MaqdaIena: Chociaż w poniedziałek prawie bak zgubiłam, bo przegniła jedna taśma i trzymał się tylko na drugiej, no ale od czego mam moich chłopaków na warsztacie
kiedyś w Fordzie Escorcie miałem taką akcję, że podczas jazdy 2 taśmy puściły i zbiornik spadł na asfalt :D
MaqdaIena: Młoda ma dopiero lat 14, ale on przez te kilka, zanim ona na prawko pójdzie chce moją Mazdę jej odpicować
za 4 lata sprzedasz :D
MaqdaIena: U nas teraz wysyp niedziałających klimatyzacji, oczywiście nie mogą to być standardy, ale zazwyczaj coś z elektryką jest nie halo, i szukanie i rycie, masakra, bo przecież nie wykasujesz człowieka za 10 godzin roboty nad autem, gdzie kucha była w instalacji.
no widzisz chyba synoptycy tak nagadali, że będzie ciepło i każdy robii a ja się mojej pytam jak tam klima? a ona, że zimno i na razie jeździ na ogrzewaniu :P
LeonGrande: W moim scigaczu klimatyzacja działa na zasadzie.... opuszczenia szyb jak wracalem ostatnio z roboty, gdy byly upaly w srodku mialem blisko 50 stopni
no u mnie tak samo :D
a czym Ty Leonie jeździsz?
powiem Ci takie jeżdzenie bez klimy w upale to masakra, maks 200 km i dalej mi się nie chce
ostatnio zrobiłem 450 km po wybrzeżu i wróciłem do domu jak nieżywy