RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 августа 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
egze
egze
  23 декабря 2010
Renifer
Renifer: Rafa Benitez nie jest już trenerem Interu Mediolan.

Podobno ma go zastąpić Leonardo i mieć pełną dowolność w kształtowaniu drużyny. Ciekawe po co Moratti chce zatrudnić Brazylijczyka... Bo jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że chce tym samym dać pstryczka w nos działaczom Milanu, którego Leonardo jest legendą. Tyle tylko, że chyba w Interze nie bardzo pamiętają jak za czasów trenerskich tego właśnie Leonardo Milan grał straszną padakę. Nie wierzę, że facet w kilkanaście miesięcy nauczył się trenować.
Renifer
Renifer
  23 декабря 2010
Jak donosi oficjalna strona Lecha, liga Polska wzbogaci się o kolejnego reprezentanta. W najbliższym meczu reprezentacji Serbii w koszulce z białym orłem na piersi ;] Dwugłowym orłem ;]

Ale to nic w porównaniu do tego co mi się obiło o uszy ...
Manuel Arboleda dostał propozycje zadebiutowania w Los Cafeteros i ... odmówił...
Gutek909
Gutek909
  23 декабря 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chyba nie wierzysz w to, że odpadną :D

obojętne mi to :P
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: obojętne mi to :P

Heh wątpie, pewnie jako fan Realu życzysz Barcelonie jak najgorzej.
Bo ja tam np. mam :rotfl:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  23 декабря 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Heh wątpie, pewnie jako fan Realu życzysz Barcelonie jak najgorzej. Bo ja tam np. mam

Czyli po prostu jesteś anty-fanem Realu a nie fanem Barcelony ;]

Stanković został wybrany najlepszym piłkarzem Serbii w 2010 roku.
Gutek909
Gutek909
  23 декабря 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Heh wątpie, pewnie jako fan Realu życzysz Barcelonie jak najgorzej. Bo ja tam np. mam

do póki nie grają z Realem to mogą przechodzić kolejnych rywali w Pucharze Króla. w lidze oczywiście jest już inaczej.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 декабря 2010
Renifer
Renifer: Czyli po prostu jesteś anty-fanem Realu a nie fanem Barcelony ;]

Nie skądże. Fanem Barcy i nie lubię Realu i Espanyolu.

Konto usunięte
Konto usunięte: do póki nie grają z Realem to mogą przechodzić kolejnych rywali w Pucharze Króla. w lidze oczywiście jest już inaczej.

No tak.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  24 декабря 2010
egze
egze: Podobno ma go zastąpić Leonardo

Smiech na sali, ale dobrze, niech Moratti go zatrudnia, jako kibic Milanu jestem jak najbardziej ZA!

swoja droga pojawilo sie tez nazwisko Zengi, jako nastepcy.
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  25 декабря 2010
Bayern i Holenderski ZPN (:P) doszli do kompromisu w sprawie kontuzji Arjena Robbena. Przypomnę, że Holender doznał urazu jeszcze przed MŚ i mimo 5-centymetrowej dziury w mięśniu (sic!) zagrał kilka spotkań przez co musiał pauzować całą rundę jesienną. Straty finansowe (pensja, koszty leczenia...) mają zostać pokryte z dochodu ze spotkania towarzyskiego pomiędzy Bayernem a... reprezentacją Oranje. :mrgreen:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 декабря 2010
warto wspomnieć o niedawnym njusie

Konto usunięte
Konto usunięte: Władze klubu z Turynu po miesiącach protestów i skarg ze strony kibiców "Starej Damy" wreszcie podjęli decyzję i usunęli Zbigniewa Bońka z listy 50 legendarnych piłkarzy Juventusu.

:lol:
wszystko za to że przeszedł do ROMY
...Ignorance is bliss...
Renifer
Renifer
  26 декабря 2010
Grinch
Grinch: wszystko za to że przeszedł do ROMY

Nie prawda. Dlatego że bez przerwy krytykuje Juventus.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 декабря 2010
Grinch
Grinch: wszystko za to że przeszedł do ROMY

Renifer
Renifer: Nie prawda. Dlatego że bez przerwy krytykuje Juventus.

Między kibicami obie tezy są prawdziwe. Jednak oficjalnie klub podał, że niby Boniek za mało meczy rozegrał dla drużyny Starej Damy.
Wydymali go :rotfl:
Renifer
Renifer
  26 декабря 2010
Everton - Birmingham
Blackpool - Liverpool
Odwołane :and:
Najciekawsze mecze :and:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 декабря 2010
Renifer
Renifer: Odwołane

Oby jutro Arsenal-Chelsea odbył się zgodnie z planem.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 декабря 2010
Ale jazda Arsenal 53 minuta 3:0 !! szykuję się 6 mecz z rzędu bez zwycięstwa Chelsea. Ojj może polecieć głowa Ancellotiego.
Mega grają Walcott i Fabregas! Jak tu nie oglądać Ligii Angielskiej.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.