Źródło net :
http://moto.wp.pl/kat,45754,title,Likwidacja-punktow-karnych-nowe-zasady,wid,15195884,wiadomosc.html
Jak zapatrujecie się na zmiany ?
lista tematów
Punkty karne - nowe zasady strona 2 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Moze paliwo bedzie takie samo w cenie,ale zarobek wyzszy. ale jezeli lubicie na tak niskim szczeblu zyc :D
mi na ciebie w sumie tez. ze tak ubogie wypowiedzi masz. widac,lubisz polskie prawo ,pewnie nawet nie wiesz,jak jest ono dziurawe bo ty aniolek
Myślisz, że starając się poniżyć lub obrazić kogokolwiek na forum podniesiesz sobie ego? Jeżeli tak to fajne masz hobby
. To jedź do niemcowni, na wyspę czy gdzie tam się wybierasz i tam nabijaj się z ,,polaczków" co są biedni i nic z tym nie robią (czyt. nie uciekają ze swojego państwa dorabiać innych). Wolę zarabiać mniej i tankować nawet po 6 złociszy nie okradając przy tym państwa, niż lać kradzione paliwo po 3 złote i cieszyć się jakim to jestem cwaniakiem, a później narzekać na jakość dróg itp.
Tak, ja aniołek... Nie każdy może być takim gangsterem/cwaniakiem/cinkciarzem/biznesmenem*** jak Ty.
***niepotrzebne skreślić
. To jedź do niemcowni, na wyspę czy gdzie tam się wybierasz i tam nabijaj się z ,,polaczków" co są biedni i nic z tym nie robią (czyt. nie uciekają ze swojego państwa dorabiać innych). Wolę zarabiać mniej i tankować nawet po 6 złociszy nie okradając przy tym państwa, niż lać kradzione paliwo po 3 złote i cieszyć się jakim to jestem cwaniakiem, a później narzekać na jakość dróg itp.Tak, ja aniołek... Nie każdy może być takim gangsterem/cwaniakiem/cinkciarzem/biznesmenem*** jak Ty.
***niepotrzebne skreślić