NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 grudnia 2012 (pierwszy post)
Źródło net :

http://moto.wp.pl/kat,45754,title,Likwidacja-punktow-karnych-nowe-zasady,wid,15195884,wiadomosc.html

Jak zapatrujecie się na zmiany ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
oOZyxak0o
oOZyxak0o
  31 grudnia 2012
Moze paliwo bedzie takie samo w cenie,ale zarobek wyzszy. ale jezeli lubicie na tak niskim szczeblu zyc :D
WujekBeton
WujekBeton
  31 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lubicie na tak niskim szczeblu zyc

Słów mi brakuje...
oOZyxak0o
oOZyxak0o
  3 stycznia 2013
mi na ciebie w sumie tez. ze tak ubogie wypowiedzi masz. widac,lubisz polskie prawo ,pewnie nawet nie wiesz,jak jest ono dziurawe bo ty aniolek
WujekBeton
WujekBeton
  3 stycznia 2013
Myślisz, że starając się poniżyć lub obrazić kogokolwiek na forum podniesiesz sobie ego? Jeżeli tak to fajne masz hobby:zonk:. To jedź do niemcowni, na wyspę czy gdzie tam się wybierasz i tam nabijaj się z ,,polaczków" co są biedni i nic z tym nie robią (czyt. nie uciekają ze swojego państwa dorabiać innych). Wolę zarabiać mniej i tankować nawet po 6 złociszy nie okradając przy tym państwa, niż lać kradzione paliwo po 3 złote i cieszyć się jakim to jestem cwaniakiem, a później narzekać na jakość dróg itp.

Konto usunięte
Konto usunięte: ty aniolek

Tak, ja aniołek... Nie każdy może być takim gangsterem/cwaniakiem/cinkciarzem/biznesmenem*** jak Ty.

***niepotrzebne skreślić
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.