lista tematów
prosze o pomoc .rozrzad mondeo 1.8 16 V benzyna strona 4 z 4
Konto usunięte: Marcinek282:
mechanika nie oszukaszPrzepraszam, że co proszę?Chyba psełdo mechanika albo pomocnika mechanika najwyżej bym o Tobie powiedział!A może i do tego się nie nadajesz.. bez obrazy ale widać po twojej wiedzy, że z mechaniką to ty wiele wspólnego nie masz może się tylko tak nazywasz.
Naucz się czytać ze zrozumieniem ;) MECHANIKA nie pomocnika i nie pseudo, wiedze mam wielką więc niestety człowieczku nie przegadasz mnie ;) a tym bardziej nie sprowokujesz ;)
Konto usunięte: Naucz się czytać ze zrozumieniem ;) MECHANIKA nie pomocnika i nie pseudo, wiedze mam wielką więc niestety człowieczku nie przegadasz mnie ;) a tym bardziej nie sprowokujesz ;)
A po 2 to po czym stwierdziles to pseudo itd ?? po wyglądzie ?? hehe ja patrząc na Ciebie mógłbym powiedzieć że jesteś gejem ;) i ile w tym prawdy ?? ;)
dochodzicie się i kłócicie tylko widzę że jakoś nikt nic konkretnego nie powiedział po drugie jak chcecie mnie obrażać to wypraszam sobie nie zasłużyłem na to po trzecie jeżeli uważa ktoś że nie zdążę w 20 minut niech uważa tak dalej ja wiem swoje i nie mam zamiaru niczego udowadniać bo znam swoją wartość i wiem co potrafię nie mam zamiaru się też wypowiadać już nawet zdaniem w tej ułomnej dyskusji
zwłaszcza o sterowaniu silnika benzynowego i o ustawieniu rozrządu.
Konto usunięte: by się rozrząd przestawił to by można było z miski olejowej pozbierać resztki wałków
jeszcze nie widziałem, żeby tłok dał buzi zaworowi i wałki rozsypały się na resztki!
Ale to tylko twój świat i więcej nie muszę nic pisać.
Silnik może dalej chodzić jeśli o jeden ząbek sie przestawi takich przypadków jest wiele.. dziwne, że twoja wielka wiedza tego nie ogarnia.
Nikt Ciebie tutaj nie będzie obrażał. Ty wiesz swoje i dobrze jeśli masz doświadczenie z tym to jak najbardziej zrobisz to 10 razy szybciej i lepiej od tego kto robi pierwszy raz.
Konto usunięte: Marcinek282:
by się rozrząd przestawił to by można było z miski olejowej pozbierać resztki wałków
jeszcze nie widziałem, żeby tłok dał buzi zaworowi i wałki rozsypały się na resztki!
Ale to tylko twój świat i więcej nie muszę nic pisać.
Silnik może dalej chodzić jeśli o jeden ząbek sie przestawi takich przypadków jest wiele.. dziwne, że twoja wielka wiedza tego nie ogarnia.
jeszcze raz tłumacze, naucz się czytać ze zrozumieniem.... o tych wałkach nie ja pisałem tylko z tego się śmiałem ;) wałki masz na górze i nawet jeżeli pękną to nie ma najmniejszej szansy żeby znalazły się na dole "czyt. w misce", silnik przestawiony o 1 ząb bedzie chodził, ale nie równo, będzie szarpał, czasami nawet nie odpali, ale nie powinno się nic stać. Więc człowieczku zanim zaczniesz się panoszyć poczytaj, porozumuj, dopiero później się wypowiadaj...
masz jakiś problem ?

jak bedzie dalej tak chodzić i sie opiekać w solarium to w wieku 50 lat na pewno nie bedzie tak wygladała przez te swoje opalanie
http://www.joemonster.org/art/14523/Wybory_Miss_50_latek

Konto usunięte: to mówisz ze 20 minut ze zdjęciem osłon itd.? coś bardzo farmazona puszczasz ;) Mame oszukasz, tate oszukasz, koleżanki i kolegów też może Ci się uda ale mechanika nie oszukasz ;)
wy sie tak tu pienicie a koleżanka na pewno juz dawno ustawiła sobie rozrząd ze jeszcze my sie będziemy od niej uczyć

.
:fakju:
:fuck2: