Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
SamoEdini
SamoEdini
  25 мая 2015
LeonGrande
LeonGrande: O , fajnie Cie znów "widzieć" Patrycjo :)

Num, Ciebie też. :-D

LeonGrande
LeonGrande: Tylko czekać jak zamkną na amen forumy, nie dość ze popsuli to i ludzie uciekli.

Już dawno powinni to zamknąć w cholerę, nie wiem po co jest trzymane. :-D
Ja stąd poszłam gdzieś w lutym chyba i tematy na hyde jakby te same. :D

LeonGrande
LeonGrande: Lubie i nienawidze - taki paradoks, lubie kiedy widze efekty pozytywne, kiedy nie mam zaleglosci, kiedy wszystko przechodzi bez poprawek, nienawidze jak mam roboty na miesiac, a musze to w tydzien ogarnac, nienawidze jak wszyscy leca do mnie z byle gownem, a ja nie mam czasu nawet zjesc sniadania : )

No słabo jak jeszcze Ciebie obciążają swoją pracą. Ty pracujesz jako jakiś architekt czy coś?
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  27 мая 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Num, Ciebie też. :-D

2764

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja stąd poszłam gdzieś w lutym chyba i tematy na hyde jakby te same. :D

Nuda wieje tam straszną.

Konto usunięte
Konto usunięte: No słabo jak jeszcze Ciebie obciążają swoją pracą. Ty pracujesz jako jakiś architekt czy coś?

Hm blizej mi do inzyniera, rozwijam/wprowadzam projekty w naszej firmie, ktore maja zaraz iść seryjnie, wczesniej musza przejsc testy. Zasadniczo robie rysunki rysunki i jeszcze raz rysunki techniczne na podstawie scislych wytycznych klienta, wgrywam je na maszyne ktora pozniej ciacha to co stworzylem, dodatkowo optymalizuje, korektuje, no i ofkors dokumentacje sporzadzam do wyliczenia kosztow wyprodukowania danej partii produktu.

Robota ciekawa, ale stresujaca.
SamoEdini
SamoEdini
  28 мая 2015
LeonGrande
LeonGrande: Nuda wieje tam straszną.

Owszem. Wdałam się tylko w pogawędkę z Martą chwilowo. :)

LeonGrande
LeonGrande: Hm blizej mi do inzyniera, rozwijam/wprowadzam projekty w naszej firmie, ktore maja zaraz iść seryjnie, wczesniej musza przejsc testy. Zasadniczo robie rysunki rysunki i jeszcze raz rysunki techniczne na podstawie scislych wytycznych klienta, wgrywam je na maszyne ktora pozniej ciacha to co stworzylem, dodatkowo optymalizuje, korektuje, no i ofkors dokumentacje sporzadzam do wyliczenia kosztow wyprodukowania danej partii produktu.Robota ciekawa, ale stresujaca.

Rysunki jakimś programem? Chciałabym się poprzyglądać kiedyś takiej pracy, choć brzmi męcząco dość, dużo na głowie.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 мая 2015
LeonGrande
LeonGrande: Hm blizej mi do inzyniera, rozwijam/wprowadzam projekty w naszej firmie, ktore maja zaraz iść seryjnie, wczesniej musza przejsc testy. Zasadniczo robie rysunki rysunki i jeszcze raz rysunki techniczne na podstawie scislych wytycznych klienta, wgrywam je na maszyne ktora pozniej ciacha to co stworzylem, dodatkowo optymalizuje, korektuje, no i ofkors dokumentacje sporzadzam do wyliczenia kosztow wyprodukowania danej partii produktu.Robota ciekawa, ale stresujaca.

Pracujesz jako technolog w autocadzie w przemyśle metalowym?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
LeonGrande
  28 мая 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Rysunki jakimś programem? Chciałabym się poprzyglądać kiedyś takiej pracy,

Konto usunięte
Konto usunięte: choć brzmi męcząco dość, dużo na głowie.

Duzo na glowie to jeszcze nie jest tak wielki problem jak nakladajace sie tematy, robisz 3-4 rzeczy jednoczesnie, bo terminy gonia, wszystko na wariackich papierach, a o blad nie jest trudno, pozniej dywanik u szefa ; D
Mialem dziewczyne w zespole, powiem Ci ze tragedia.... osrana calkowicie , zawsze jak jej dawalem temat to patrzyla z przerazeniem w oczach "blagam , nie dawaj mi tego "
ale zaciazyla i mam spokoj :rotfl:

Enkido
Enkido: Pracujesz jako technolog w autocadzie w przemyśle metalowym?

