Xristi89
Xristi89
  25 січня 2010 (pierwszy post)
Uzasadni odpowiedz
WujekBeton
WujekBeton
  28 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież Ty jesteś rajdowiec i mistrz kierownicy

też już to zauważyłem, my mamy iść pograć w Colina albo NFS :mrgreen:
AkaDwa
AkaDwa
  28 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: też już to zauważyłem, my mamy iść pograć w Colina albo NFS

Ja bym i może poszedł, ale mam komputer za słaby i jedyna gra jaka jest zainstalowana to Live For Speed z 01' chyba :mrgreen:.
WujekBeton
WujekBeton
  28 січня 2010
ale i tak gram na Easy, bo inne poziomy to już dla mnie za dużo :mrgreen:
Xristi89
Xristi89
  28 січня 2010
hahahhahahahhaa :D tak lubie dawac gazu przed zakretem i to kazdym .. jakos taki nawyk
lutek
lutek
  28 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: pisze o technice jazdy i podnoszenniu umiejetnosci .. a nie jezdzie 50 lat na tirze 100km/h po prostej trasie...

A twoim zdaniem 50 lat za kierownicą czegokolwiek nie ma wpływu na technikę i umiejętności? swoją drogą jeśli już mówisz o "tirze" to 90km/h

Konto usunięte
Konto usunięte: przewaznie nie idzie z tym technika bo "doswiadczeni " kierowcy lubia sie mundrzyc a nie maja pojecia na temat jazdy samochodem... co mu z tego ze przewidzi jak nie ma techniki... po prostu zwolni i tyle na zakrecie...

Doświadczony kierowca po prostu nie doprowadzi do poślizgu a chyba o to tu chodzi

Konto usunięte
Konto usunięte: mi chodzi o ludzi ktorzy przewiduja i lacza to ze wspaniala techniką jazdy autem która caly czas podnosza na wiekszy poziom..

Każdy kilometr przejechany ma wpływ na technikę - praktyka tak samo jak trening czyni mistrza...:)

Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie napisalem ze jestem taki zayebisty w lataniu bokami?

W innym temacie rozpisujesz się namiętnie o lataniu bokami po żwirowniach

Konto usunięte
Konto usunięte: no to np wyobraz Sobie chlopaczyne ktorego ledwie stac na wahe i za ostatnie pieniadze kupil sobie samochod gdyz mierzy wysoko i chce sie rozwijac ... uczy sie gdzie morze i tylko jak ma pieniadze na wahe .. dopiero zaczyna swoja przygode.. nie ma torów wyscigowych,place sa juz dla niego za male... gdzie ma sie uczyc??! na KJS jest mu trudno wydac pieniadze gdyz ledwie wiąze koniec z koncem...

I to jest właśnie bolączka sporej grupy dobrych kierowców rajdowych/wyścigowych itp - nie ma kasy nie ma jazdy

Konto usunięte
Konto usunięte: myslisz ze nikt by nie chcial sobie posmigac na torze? zamiast narazac zycie na ulicy swoje i innych uczestnikow ruchu ...?

Swoje niech sobie narażają tylko dlaczego ktoś niewinny ma być narażony na ich "mały błąd w sztuce"?

Konto usunięte
Konto usunięte: tak lubie dawac gazu przed zakretem i to kazdym .. jakos taki nawyk

Jakoś dziwnie mam wrażenie że mówisz o każdym zakręcie który znasz na pamięć ale to moja opinia...tak czy siak chętnie popatrzyłbym na żywo jak sobie radzisz
Xristi89
Xristi89
  28 січня 2010
jak sie jezdzi 50 lat 90km/h po prostych to niczego sie nie nuczy taki czlowiek... a zreszta nie chce mi sie gadac z Toba bo nie mam juz czasu na tlumaczenie Ci jak Ty i tak Swoje.. Swoja prawde zostaw dla siebie .. ja tez to zrobie...
wypowiedz sie o technice jazdy czy cos skoro taki filozof z Ciebie;)
mi sie juz nie chce heheh i troche wyszedlem na glupka wdajac sie w konwersacje z ludzmi co nic nie osiagna w tematyce rajdow i wyscigow.. :P chyba zaczne grac w gry komputerowe. moze w tedy bede potrafil zrozumiec niektorych ludzi:/
lutek
lutek
  28 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jak sie jezdzi 50 lat 90km/h po prostych to niczego sie nie nuczy taki czlowiek...

Twoim zdaniem na codzień jeździ się tylko po prostej?

Konto usunięte
Konto usunięte: wypowiedz sie o technice jazdy czy cos skoro taki filozof z Ciebie;)

A co twoim zdaniem robię cały czas?

Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie juz nie chce heheh i troche wyszedlem na glupka wdajac sie w konwersacje z ludzmi co nic nie osiagna w tematyce rajdow i wyscigow.. :P chyba zaczne grac w gry komputerowe. moze w tedy bede potrafil zrozumiec niektorych ludzi:/

Tak masz racje moim zdaniem wyszedłeś na głupka a reszta twojej oceny "nas" też świadczy tylko o tobie
Xristi89
Xristi89
  28 січня 2010
lutek
lutek: Twoim zdaniem na codzień jeździ się tylko po prostej?

jak sie jedzie wolno w zakrecie to jest on niemal jak prosta...

lutek
lutek: Tak masz racje moim zdaniem wyszedłeś na głupka a reszta twojej oceny "nas" też świadczy tylko o tobie

pisalem na WAS bo pewnie sam tego nie piszesz i musi Ci ktos pomagac...

zreszta ja koncze ta gadke bo szkoda czasu... Ty lubisz marnowac czas ja nie... i tak jeszcze napiszesz 10 postow zeby pokazac innym jaki jestes zayebisty ;)
brawooooo:) a mozna bylo zaczac inaczej te rozmowe...
heheheh pozdro i pochwal sie bezdomnym jaki to Ty nie jestes fachura ;)
WujekBeton
WujekBeton
  29 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wyszedlem na glupka

:tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: wdajac sie w konwersacje z ludzmi co nic nie osiagna w tematyce rajdow i wyscigow

ja pomyliłem tematy i niedowidzę?? było o jeździe starszych i młodych kierowców, a nie kto chce zostać Hołkiem albo Kubicą:woot::zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak sie jezdzi 50 lat 90km/h po prostych to niczego sie nie nuczy

chciałbyś potrafić tyle co ten jeżdżący ,,tylko po prostych" kierowca, a t ak na marginesie to takim TIRem nieraz jeżdżą po bardziej krętych i wąskich dróżkach niż Ty w życiu widziałeś
Xristi89
Xristi89
  29 січня 2010
taaaaaa wiec po co sie wypowiadasz o czym kolwiek zwiazanego z tematyka jazdy samochodem jak nie masz o niej pojecia z tego co widze po Twojej madrej pisowni..
idz jezdzic tym tirem i pocofaj sobie z naczepą ...:)
WujekBeton
WujekBeton
  29 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co widze po Twojej madrej pisowni..

nie masz czego się czepić to wymyślasz coś o pisowni??
lutek
lutek
  29 січня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: pisalem na WAS bo pewnie sam tego nie piszesz i musi Ci ktos pomagac...

Naturalnie tyle że ile by nas nie było wszyscy mamy taki sam polew z twoich wypowiedzi

Konto usunięte
Konto usunięte: i tak jeszcze napiszesz 10 postow zeby pokazac innym jaki jestes zayebisty ;)

I widzisz tu jest ta subtelna różnica że napisałem i 3-4 a ty w tym czasie parenaście - a kto co i komu chce udowadniać to chyba każdy oceni sam

Konto usunięte
Konto usunięte: heheheh pozdro i pochwal sie bezdomnym jaki to Ty nie jestes fachura ;)

Mówił ci ktoś że twoje teksty są lekko mówiąc żałosne?

Konto usunięte
Konto usunięte: taaaaaa wiec po co sie wypowiadasz o czym kolwiek zwiazanego z tematyka jazdy samochodem jak nie masz o niej pojecia z tego co widze po Twojej madrej pisowni..

A ty jakieś masz? bo póki co nie widać

Konto usunięte
Konto usunięte: idz jezdzic tym tirem i pocofaj sobie z naczepą ...:)

Nie wiem dlaczego ale nie rozumiem do czego to...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 січня 2010
nie kłócić mi się tu z byle powodów.
dyskutujcie grzecznie i ładnie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.