Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Z sentymentem wspominam, że jak poszłam do mojej pierwszej szkoły policealnej to nadal nie miałam komórki własnej ;D.

Ja też dość późno miałem, baa kiedyś nawet z dziewczynami listy pisałem :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ale blisko miasta, wiec mnie tam spotkać nie można ;D. I woda strasznie brudna ;D. Poka zdjęcie jakieś !

Nie pamiętam czy brudna była, ale na pewno morka :P
Fotę muszę przerobić bo ma full mega.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014

:crylol:
To ten słynny grill, za dużo dowaliliśmy pobliskiego drewna bo niecierpliwi z brykietem i po kilku piwach mega głodni.
Okoliczni Poznaniacy patrzyli się na nas jak na tubylców :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  12 февраля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja też dość późno miałem, baa kiedyś nawet z dziewczynami listy pisałem :

Ja również ! :zakochany:.Z moim pierwszym chłopakiem satanistą, który potem mnie listownie straszył, jak z nim zerwałam :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie pamiętam czy brudna była, ale na pewno morka :P Fotę muszę przerobić bo ma full mega.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To ten słynny grill, za dużo dowaliliśmy pobliskiego drewna bo niecierpliwi z brykietem i po kilku piwach mega głodni. Okoliczni Poznaniacy patrzyli się na nas jak na tubylców :

Nutek :rotfl:.
Poznań chciałeś nam zjarać ? :rotfl:.
I mam nadzieję, ze to nie Twoje nogi, bo jeżeli tak, to patrząc na buty stracę do Ciebie szacunek :rotfl:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja również ! .Z moim pierwszym chłopakiem satanistą, który potem mnie listownie straszył, jak z nim zerwałam

:crylol:

To było dobre, nie tam odpisywanie na smsa co 5 sekund tylko 1 list na tydzień wypsikany perfumem i styka :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nutek . Poznań chciałeś nam zjarać ? . I mam nadzieję, ze to nie Twoje nogi, bo jeżeli tak, to patrząc na buty stracę do Ciebie szacunek

Chcieliśmy przyśpieszyć rozpałkę, fajny filmik jego z tego - kumpel Szymon uzyskuje specjalność ogniomistrza i drwaloyeba :D
Nogi są kobitki przeca :D

Mam jeszcze kilka hardcorowych fot, ale pełna cenzura :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To było dobre, nie tam odpisywanie na smsa co 5 sekund tylko 1 list na tydzień wypsikany perfumem i styka :

Ano ;D. Tylko z psikaniem trza było uważac, by się literki nie rozmazały :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chcieliśmy przyśpieszyć rozpałkę, fajny filmik jego z tego - kumpel Szymon uzyskuje specjalność ogniomistrza i drwaloyeba :D Nogi są kobitki przeca :D Mam jeszcze kilka hardcorowych fot, ale pełna cenzura :D

Bo Ty może nie wiesz, grilla najlepiej się rozpala za pomocą butli z gazem :rotfl:.
No mam nadzieję !;D.
Daj gdzieś, gdziekolwiek !;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Kamyl do nowych fp przyjęliście same czatowe bachory ? d83dde02
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ano ;D. Tylko z psikaniem trza było uważac, by się literki nie rozmazały

Ja z tym uważałem, żeby nie przesadzić z Brutalem :rotfl:
A babki kupowały kolorowe papeterie czy jak to się zwie i one od razu pachniały - męskich nie było :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Bo Ty może nie wiesz, grilla najlepiej się rozpala za pomocą butli z gazem

Uwierz mi, że chcieliśmy kulturalnie ale zamiast powoli obdzierać brzozy z kory woleliśmy od razu odpalić iglakiem :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Daj gdzieś, gdziekolwiek !;D

Heh blada dupa Szymona - nic ciekawego.

MaqdaIena
MaqdaIena: amyl do nowych fp przyjęliście same czatowe bachory ?

Rex dobrze robi, nowe loszki +18 kiedyś się przydadzą :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja z tym uważałem, żeby nie przesadzić z Brutalem A babki kupowały kolorowe papeterie czy jak to się zwie i one od razu pachniały - męskich nie było :

Ahahahahha ;D.

