tomekjust
tomekjust
  29 grudnia 2010 (pierwszy post)
witam wszystkich,jadac dzis do pracy zapalila mi sie kontrolka,niestety niema fota zeby wam pokazac ,moge powiedziec ze to silnik na zoltym tle,od czego jest ta kontolka i czy mozna jechac autem jak ta kontrolka sie pali?
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  31 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Hali20: obadaj obadać to można pacjenta w szpitalu

TEŻ SIĘ CHCIAŁEM DO TEGO PRZYPIEDOLIĆ :zabawa:
tomekjust
tomekjust
  31 grudnia 2010
tak to seat ibiza 1.4 2000r,zauwazylem tez ze cos glosno chodzi
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra dobra ale to nie powód by się czepiać każdy piszę jak mu pasuje a tak nawiasem to nie mam zamiaru się kłócić o takie pierdy i robić ot przy okazji

Też ogólnie nic do tego nie mam, ale pisząc jak analfabeta robi się tu taki chłam i zaniża poziom.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
ferrari1
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
ferrari1
  31 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: witam wszystkich,jadac dzis do pracy zapalila mi sie kontrolka,niestety niema fota zeby wam pokazac ,moge powiedziec ze to silnik na zoltym tle,od czego jest ta kontolka i czy mozna jechac autem jak ta kontrolka sie pali?

Zapewne jest to kontrolka ''check engine''.Jeśli na dodatek spadła moc silnika itp. to auto pracuje w trybie awaryjnym.Musisz się udać do mechanika, jak najszybciej i podpiąć auto pod złącze diagnostyczne, wtedy będzie wiadomo o co chodzi; nie wolno jeździć z tego typy problemem.
Leechooo
Leechooo
  1 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ten wykrzyknik w czerwonym kółku w nawiasach co oznacza ? bo mi czasami mignie na 3 sekundy po zapaleniu silnika

to oznacza żę układ hamulcowy działa zwykle pojawia się przy zaciągnięciu hamulca ręcznego
xxlookinmyeyesxxx
xxlookinmyeyesxxx
  2 stycznia 2011
Ten czerwony wykrzyknik zapala mi się wraz z abs przy ok 150-160 km a dzieje się tak przez rozmiar opon zimowych, wtedy dzieje się coś z czujnikiem..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.