Branza inna, ale tak, pracuje na Autocadzie.
SamoEdini
SamoEdini
  28 мая 2015
LeonGrande
LeonGrande: Duzo na glowie to jeszcze nie jest tak wielki problem jak nakladajace sie tematy, robisz 3-4 rzeczy jednoczesnie, bo terminy gonia, wszystko na wariackich papierach, a o blad nie jest trudno, pozniej dywanik u szefa ; D Mialem dziewczyne w zespole, powiem Ci ze tragedia.... osrana calkowicie , zawsze jak jej dawalem temat to patrzyla z przerazeniem w oczach "blagam , nie dawaj mi tego " ale zaciazyla i mam spokoj

Znam to troszkę, chociaż na szczęście nie ja za to odpowiadam, ale nawał wszystkiego na raz jest mi dobrze znany. Niestety często z mojej winy. :-D
Kurdę, jak nowa i zestrachana to norma, ale zamiast się bać, to trzeba robić i się uczyć. Tylko powinna być osoba, która ma czas jej pomóc się wdrożyć w pracę, a pewnie to było na Twojej głowie dodatkowo. :)
Baby. :ninja:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 мая 2015
LeonGrande
LeonGrande: ale zaciazyla i mam spokoj

Niech zgadnę - maczałeś w tym i to zapewne nie tylko palce :rotfl:

LeonGrande
LeonGrande: Branza inna, ale tak, pracuje na Autocadzie.

A może zdradzić jaka konkretnie?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 мая 2015
powrócił w końcu z wojny d83dde03

witajcie :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
LeonGrande
  31 мая 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurdę, jak nowa i zestrachana to norma, ale zamiast się bać, to trzeba robić i się uczyć. Tylko powinna być osoba, która ma czas jej pomóc się wdrożyć w pracę, a pewnie to było na Twojej głowie dodatkowo. :) Baby.

Sa osoby ktore nadaja sie i ktore nie nadaja sie, ona niestety zaliczlaa sie do tej drugiej grupy, pomimo uplywu 7-8 miesiecy, nadal byla w czarnej dupie jak cos do niej mowilem, tlumaczyc mi sie nie chcialo i robilem za nią, bo szybciej to moglem skonczyc niz mialbym jej robic wyklad "co gdzie i jak" : )))))

Enkido
Enkido: Niech zgadnę - maczałeś w tym i to zapewne nie tylko palce

Nigdy w zyciu bym tak siebie nie ukarał :mrgreen:

Enkido
Enkido: A może zdradzić jaka konkretnie?

Tajemnica handlowa:ziober2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: powrócił w końcu z wojny

Czyzbys byl na wojnie z panstwem islamskim?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 мая 2015
LeonGrande
LeonGrande: Czyzbys byl na wojnie z panstwem islamskim?

nie - jak zawsze walczymy przeciwko "Mondzie" czytaj kacapy :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
SamoEdini
SamoEdini
  1 июня 2015
LeonGrande
LeonGrande: Sa osoby ktore nadaja sie i ktore nie nadaja sie, ona niestety zaliczlaa sie do tej drugiej grupy, pomimo uplywu 7-8 miesiecy, nadal byla w czarnej dupie jak cos do niej mowilem, tlumaczyc mi sie nie chcialo i robilem za nią, bo szybciej to moglem skonczyc niz mialbym jej robic wyklad "co gdzie i jak" : )))))

Zdecydowanie przez "wdrożenie się" miałam na myśli max tydzień, dwa. Nie 7-8 miesięcy. ;-D Po miesiącu powinna sobie zdać sprawę, że to nie dla niej i szukać czegoś nowego. :-)
Oczywiście nie jestem za poddawaniem się, ale robienie za obciążenie zmienia sytuację.
praksa
praksa
  9 июня 2015
Patrycja, nie wygłupiaj się, wracaj.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 июня 2015
co się dzieje w państwie polskim, 6 wywalonych zaraz będą rządzić trzecie garnitury - tak to jest jak premierem jest baba
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 июня 2015
Magdo Magdaleno jak tam Twoja furka ? :DD

ja klimę dziś młodej naprawiłem, wymiana całej chłodnicy klimatyzacji za którą dałem 250zł + 150zł nabijanie
a koleś w serwisie chciał za całość 850zł i dwa dni roboty - kuva pytam na co?!!?

wymiana chłodnicy zajęła mi 30 minut, nawet 2 piw nie zdążyłem wypić

trochę ją od dołu poszarpało ehehe, ale za to teraz mróz w środku na upały jak znalazł
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 июня 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Magdo Magdaleno jak tam Twoja furka ? :DD

Żyje i ma się całkiem nieźle ;D.
Chociaż w poniedziałek prawie bak zgubiłam, bo przegniła jedna taśma i trzymał się tylko na drugiej, no ale od czego mam moich chłopaków na warsztacie :zakochany:.
Nawet mam kupca na nią, w sensie, że jeden człowiek mnie męczy bym mu ją sprzedała, dla jego córki. Młoda ma dopiero lat 14, ale on przez te kilka, zanim ona na prawko pójdzie chce moją Mazdę jej odpicować :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: wymiana chłodnicy zajęła mi 30 minut

Brawo ;D

U nas teraz wysyp niedziałających klimatyzacji, oczywiście nie mogą to być standardy, ale zazwyczaj coś z elektryką jest nie halo, i szukanie i rycie, masakra, bo przecież nie wykasujesz człowieka za 10 godzin roboty nad autem, gdzie kucha była w instalacji.

A jutro jadę się pościgać Beemkami na imprezie Sachsa :w00t:, lekko mam stresa, ale co tam ;D
:ziober2: