Earth
Earth
  26 května 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  11 února 2014
RexMundi
RexMundi: można sie napić z piłkarzami Lecha podobno

Aaaa czyli impreze beda prowadzic Murawski i Slusarski :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 února 2014
Szkoda, że nie mam jutro wolnego bo byłoby K.O - wiem jedno, swoje dzieci będę opijał i stawiał pępkowe cały tydzień :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  12 února 2014
LeonGrande
LeonGrande: 180km/h to jednak z calym szacunkiem do Twojego auta to ono nie pojedzie
Przy dobrym wietrze, z górki by może i pojechało :rotfl:.A poważnie to nawet nie wiem czy tyle ma na liczniku :ziober2:.
LeonGrande
LeonGrande: A czemu w niedziele, jakies swieto na Bulgarskiej?
Żadne święto :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Szkoda, że nie mam jutro wolnego

A ja dziś mam ostatni dzień urlopu :and:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 února 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A ja dziś mam ostatni dzień urlopu

Też będę musiał niedługo coś wziąć, może nawet jakiś Egipt ogarnę i troche się wybyczę na słońcu.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 února 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Też będę musiał niedługo coś wziąć, może nawet jakiś Egipt ogarnę i troche się wybyczę na słońcu

Egipt, fuj ;D.
Ja to zaczynam się martwić czy w wakacje jakiś urlop dostanę ;c, pewnie nie, yh.
thomas893
thomas893
  12 února 2014
https://www.youtube.com/watch?v=gLDYtH1RH-U

dobre wariaty :mrgreen:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 února 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Egipt, fuj ;D. Ja to zaczynam się martwić czy w wakacje jakiś urlop dostanę ;c, pewnie nie, yh

Tak tylko przykładowo napisałem Ezipt, by się nie chwalić Wyspami Dziewiczymi czy innymi Kajmanami :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 února 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak tylko przykładowo napisałem Ezipt, by się nie chwalić Wyspami Dziewiczymi czy innymi Kajmanami :

A się chwal, może wtedy będę miała powód by się postarać o jakieś konkretniejsze wakacje ;D.
A tak na poważnie, to nie pamiętam kiedy latem byłam na poważnym wyjeżdzie urlopowym, w sensie takim który by trwał minimum 7 dni, przykre to ;c.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 února 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A tak na poważnie, to nie pamiętam kiedy latem byłam na poważnym wyjeżdzie urlopowym, w sensie takim który by trwał minimum 7 dni, przykre to ;c.

Ale lipa, trzeba wszak odpoczywać no i luty - marzec ciepłe kraje to normalnie zajebista odskocznia. Do tego ferie, majówki i inne długie weekendy, jeziorka, góry, morze jest co robić :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 února 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale lipa, trzeba wszak odpoczywać no i luty - marzec ciepłe kraje to normalnie zajebista odskocznia. Do tego ferie, majówki i inne długie weekendy, jeziorka, góry, morze jest co robić :

Ja wieeeeem Nutek, ja to wszystko wieem ;D.
Chociaż nigdy nie byłam zimą w ciepłych krajach.
Ale nasze wyjazdy ze znajomymi zazwyczaj wyglądają tak : zimą (luty zazwyczaj) góry nasze, potem majówka Niesulice ;D, latem jakieś nasze morze, ewentualnie znów Niesulice(ośrodek Kormoran polecam), potem dlugo długo nic ;c.
Chociaż i tak dobrze, że mieszkam w rejonie, które dośc obfituje w jeziora, więc każda wolna chwila w weekendy spędzona nad nimi, a nocki na rybach nad Wartą ;D. Więc nudzić się nie nudzę, ale kurdę potrzeba mi bitych dwóch tygodni daleko, za granicą, gdzie nie będę musiała odbierać telefonów z pracy, tak jak to miało miejsce teraz ;c.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 února 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Chociaż nigdy nie byłam zimą w ciepłych krajach.

MaqdaIena
MaqdaIena: Więc nudzić się nie nudzę, ale kurdę potrzeba mi bitych dwóch tygodni daleko, za granicą, gdzie nie będę musiała odbierać telefonów z pracy, tak jak to miało miejsce teraz ;c.

To jest piękne bo po 1: w Polsce styczeń-luty czasem minus 20 stopni, tam +30 :D
A właśnie po 2 każdy żydzi i szkoda mu roamingu żeby dzwonić 11,50 + VAT :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Chociaż i tak dobrze, że mieszkam w rejonie, które dośc obfituje w jeziora, więc każda wolna chwila w weekendy spędzona nad nimi, a nocki na rybach nad Wartą ;D.

No koło Poznania są jeziorka i fajne wypady można zrobić, coś o tym wiem. Ciekawe czy odnaleźlibyśmy zatopiony gdzieś grill :ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 února 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To jest piękne bo po 1: w Polsce styczeń-luty czasem minus 20 stopni, tam +30 :D A właśnie po 2 każdy żydzi i szkoda mu roamingu żeby dzwonić 11,50 + VAT :

Ja akurat lubię zimę, w górach zwłaszcza więc w sumie nie ciągnie mnie do ciepłych krajów na początku roku z powodu temperatury, ale sama odskocznia tak daleka jest ciekawą perspektywą ;D.

I ten brak trucia mojego tyłka :zakochany:.
A teraz miałam wolny tydzień, poza sobotą i niedzielą codziennie z pracy do mnie dzwonili, i może nie żeby jakoś to mnie meczyło, ale no kurdę tak jakoś.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No koło Poznania są jeziorka i fajne wypady można zrobić, coś o tym wiem. Ciekawe czy odnaleźlibyśmy zatopiony gdzieś gril

W jakim jeziorze zatopiliście ? Mam nadzieję że zardzewiały ruszt mi sie nigdy w nogę nie wbije, wtedy bym wiedziała kogo to wina :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  12 února 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A teraz miałam wolny tydzień, poza sobotą i niedzielą codziennie z pracy do mnie dzwonili, i może nie żeby jakoś to mnie meczyło, ale no kurdę tak jakoś.

i pomyśleć, że kiedyś nie było telefonów :D

MaqdaIena
MaqdaIena: W jakim jeziorze zatopiliście ? Mam nadzieję że zardzewiały ruszt mi sie nigdy w nogę nie wbije, wtedy bym wiedziała kogo to wina

kąpielistko Strzeszynek ?! nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę, ale poznałem po zdjęciach z kompa pomost i duży parasol Tyskie :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 února 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: i pomyśleć, że kiedyś nie było telefonów :

Z sentymentem wspominam, że jak poszłam do mojej pierwszej szkoły policealnej to nadal nie miałam komórki własnej ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: kąpielistko Strzeszynek ?! nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę, ale poznałem po zdjęciach z kompa pomost i duży parasol Tyskie :

Dobrze pamiętasz, bo jest takie coś ;D.
Ale blisko miasta, wiec mnie tam spotkać nie można ;D. I woda strasznie brudna ;D. Poka zdjęcie jakieś !