lista tematów
bmw e46 strona 2 z 2
Witam wszytkich. Potzrebuje opini pomocy nie wiem jak to nazwac w kwesti BMW seri3 e46. a konkretnie spalanie silnikow dislowskich 2.0 150km. Interesuje mnie oprucz tego spalania jescze awaryjnosc na co uwarzac przy ewentualnym kupnie i w ogóle wszytko co wiecie. a i chodzi mi o sedana po 2002roku
no dobra bmw juz wiem wszytko ok polecacie no ale w podobnej kwocie mozna tez volvo s60 w podobnym roczniku tez ladna stylistyka. Po prostu mam dylemat z kupnem samochodu i tyle. doradzcie cos zeby bylo fajne w miare oszczedne przy nie eliminowaniu dynamiki silnika no i zeby sie tym nie bal ruszyc w skandynawie
przy obecnej ilości BMW E46 w PL fajniejsze będzie S60, a jeśli chodzi o dynamikę w S60 to tylko benzynowe silniki i uturbione, więc wybór należy do Ciebie.
bmw bez porownania, radosc z jazdy gwarantowana, tego nie da sie opisac! e46 moze i troszke jest ale wiekszosc przed liftem.
E46 ma wady typowe dla tych aut (szukaj w necie-zawias przede wszystkim, dwumas) oraz jest bardzo wrażliwe na przegrzanie (jak większość BMW)
Jak sie kolega nazywa bo może mamy wspólnych znajomych? ...
Konto usunięte: Co do E46 320D po lifcie to nie wiele mogę powiedzieć, kumpel kupił sobie rok temu taką bawarkę w belgii z rocznika 2003 (nie było to okazyjnie, ogólnie samochód bardzo zadbany, ładnie wygląda, dobrze lata) i za każdym razem jak przyjeżdża do PL to coś mu się pierddoli w niej, nie tak dawno mówił, że już nie kupi BMW więcej.
Jak sie kolega nazywa bo może mamy wspólnych znajomych? ...
"You must drive this car before you die, it really is that good" M3 E30
Nie mogę tobie wysłać PW :/
Marcin i ma brata Artura?
Marcin i ma brata Artura?
"You must drive this car before you die, it really is that good" M3 E30