Earth
Earth
  26 травня 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 жовтня 2013
LeonGrande
LeonGrande: kupuj konsole pogramy w sieci online Rex vs Leon

ie wiem czy dałoby rade u mnie
może po północy jak niemiałbym limitu . ale wątpie
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja czekam na FM14, tym razem kupuję oryginał, piedolę ;p
ja się znowu wkręcuiłęm i zacząłem grać - gram obecnie 4 sezon Boltonem
na razie - pucha Anglii , alew lidze najwyżej na 8 miejscu
teraz niezłą paką mam może coś ugram
plus drugi raz z rzędu dzieki krajowym pucharom awansowałem do LE
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  21 жовтня 2013
ja kurde nie grałem w 13stkę wgl bo znudziło mi się czekanie na cracka :D teraz ma być tak samo, więc kupuje oryginał ;)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  21 жовтня 2013
Krzychu00
Krzychu00: przez Harrachov też się przejeżdzało ale ten słynny mamut chyba gdzieś dalej od drogi jest

Zależy którą drogą jechałeś. Ja widziałem z daleka, ale nawet z tej odległości budzi szacunek i robi wrażenie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Krzychu00
Krzychu00
  21 жовтня 2013
Enkido
Enkido: Zależy którą drogą jechałeś. Ja widziałem z daleka, ale nawet z tej odległości budzi szacunek i robi wrażenie

tą główną z Jakuszyc, no ale fakt faktem pogody wtedy tam nie było , zamglenie trochę to i mogło być nie widać
Enkido
  21 жовтня 2013
Krzychu00
Krzychu00: tą główną z Jakuszyc, no ale fakt faktem pogody wtedy tam nie było , zamglenie trochę to i mogło być nie widać

Jak tą przez Szklarską to powinieneś widzieć, no ale jak była mgła to mogło być rzeczywiście ciężko dostrzec nawet taką skocznię
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 жовтня 2013
Krzychu00
Krzychu00: ak Cię można znaleźć ? :>

W sumie jeszcze nie wiem, ledwo ogarniam teraz chwile siedzę bo miałem 2h rodzinę na chacie :P
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Enkido
  21 жовтня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: W sumie jeszcze nie wiem, ledwo ogarniam teraz chwile siedzę bo miałem 2h rodzinę na chacie :P

Ale pitolisz :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 жовтня 2013
Ledwo założyłem profil a już 3 zaproszenia do Gdańska, Poznania i Olsztyna na browary :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 жовтня 2013
o kuzwa, ale paskudna kontuzja zawodnika jagielloni
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 жовтня 2013
d83cdfa4 Lejdis ant dżentelan dziś tonajght u Kuby wystąpi d83ddc49 Maiuuusz Mario Pyton Pudzian Pudzianowski d83ddcaa 261d
RexMundi
RexMundi
  22 жовтня 2013
Nutek a słyszałem że Kube ktoś zaatakwoał kwasem ;>
troche go poparzyło ale nie groźnie

kraj oszołomów :nie:
...Ignorance is bliss...
thomas893
thomas893
  22 жовтня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja kurde nie grałem w 13stkę wgl bo znudziło mi się czekanie na cracka :D

ale ostatecznie się pojawił :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 жовтня 2013
RexMundi
RexMundi: Nutek a słyszałem że Kube ktoś zaatakwoał kwasem ;> troche go poparzyło ale nie groźnie kraj oszołomów

Ooo pierwsze słyszę, może dziś się do tego odniesie. On akurat ma wielu hejterów, ja go akurat d83ddc4d
RexMundi
RexMundi
  22 жовтня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ooo pierwsze słyszę, może dziś się do tego odniesie. On akurat ma wielu hejterów, ja go akurat

taa Nutki bo program leci lajf ;p
chyba wczoraj go zaatakowali więc .. za tydzień lub dwa może zagadac
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  22 жовтня 2013
RexMundi
RexMundi: aa Nutki bo program leci lajf ;p chyba wczoraj go zaatakowali więc .. za tydzień lub dwa może zagadac

Aa to tak, myślałem że dawniej była akcja z tym kwasem. No to za tydzień pewnie wejdzie dla beki na scenę w OP-1 lub FOO (to taka wojskowa odzież ochronna na całą chemię) ;p

Dziś też jestem ciekaw jak tam z Mariuszem zabajerzy, ostatnio z Mellerem fajnie prali się po mordach - dziś to chyba nie wchodzi w grę :D