Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
23 grudnia 2013
MaqdaIena: Plus taki, że miasto będzie pewnie puste, więc do domu myknę w 15 minut ;D.
No widzisz, pewnie i tak jedziesz na gotowe do rodziców wiec spoko
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
23 grudnia 2013
NuTiiiiii: No widzisz, pewnie i tak jedziesz na gotowe do rodziców wiec spoko
Nie takie spoko, bo szaleństwo zakupowe było bardziej szalone niż zazwyczaj ;c.
Nadal nie mam jednego prezentu, a nie wiem czy jutro mi się uda gdzieś to kupić.
Cóż.
NuTiiiiii
23 grudnia 2013
MaqdaIena: Nie takie spoko, bo szaleństwo zakupowe było bardziej szalone niż zazwyczaj ;c.
Nadal nie mam jednego prezentu, a nie wiem czy jutro mi się uda gdzieś to kupić.
Cóż.;
Odnośnie prezentów i w ogóle zakupów to jakoś w tym roku zauważyłem, że ludzie jak szaleni robią zakupy, markety do późnych godzin cały czas przeludnione - śmiało można powiedzieć, że 'kryzys' mamy za sobą :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii: Odnośnie prezentów i w ogóle zakupów to jakoś w tym roku zauważyłem, że ludzie jak szaleni robią zakupy, markety do późnych godzin cały czas przeludnione - śmiało można powiedzieć, że 'kryzys' mamy za sobą :
Śmiem twierdzić, że kryzysu u nas nigdy nie było ;D.
NuTiiiiii
23 grudnia 2013
MaqdaIena: Śmiem twierdzić, że kryzysu u nas nigdy nie było ;D.
Ojj był, na chwilę porzuciłem łososia i kawior - na śniadanie bywały płatki i pasztetowa a teraz jest znowu na bogato.
NuTiiiiii
23 grudnia 2013
Serio
Oka idę obejrzeć do końca wczorajszy film bo mecz chyba się nie rozkręci.
Poka!
NuTiiiiii
23 grudnia 2013
MaqdaIena: Jaki, jaki ?;D
Jeździec znikąd. Zaraz właśnie rozstawiam dolby surround, piwko i jadę :D