Euforiiiia
Euforiiiia
  28 října 2010 (pierwszy post)
Prosze o pomoc!!!!!. Czy wie ktoś jak ustawic rozrzad w mondeo 1.8 16V benzyna?????????????
KORARM
KORARM
  30 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: mechanika nie oszukasz

Przepraszam, że co proszę?
Chyba psełdo mechanika albo pomocnika mechanika najwyżej bym o Tobie powiedział!
A może i do tego się nie nadajesz.. bez obrazy ale widać po twojej wiedzy, że z mechaniką to ty wiele wspólnego nie masz może się tylko tak nazywasz.
Marcinek282
Marcinek282
  30 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Marcinek282: mechanika nie oszukaszPrzepraszam, że co proszę?Chyba psełdo mechanika albo pomocnika mechanika najwyżej bym o Tobie powiedział!A może i do tego się nie nadajesz.. bez obrazy ale widać po twojej wiedzy, że z mechaniką to ty wiele wspólnego nie masz może się tylko tak nazywasz.

Naucz się czytać ze zrozumieniem ;) MECHANIKA nie pomocnika i nie pseudo, wiedze mam wielką więc niestety człowieczku nie przegadasz mnie ;) a tym bardziej nie sprowokujesz ;)
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  30 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: mechanika nie oszukasz

życia nie oszukasz :ziober2:
Marcinek282
Marcinek282
  30 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Naucz się czytać ze zrozumieniem ;) MECHANIKA nie pomocnika i nie pseudo, wiedze mam wielką więc niestety człowieczku nie przegadasz mnie ;) a tym bardziej nie sprowokujesz ;)

A po 2 to po czym stwierdziles to pseudo itd ?? po wyglądzie ?? hehe ja patrząc na Ciebie mógłbym powiedzieć że jesteś gejem ;) i ile w tym prawdy ?? ;)
picerlol
picerlol
  30 října 2010
dochodzicie się i kłócicie tylko widzę że jakoś nikt nic konkretnego nie powiedział po drugie jak chcecie mnie obrażać to wypraszam sobie nie zasłużyłem na to po trzecie jeżeli uważa ktoś że nie zdążę w 20 minut niech uważa tak dalej ja wiem swoje i nie mam zamiaru niczego udowadniać bo znam swoją wartość i wiem co potrafię nie mam zamiaru się też wypowiadać już nawet zdaniem w tej ułomnej dyskusji
KORARM
KORARM
  30 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wiedze mam wielką

zwłaszcza o sterowaniu silnika benzynowego i o ustawieniu rozrządu.

Konto usunięte
Konto usunięte: by się rozrząd przestawił to by można było z miski olejowej pozbierać resztki wałków

jeszcze nie widziałem, żeby tłok dał buzi zaworowi i wałki rozsypały się na resztki!
Ale to tylko twój świat i więcej nie muszę nic pisać.
Silnik może dalej chodzić jeśli o jeden ząbek sie przestawi takich przypadków jest wiele.. dziwne, że twoja wielka wiedza tego nie ogarnia.

Konto usunięte
Konto usunięte: ak chcecie mnie obrażać to wypraszam sobie

Nikt Ciebie tutaj nie będzie obrażał. Ty wiesz swoje i dobrze jeśli masz doświadczenie z tym to jak najbardziej zrobisz to 10 razy szybciej i lepiej od tego kto robi pierwszy raz.
Marcinek282
Marcinek282
  31 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Marcinek282: by się rozrząd przestawił to by można było z miski olejowej pozbierać resztki wałków jeszcze nie widziałem, żeby tłok dał buzi zaworowi i wałki rozsypały się na resztki! Ale to tylko twój świat i więcej nie muszę nic pisać. Silnik może dalej chodzić jeśli o jeden ząbek sie przestawi takich przypadków jest wiele.. dziwne, że twoja wielka wiedza tego nie ogarnia.

jeszcze raz tłumacze, naucz się czytać ze zrozumieniem.... o tych wałkach nie ja pisałem tylko z tego się śmiałem ;) wałki masz na górze i nawet jeżeli pękną to nie ma najmniejszej szansy żeby znalazły się na dole "czyt. w misce", silnik przestawiony o 1 ząb bedzie chodził, ale nie równo, będzie szarpał, czasami nawet nie odpali, ale nie powinno się nic stać. Więc człowieczku zanim zaczniesz się panoszyć poczytaj, porozumuj, dopiero później się wypowiadaj...
dawidusw202
dawidusw202
  31 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: zdaje mi się że z ulicą masz tyle wspólnego co nic

masz jakiś problem ?:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: akby moczyła się w rozpuszczalniku przez tydzień...

jak bedzie dalej tak chodzić i sie opiekać w solarium to w wieku 50 lat na pewno nie bedzie tak wygladała przez te swoje opalanie
http://www.joemonster.org/art/14523/Wybory_Miss_50_latek
:rock:

Konto usunięte
Konto usunięte: to mówisz ze 20 minut ze zdjęciem osłon itd.? coś bardzo farmazona puszczasz ;) Mame oszukasz, tate oszukasz, koleżanki i kolegów też może Ci się uda ale mechanika nie oszukasz ;)

wy sie tak tu pienicie a koleżanka na pewno juz dawno ustawiła sobie rozrząd ze jeszcze my sie będziemy od niej uczyć:rotfl:
DylaraComesBack
DylaraComesBack
  31 října 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.joemonster.org/art/14523/Wybory_Miss_50_latek

ruchałbym :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: masz jakiś problem ?

sie nie wpiedalaj xD
dawidusw202
dawidusw202
  1 listopadu 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ruchałbym

nic tylko ćwiczyć szlif francuskiego:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: sie nie wpiedalaj xD

no to bedzie wpi.:cenzura:.:ziober2::rotfl:
Euforiiiia
Euforiiiia
  2 listopadu 2010
DO DYLARACOMESBACK I DAWIDUSSW202:

:fakju::fakju::fakju::fuck2::fuck2::fuck2:
sasiek5
sasiek5
  4 listopadu 2010
tez mi problem ustawiasz na znaki z tylu na walki blokada przychodzi i wsio problem robicie kit wie z czego roboty duzo 4 godz i gotowe pyta o konkrety to jej powiedzcie a nie a zreszta juz ci je napisalem na walki rozrzadu z tylu przychodzi blokada jedna ci wystarczy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.