Konto usunięte: Nie bolą mnie rygory
Więc co masz do stracenia?
Konto usunięte: Od początku próbuję Cię uświadomić, że nie wpłynie to na bezpieczeństwo.
Rozumię ale nie szanujesz mojego zania w tym temacie więc nie poczuwam się o Twoich pirackich zachowań na drodze, o których sam informujesz wszem i wobec.

I nigdy nie powinieneś odzykać prawka
Konto usunięte: Jechałem tyle w mieście przy 80, wychodziłem z zakrętu zamykając czwarty bieg, więc miałem 160-180 na liczniku - ścigałem się z kimś
Tak prowadzą mordercy. Twoje wybujałe ego bierze górę nad rozsądkiem i odpowiedzialnością?
Też byłam uczestniczką wypadków, ale nigdy z mojej winy. Takie wypadki uczą pokory ale takich jak Ty nic tego nie nauczy. Zabijesz kogoś i tak będziesz czuł że nic złego nie zrobiłeś. Przecież inni jechali zgodnie z przepisami a ty musiałeś no kurde musiałeś się pokazać. Skoro tak prowadzisz za granicą to w PL jest pewnie podobnie a nawet gorzej, ponieważ nasz taryfikator jest bardzo przyjazny piratom. Skutki są jakie są. Czasem warto pomyśleć nad swoim zachowaniem, poniewaz na drodze nie jesteś sam.
Konto usunięte: Koleś jadący na pasie obok mignął kierunkowskazem i wbił się przede mnie, ledwo wyhamowałem.
Twoja prędkość była oczywiśćie bez znaczenia....kierowca z prawego pasa widział Cie przy prędkośći z jaką się poruszałeś zapewne

Tu pojawia się zasada ograniczonego zaufania, a dostosowanie się do przepisów minimalizuje takie przypadki. Tego uczą na kursie w którym nie nabijają pustki jak zdać egzamin, ale jak bezpiecznie się poruszać na drodze i nie tworzyć zagrożenia. Nauczyli Cię tylko jak zdać egzamin? Obym CIę nigdy nie spotkała Cię na drodze