Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: A jak tam na forumach?

Cisza i spokój, coraz mniej ludzi.
Wszyscy na zakupach albo ubijają karpia d83ddc1f
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Cisza i spokój, coraz mniej ludzi. Wszyscy na zakupach albo ubijają karpia

Wszystkie fora umierają z tego co widzę, w sensie nie tylko na fotce, ale ogólnie.
Dobrze, że mnie to wszystko omija, tylko za to nauki sporo.. no i serial się sam nie obejrzy. A Ty nie na zakupach/ubijasz karpia/ubierasz choinkę? ;d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: Wszystkie fora umierają z tego co widzę, w sensie nie tylko na fotce, ale ogólnie.

No niestety ludzie odchodzą i nie ma z kim pisać ;/
Earth
Earth: A Ty nie na zakupach/ubijasz karpia/ubierasz choinkę? ;d

Zakupy już od tygodnia robię etapami po 2-3h, dziś też byłem i jutro ostatnie prezenty i wszystko będzie gotowe. Choinka się ubierze w poniedziałek jak pojadę do rodziców na święta a karpia nie zabiję - za bardzo przejmujące :D
A Ty jak spędzasz święta i jak przygotowania?
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No niestety ludzie odchodzą i nie ma z kim pisać ;/

No na razie widzam, że jesteś Ty, Kamil, Rafał i Magda. :|

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zakupy już od tygodnia robię etapami po 2-3h, dziś też byłem i jutro ostatnie prezenty i wszystko będzie gotowe. Choinka się ubierze w poniedziałek jak pojadę do rodziców na święta a karpia nie zabiję - za bardzo przejmujące :D

Najbardziej zaskoczył mnie ten karp, nie wiedziałam, że jesteś taki wrażliwy. :D
Ja po tym jak miałam problem z odcięciem głowy martwej rybie i musiałam jej przykryć pysk ręcznikiem papierowym, żeby nie patrzyła, wiem, że jednak nie ma opcji bym zabiła. ;D

A spędzam święta jak zwykle, czyli jak zwyczajne wolne. Teraz dochodzi pisanie licencjata a jakoś zapał ze mnie uleciał, mimo genialnego tematu :C
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: No na razie widzam, że jesteś Ty, Kamil, Rafał i Magda. :|

Do tego Magda rzadko chyba nie ma zbytnio czasu lub weny.

Earth
Earth: Najbardziej zaskoczył mnie ten karp, nie wiedziałam, że jesteś taki wrażliwy. :D Ja po tym jak miałam problem z odcięciem głowy martwej rybie i musiałam jej przykryć pysk ręcznikiem papierowym, żeby nie patrzyła, wiem, że jednak nie ma opcji bym zabiła. ;D

No jestem i niczego co żyję nie zabiję :D
HAHA fajna metoda z tym ręcznikiem.

Earth
Earth: A spędzam święta jak zwykle, czyli jak zwyczajne wolne. Teraz dochodzi pisanie licencjata a jakoś zapał ze mnie uleciał, mimo genialnego tematu :C

A nie masz jakiegoś rodzinnego zlotu czy coś ?
Odnośnie pracy to może z nowym rokiem nowe siły i napiszesz 600 stron jak doktorat :D
Earth
Earth
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Do tego Magda rzadko chyba nie ma zbytnio czasu lub weny.

No już od dawna tak miała :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: No jestem i niczego co żyję nie zabiję :D HAHA fajna metoda z tym ręcznikiem.

