Earth
Earth
  26 травня 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  16 жовтня 2013
RexMundi
RexMundi: Rafale.. nocne maratony przez tel to mój chleb powszedni

Umrzesz na raka mozgu, potwierdzone info
jeszcze jak bylem na politechnice to mialem wyklady z gosciem ktory mial wiecej tytulow niz Ty liter w nazwisku, byl od elektrotechniki.
Przestrzegal juz wtedy nas przed rozmowami przez komorke, jego znajomy duzo gadal i sie nabawil nowotowora mozgu, ofkors kaput.

Nie ma zartow :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 жовтня 2013
LeonGrande
LeonGrande: Umrzesz na raka mozgu, potwierdzone info jeszcze jak bylem na politechnice to mialem wyklady z gosciem ktory mial wiecej tytulow niz Ty liter w nazwisku, byl od elektrotechniki. Przestrzegal juz wtedy nas przed rozmowami przez komorke, jego znajomy duzo gadal i sie nabawil nowotowora mozgu, ofkors kaput.

wiem czasami sie boje, ale wiesz.. ja pogadam z 2-3 godzinki a reszte czasu telefon po prostu leży włączony
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  17 жовтня 2013
haha już sa memy o tym jak do Macierewicza wczoraj Putin dzwonił :lol:
...Ignorance is bliss...
Krzychu00
Krzychu00
  17 жовтня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: :wykasowywuje numer Rafała:.

czyli z tego buziaka też rezygnujemy ? :woot:

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 жовтня 2013
Krzychu00
Krzychu00: czyli z tego buziaka też rezygnujemy

Nie no, ucałuj go mocnomocnomocno:mrgreen:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 жовтня 2013
Indiana Jones dziś na jedynce 261d
w końcu week - można się zresetować :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
RexMundi
  18 жовтня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Indiana Jones

najsłabsza z części.. ale obowiązkowo łaczin d83ddc4d
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 жовтня 2013
za 10min włączcie sobie TVN Turbo, zobaczycie na czym pracuję :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 жовтня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: za 10min włączcie sobie TVN Turbo, zobaczycie na czym pracuję :

Nie mam ;c.
Pokaż na czym pracujesz ! To na pewno jest ciekawe ;D.

W ogóle ostatnio naprawiał u nas samochód pilot F-16 :w00t:.
Kuźwa jak on ciekawie opowiadal jakie mają szkolenia, no masakra.

Przykładowo: zostają wyrzuceni gdzieś w lesie i goni ich ekipa GROMu, ich zadaniem wiadomo jest się ukryć i przeżyć chyba dwa dni mając do dyspozycji kilka podstawowych przedmiotów. Jak się któremuś nie uda i zostanie złapany, to GROM może go przesluchiwać na rózne sposoby, wiadomo nie chodzi o to by łamać im kości czy cuś w tym stylu, ale śmiem twierdzić, że ich sposoby średnio inwazyjne w cialo są rownież paskudne ;D.

Tego faceta bym mogła słuchać bez końca, naprawdę, niesamowite jest to co przeżył, gdzie był, czego się nauczył.

I w ogóle minełam się z powołaniem, zamiast kuźwa uczyć się rehabilitacji ludzi powinnam iść albo na mechanika, albo na wojskowego, albo kuźwa na trenera pilki nożnej :rotfl:.
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 жовтня 2013
O pytanie mam.

Są gdzieś jakies zapiski, że baba nie może trenować druzyny załóżmy naszej Extraklasy ? Nigdy nie spotkałam się z tym, by facetów trenowała kobieta,soł łaj ? Są na to przepisy czy po prostu tak się przyjęło, że nie ma na to szans ?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  20 жовтня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: O pytanie mam. Są gdzieś jakies zapiski, że baba nie może trenować druzyny załóżmy naszej Extraklasy ? Nigdy nie spotkałam się z tym, by facetów trenowała kobieta,soł łaj ? Są na to przepisy czy po prostu tak się przyjęło, że nie ma na to szans ?

Trzeba spełniać określone wymagania, tutaj masz to chyba pokrótce wyjaśnione => http://www.students.pl/kariera/kultura/details/70756/Jak-zostac-trenerem-pilki-noznej
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 жовтня 2013
Enkido
Enkido: Trzeba spełniać określone wymagania, tutaj masz to chyba pokrótce wyjaśnione => http://www.students.pl/kariera/kultura/details/70756/Jak-zostac- trenerem-pilki-nozne
Przejrzałam mega szybko i nie widzę niczego co dyskwalifikuje babę ;D.
Enkido
  20 жовтня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Przejrzałam mega szybko i nie widzę niczego co dyskwalifikuje babę ;D.

No ja również, ale raczej wątpię, żebyśmy szybko doczekali się kobiety jako trenera w Ekstraklasie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 жовтня 2013
Enkido
Enkido: No ja również, ale raczej wątpię, żebyśmy szybko doczekali się kobiety jako trenera w Ekstraklasie

No ja również.
Ale gdyby tak się stało to by było coś wielkiego ;D.
Ciekawam, czy gdzieś na świecie jakiejś babie sie to udalo, poszperaj co ?
Enkido
  20 жовтня 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ciekawam, czy gdzieś na świecie jakiejś babie sie to udalo, poszperaj co ?

W Chorwacji kobieta trenowała klub w V lidze