RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 August 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
Renifer
Renifer
  19 December 2010
Miłosz Przybecki z Ruchu Radzionków znalazł się w kręgu zainteresowań Górnika Zabrze oraz Wisły Kraków ;]
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 December 2010
To co dziś Real Sevilla remisik ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  19 December 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To co dziś Real Sevilla remisik ?

Kusiło ale w cuda nie wierzę ;]
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 December 2010
Renifer
Renifer: Kusiło ale w cuda nie wierzę ;]

Mimo wszystko obejrzę bo może być ciekawie. Ale tylko dlatego, że Barca nie gra bo Sevilla po pucharach ledwo zipie i słaba jest jak nigdy.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Renifer
Renifer
  19 December 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mimo wszystko obejrzę bo może być ciekawie. Ale tylko dlatego, że Barca nie gra bo Sevilla po pucharach ledwo zipie i słaba jest jak nigdy.

Chciałem obejrzeć RC Lens z SM Caen ale zasypało ;/
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 December 2010
Renifer
Renifer: Chciałem obejrzeć RC Lens z SM Caen ale zasypało ;/

Oprócz Realu ciekawie jest także we Francji Marsylia - Lyon.
Renifer
Renifer
  19 December 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oprócz Realu ciekawie jest także we Francji Marsylia - Lyon.

Ja chciałem RC Lens :and:
Sir Alex Ferguson został w niedzielę najdłużej pracującym menedżerem w historii piłkarskiej drużyny Manchesteru United. Pełni tę funkcję od 6 listopada 1986 roku, kiedy zastąpił Rona Atkinsona.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 December 2010
Renifer
Renifer: Pełni tę funkcję od 6 listopada 1986 roku, kiedy zastąpił Rona Atkinsona.

Prawie więcej lat pracuje niż ja mam :rotfl:

Idę w f11 popykać :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  19 December 2010
Renifer
Renifer: Miłosz Przybecki z Ruchu Radzionków znalazł się w kręgu zainteresowań Górnika Zabrze oraz Wisły Kraków ;]

Jak widać Sarna musiał się pokazać naprawdę z dobrej strony podczas gry w Cidrach.
Ale mam nadzieję, że nie dołączy do żadnego z w/w klubów.
Z pewnego źródła wiem, że interesuje się nim również Jagiellonia Białystok :mrgreen:

Miło by było zobaczyć krajana w Ekstraklasie. A jak już o nim Sz. K. Renifer wspomniał to wypada dodać, że
Konto usunięte
Konto usunięte: Maciej Wichtowski wrócił do Poznania po testach, jakie odbył w ekstraklasowym Widzewie Łódź. Wychowanek naszego klubu pozostawił po sobie w Łodzi dobre wrażenie. Miałem okazję przez tydzień trenować z pierwszym zespołem Widzewa. Zobaczymy, czy na wiosnę wciąż będę reprezentował barwy Warty. Wszystko zależy od ustaleń między klubami, ja muszę przede wszystkim skupić się na treningach - powiedział młody defensor Warty.

źródło: kswarta.pl
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
WueRZet
WueRZet
  19 December 2010
A ja proszę już nie zaśmiecać tego tematu nowinkami transferowymi ;)
Rascal1878
Rascal1878
  19 December 2010
Renifer
Renifer: Sir Alex Ferguson został w niedzielę najdłużej pracującym menedżerem w historii piłkarskiej drużyny Manchesteru United. Pełni tę funkcję od 6 listopada 1986 roku, kiedy zastąpił Rona Atkinsona.

Ta a Ole Gunnar Solskjaer po 14 latach z kolei odchodzi z Old Trafford.
Renifer
Renifer
  19 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta a Ole Gunnar Solskjaer po 14 latach z kolei odchodzi z Old Trafford.

Gdzie zmierza ?? Malmö ??
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  20 December 2010
Znowu Real na farcię się sliznal:zly:
PanAlucard
PanAlucard
  20 December 2010
Renifer
Renifer: Ruchu Radzionków

:ROCK:
Mój stary tam szpilał!
LEGENDĄ ZAWSZE BĘDZIE ECIK! ECIK ECIK ECIK!
Predator007TSW
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Predator007TSW
  20 December 2010
Mourinho z kartką po meczu= PAJAC.

Trener Valencii jakoś nie wychodziłz kartką z bledami sedziego z ich meczu i z napisanym tłustym drukiem bledzie o czerwieni dla Albeldy gdy sedzia ujzal jakims cudem ręke w miejscu ramienia i podarowal Realowi 3pkt. Ogladajac Barce a potem Real to jest jak przesiaść sie z Celerona na i5
Donald WHO YOU?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.