To ma swoje plusy i minusy, ale póki nie musisz bić własnego świniaka to raczej plusy :D
No, lepiej mi było :D A z głową bym nie upiekła też.. :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A nie masz jakiegoś rodzinnego zlotu czy coś ? Odnośnie pracy to może z nowym rokiem nowe siły i napiszesz 600 stron jak doktorat :D

Mogłam pojechać w jedno miejsce, ale nie chciałam. :)
Wystarczy na razie 10 (pierwszy rozdział). :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: To ma swoje plusy i minusy, ale póki nie musisz bić własnego świniaka to raczej plusy :D

Świniaka kiedyś widziałem za młodego i chyba to wpłynęło na moją psychę :P

Earth
Earth: Mogłam pojechać w jedno miejsce, ale nie chciałam. :) Wystarczy na razie 10 (pierwszy rozdział). :D

To jak spędzisz święta sama ? :/
Pierwszy rozdział to przeważnie teoria więc łatwo, dla mnie najgorzej było pisać 3 - ciągnął się i ciągnął.
Earth
Earth
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Świniaka kiedyś widziałem za młodego i chyba to wpłynęło na moją psychę :P

Oj. Nie dziwię się. Z jednej strony powinno się hartować dzieci, ale z drugiej, czasami na pewne rzeczy za wcześnie. :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To jak spędzisz święta sama ? :/ Pierwszy rozdział to przeważnie teoria więc łatwo, dla mnie najgorzej było pisać 3 - ciągnął się i ciągnął.

Ktoś mnie odwiedzi, więc niezupełnie. :)
No w sumie też prawda, ale najgorzej to sie zabrać do tego, poza tym do tej teorii też muszę doczytać te książki wszystkie..
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: Oj. Nie dziwię się. Z jednej strony powinno się hartować dzieci, ale z drugiej, czasami na pewne rzeczy za wcześnie. :)

Jop dziadek mnie hartował jak nie trafił świniaka trzonkiem w łeb i kazał mi go gonić po podwórku :DD
Earth
Earth: Ktoś mnie odwiedzi, więc niezupełnie. :) No w sumie też prawda, ale najgorzej to sie zabrać do tego, poza tym do tej teorii też muszę doczytać te książki wszystkie..

Będą świąteczne sexy?
Ehh chcesz być wykształcona musisz przez to przejść, ewentualnie daj komuś zarobić jak masz lenia.
Earth
Earth
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jop dziadek mnie hartował jak nie trafił świniaka trzonkiem w łeb i kazał mi go gonić po podwórku :DD

Ja pierdziele. :|

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Będą świąteczne sexy? Ehh chcesz być wykształcona musisz przez to przejść, ewentualnie daj komuś zarobić jak masz lenia.

:rotfl:
Nie ma mowy, nie darowałabym sobie gdybym dostała tytuł nie swoją pracą. Zero satysfakcji, nawet jeśli to głupi licencjat. Przejdę to. d83dde0a
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: Nie ma mowy, nie darowałabym sobie gdybym dostała tytuł nie swoją pracą. Zero satysfakcji, nawet jeśli to głupi licencjat. Przejdę to.

No wiadomka, że dasz radę potrzeba Ci tylko trochę motywacji :)
Earth
Earth
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No wiadomka, że dasz radę potrzeba Ci tylko trochę motywacji :)

Jak deadline przyciśnie to i motywacja się znajdzie. A mam już pierwsze zdanie! :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 grudnia 2013
też miałem to szczęście być przy świniobiciu ;/

ogólnie ostatnio przeraża mnie wizja zabijanie kaczek - i spuszczania z nich krwi

nie wspominając już o latających po podwórku kur bez głowy
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 grudnia 2013
Earth
Earth: Jak deadline przyciśnie to i motywacja się znajdzie. A mam już pierwsze zdanie! :D

Zbliży się deadline i potrzebny wpis do indeksu to będziesz zapewne zarywać noce.
RexMundi
RexMundi: nie wspominając już o latających po podwórku kur bez głowy

To normalka, akurat nie obrzydza mnie to jak potem jem takiego chickena na obiad :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 grudnia 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To normalka, akurat nie obrzydza mnie to jak potem jem takiego chickena na obiad :D

no w sumie mnie nie brzydzi nić co jem .. ale z drugiej strony sam niczego bym nie zabił
...Ignorance is bliss...