsenal jako gospodarz pierwszych meczy 1/8 wygral mecz.

:)
tibauld
tibauld
  24 lutego 2011
LeonGrande
LeonGrande: Czy ja wiem... sa mniej wiecej na poziomie Romy, Juve, Interu,i Milanu czy Lazio/ Kto wie moze i poza 5ką by były : D ale takie domniemania sa bez sensu..

Mniej więcej tak, tylko że tam troche inna liga jest :D
Z pewnością ;-)

LeonGrande
LeonGrande: Z utesknieniem czeka sie na taki sezon w LM jak 2002/2003 gdy w polfinale 3 wloskie a w finale 2.

No to poczekasz teraz na coś takiego dosyć długo :)
LeonGrande
LeonGrande
  24 lutego 2011
@tibauld:

Dla mnie zawsze nr 1 bedzie Serie A, w sensie zaintersowania mojego.
Znikam, dobranoc :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.