lista tematów
Kto gorzej jezdzi?? Starsi czy mlodzi ludzie??? strona 3 z 3
Konto usunięte: pisze o technice jazdy i podnoszenniu umiejetnosci .. a nie jezdzie 50 lat na tirze 100km/h po prostej trasie...
A twoim zdaniem 50 lat za kierownicą czegokolwiek nie ma wpływu na technikę i umiejętności? swoją drogą jeśli już mówisz o "tirze" to 90km/h
Konto usunięte: przewaznie nie idzie z tym technika bo "doswiadczeni " kierowcy lubia sie mundrzyc a nie maja pojecia na temat jazdy samochodem... co mu z tego ze przewidzi jak nie ma techniki... po prostu zwolni i tyle na zakrecie...
Doświadczony kierowca po prostu nie doprowadzi do poślizgu a chyba o to tu chodzi
Konto usunięte: mi chodzi o ludzi ktorzy przewiduja i lacza to ze wspaniala techniką jazdy autem która caly czas podnosza na wiekszy poziom..
Każdy kilometr przejechany ma wpływ na technikę - praktyka tak samo jak trening czyni mistrza...:)
W innym temacie rozpisujesz się namiętnie o lataniu bokami po żwirowniach
Konto usunięte: no to np wyobraz Sobie chlopaczyne ktorego ledwie stac na wahe i za ostatnie pieniadze kupil sobie samochod gdyz mierzy wysoko i chce sie rozwijac ...
uczy sie gdzie morze i tylko jak ma pieniadze na wahe .. dopiero zaczyna swoja przygode.. nie ma torów wyscigowych,place sa juz dla niego za male... gdzie ma sie uczyc??!
na KJS jest mu trudno wydac pieniadze gdyz ledwie wiąze koniec z koncem...
I to jest właśnie bolączka sporej grupy dobrych kierowców rajdowych/wyścigowych itp - nie ma kasy nie ma jazdy
Konto usunięte: myslisz ze nikt by nie chcial sobie posmigac na torze? zamiast narazac zycie na ulicy swoje i innych uczestnikow ruchu ...?
Swoje niech sobie narażają tylko dlaczego ktoś niewinny ma być narażony na ich "mały błąd w sztuce"?
Jakoś dziwnie mam wrażenie że mówisz o każdym zakręcie który znasz na pamięć ale to moja opinia...tak czy siak chętnie popatrzyłbym na żywo jak sobie radzisz
jak sie jezdzi 50 lat 90km/h po prostych to niczego sie nie nuczy taki czlowiek... a zreszta nie chce mi sie gadac z Toba bo nie mam juz czasu na tlumaczenie Ci jak Ty i tak Swoje.. Swoja prawde zostaw dla siebie .. ja tez to zrobie...
wypowiedz sie o technice jazdy czy cos skoro taki filozof z Ciebie;)
mi sie juz nie chce heheh i troche wyszedlem na glupka wdajac sie w konwersacje z ludzmi co nic nie osiagna w tematyce rajdow i wyscigow.. :P chyba zaczne grac w gry komputerowe. moze w tedy bede potrafil zrozumiec niektorych ludzi:/
wypowiedz sie o technice jazdy czy cos skoro taki filozof z Ciebie;)
mi sie juz nie chce heheh i troche wyszedlem na glupka wdajac sie w konwersacje z ludzmi co nic nie osiagna w tematyce rajdow i wyscigow.. :P chyba zaczne grac w gry komputerowe. moze w tedy bede potrafil zrozumiec niektorych ludzi:/
Twoim zdaniem na codzień jeździ się tylko po prostej?
A co twoim zdaniem robię cały czas?
Konto usunięte: mi sie juz nie chce heheh i troche wyszedlem na glupka wdajac sie w konwersacje z ludzmi co nic nie osiagna w tematyce rajdow i wyscigow.. :P chyba zaczne grac w gry komputerowe. moze w tedy bede potrafil zrozumiec niektorych ludzi:/
Tak masz racje moim zdaniem wyszedłeś na głupka a reszta twojej oceny "nas" też świadczy tylko o tobie
jak sie jedzie wolno w zakrecie to jest on niemal jak prosta...
lutek: Tak masz racje moim zdaniem wyszedłeś na głupka a reszta twojej oceny "nas" też świadczy tylko o tobie
pisalem na WAS bo pewnie sam tego nie piszesz i musi Ci ktos pomagac...
zreszta ja koncze ta gadke bo szkoda czasu... Ty lubisz marnowac czas ja nie... i tak jeszcze napiszesz 10 postow zeby pokazac innym jaki jestes zayebisty ;)
brawooooo:) a mozna bylo zaczac inaczej te rozmowe...
heheheh pozdro i pochwal sie bezdomnym jaki to Ty nie jestes fachura ;)

ja pomyliłem tematy i niedowidzę?? było o jeździe starszych i młodych kierowców, a nie kto chce zostać Hołkiem albo Kubicą
:zonk:chciałbyś potrafić tyle co ten jeżdżący ,,tylko po prostych" kierowca, a t ak na marginesie to takim TIRem nieraz jeżdżą po bardziej krętych i wąskich dróżkach niż Ty w życiu widziałeś
taaaaaa wiec po co sie wypowiadasz o czym kolwiek zwiazanego z tematyka jazdy samochodem jak nie masz o niej pojecia z tego co widze po Twojej madrej pisowni..
idz jezdzic tym tirem i pocofaj sobie z naczepą ...:)
idz jezdzic tym tirem i pocofaj sobie z naczepą ...:)
Naturalnie tyle że ile by nas nie było wszyscy mamy taki sam polew z twoich wypowiedzi
I widzisz tu jest ta subtelna różnica że napisałem i 3-4 a ty w tym czasie parenaście - a kto co i komu chce udowadniać to chyba każdy oceni sam
Mówił ci ktoś że twoje teksty są lekko mówiąc żałosne?
Konto usunięte: taaaaaa wiec po co sie wypowiadasz o czym kolwiek zwiazanego z tematyka jazdy samochodem jak nie masz o niej pojecia z tego co widze po Twojej madrej pisowni..
A ty jakieś masz? bo póki co nie widać
Nie wiem dlaczego ale nie rozumiem do czego to...