A faktycznie, miałam takie, ale one nigdy nie były w moim stylu ;D. Soł pisałam na normalnych kartkach ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Uwierz mi, że chcieliśmy kulturalnie ale zamiast powoli obdzierać brzozy z kory woleliśmy od razu odpalić iglakiem :

Iglak się dobrze jara. Pamiętam jak do ogniska wrzuciliśmy całkiem sporą, podeschniętą choinkę, nigdy nie widziałam takiego pokaźnego płomienia ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Heh blada dupa Szymona - nic ciekawego

Ale jesteś !;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Rex dobrze robi, nowe loszki +18 kiedyś się przydadzą :D

Tja, już dały pokaz co niektóre jakie to są ogarnięte :ninja:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: glak się dobrze jara. Pamiętam jak do ogniska wrzuciliśmy całkiem sporą, podeschniętą choinkę, nigdy nie widziałam takiego pokaźnego płomienia ;D

Otóż to :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale jesteś !;D.

A może zrobię kiedyś selekcję i na pw ci coś dam :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Tja, już dały pokaz co niektóre jakie to są ogarnięte

Jakieś lansy na hade czy coś ? może być ciekawie, zjem kolacje i zlookam d83ddc40
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Otóż to

Fajnie było :ninja:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A może zrobię kiedyś selekcję i na pw ci coś dam :D

Taaaak, taaaak, chcęęę, chcęęę ! ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jakieś lansy na hade czy coś ? może być ciekawie, zjem kolacje i zlookam

E nje, na hajdzie nie było nic co by mogło mnie po oczach uderzyć ;D. Ale za to tutaj owszem ;D.
Uczulonam na ludzi, którzy pieprzą o czymś o czym nie maja pojęcia no :mrgreen:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Taaaak, taaaak, chcęęę, chcęęę ! ;D

Dużo fot nie ma, ale same perwery gdzieś tam koło Malty leje i na każdej focie browar w łapie. To nie może wyjść na jaw, naznaczone klauzulą tajne.

MaqdaIena
MaqdaIena: E nje, na hajdzie nie było nic co by mogło mnie po oczach uderzyć ;D. Ale za to tutaj owszem ;D. Uczulonam na ludzi, którzy pieprzą o czymś o czym nie maja pojęcia no

Pisz nicki kto dostał, dopasujemy im siodło i ujedziemy :D
idę na kolacyję d83ddc4b
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dużo fot nie ma, ale same perwery gdzieś tam koło Malty leje i na każdej focie browar w łapie. To nie może wyjść na jaw, naznaczone klauzulą tajne

Sikałeś do Malty ?;o ! :rotfl:.

Pokaż pokaż :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pisz nicki kto dostał, dopasujemy im siodło i ujedziemy :D idę na kolacyj

:rotfl:.
Kamyl już pewnie młódki planuje ujeździć, nie chcę mu psuć niczego ;D.
Smacznego !
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Kamyl do nowych fp przyjęliście same czatowe bachory ?

jeszcze nie wiem kto tam dostał
zara oblukam
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Rex dobrze robi, nowe loszki +18 kiedyś się przydadzą :D
no wiadomo , Magda strasznie zawyżyła średnią dupeczek
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Sikałeś do Malty ?;o ! .Pokaż pokaż

Cichooo, chyba tylko nie laliśmy jadąc z tych kolejek koło Malty - no może komuś z ręki skapnął bronks :rotfl:
Ale fajnie wspominam te kilka dni w Poznaniu.

MaqdaIena
MaqdaIena: Kamyl już pewnie młódki planuje ujeździć, nie chcę mu psuć niczego ;D.

No nominacje na moda tuż przed Walentynkami, lepszego chwytu na darmowe dymanie nie można było wymyśleć :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 февраля 2014
RexMundi
RexMundi: no wiadomo , Magda strasznie zawyżyła średnią dupeczek

Milfy robią z uja wiatrak, mocno potwierdzone info nawet przez ekipę z brazzersów :ziober2: