Earth
Earth
  26 мая 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  17 сентября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jo, jo Kamiś inne może by uwierzyły, ale my się znamy nie od dziś! kc 4e - pamiętaj. :D

no własnie Dagna masz juz jakiś obraz mnie i chyba już nigdy tego nie zmienię
a czasami chciałbym porozmawiac z Tobą normlanie , może jakiś niewinny flircik , molestowanko emotkami - no ale Ty zawsze wymuszasz na mnie żebym był gburem --
...Ignorance is bliss...
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  17 сентября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie wrzucajac na czarna nie wiedzialem ze 7 dni ktos musi na niej byc , zamiar byl taki zeby Cie sciagnac tuz przed meczami CL nie jestem osoba msciwa

No to wystarczy, że odznaczysz w opcjach Czarnej Listy opcję "Osoby które są na liście nie mogą: dyskutować w założonych przez Ciebie wątkach na Forum,"

Jak zrobisz - Twój wybór
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
praksyda
praksyda
  17 сентября 2013
RexMundi
RexMundi: wiesz Praksa starej daty są kiedy CL to była CL a nie tak jak teraz

taa.. ale jak wszystko zaznaczysz, to nic sie nie zmienia;D
Enkido
Enkido: Ty myślisz, że ja jego jednego mam na CL? Gdyby można do każdej osoby oddzielnie wybierać opcje to miałoby to sens.

czasami dodają sie na CL , potem jednak żałują, albo sie okaże,że przez przypadek ktos kliknął, to mają takie udogodnienia, mogą sobie poodznaczac , jak juz sie pogodzą, dla niektórych tydzien to udręka. d83dde02
Enkido
  17 сентября 2013
praksyda
praksyda: czasami dodają sie na CL , potem jednak żałują, albo sie okaże,że przez przypadek ktos kliknął, to mają takie udogodnienia, mogą sobie poodznaczac , jak juz sie pogodzą, dla niektórych tydzien to udręka.

W sumie ten okres karencji tygodniowy nie ma racji bytu
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 сентября 2013
Rex nie prowokuj bo zaraz znowu czarne listy się posypią :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  17 сентября 2013
Enkido
Enkido: Jak zrobisz - Twój wybór

Mozesz pisac.
RexMundi
RexMundi
  17 сентября 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Rex nie prowokuj bo zaraz znowu czarne listy się posypią :D

a co mnie to :D
mnie moje dupeczki nie mogą dodać
chyba :woot:
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  17 сентября 2013
praksyda
praksyda: nie no lepiej nie, niektórzy na czacie nawet nie wiedzą,że jest coś takiego jak forum ;D

Nie no, mi to nie przeszkadza, nowa krew zawsze spoko, byle to nie były głupie trolle. :D

Bianka
Bianka: chcesz tego?

Ty możesz być. :3

Enkido
Enkido: Ty myślisz, że ja jego jednego mam na CL? Gdyby można do każdej osoby oddzielnie wybierać opcje to miałoby to sens.

W sumie dwie godziny to wszystko jedno niby, ale chyba wszyscy Twoi zacięci wrogowie nie zlecą sie zaraz na forum gdy odznaczysz tę jedną opcję? (pisanie w Twoich tematach). ;-)
Earth
Earth
  17 сентября 2013
Wiecie, że u mnie dopiero była burza jak w lipcową noc po gorącym dniu? :| Wtf.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 сентября 2013
dziś u Kuby blondyna z Polsatu Basia Kurdej-Szatan i zawodnik KSW Michał Materla pseudonim Cipao :ziober2:261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Kombatant
Kombatant
  17 сентября 2013
Earth
Earth: Wiecie, że u mnie dopiero była burza jak w lipcową noc po gorącym dniu? :| Wtf.

A ja dzis zmarzlem od dawien dawna, 12 stopni, brrr
RexMundi
RexMundi
  17 сентября 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: dziś u Kuby blondyna z Polsatu Basia Kurdej-Szatan i zawodnik KSW Michał Materla pseudonim Cipao

może być dobry odciek
ta blondynka całkiem fajna

============

a mi jakiś syf pod okiem wyskoczył jak filip z konopi
cały dzień nic. a tera aż mi oko spuchło ;/
...Ignorance is bliss...
Enkido
  17 сентября 2013
Earth
Earth: W sumie dwie godziny to wszystko jedno niby, ale chyba wszyscy Twoi zacięci wrogowie nie zlecą sie zaraz na forum gdy odznaczysz tę jedną opcję? (pisanie w Twoich tematach). ;-)

Meczów eliminacji MŚ teraz nie ma, więc jeden pies czy odznaczę opcję czy poczekam te 1,5 h

Konto usunięte
Konto usunięte: Mozesz pisac.

Podziękował. Jak skomentujesz rewelacje które nadeszły z Wrocławia?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 сентября 2013
RexMundi
RexMundi: może być dobry odciek ta blondynka całkiem fajna

No nieźle na zwiastunie cieszyła puchę, warto obejrzeć 261d

RexMundi
RexMundi: a mi jakiś syf pod okiem wyskoczył jak filip z konopi cały dzień nic. a tera aż mi oko spuchło ;/

wodą kolońską go :rock: :D
Kombatant
Kombatant
  17 сентября 2013
Enkido
Enkido: Jak skomentujesz rewelacje które nadeszły z Wrocławia?

"Dlatego, w celu zapewnienia przetrwania zagrożonej bankructwem Spółki, zarząd zdecydował się na rozpoczęcie procedury upadłościowej w wariancie układowym. Celem tej procedury jest zawarcie porozumienia, które zapewni wszystkim wierzycielom zaspokojenie ich roszczeń. Przede wszystkim zaś upadłość układowa jest szansą na przetrwanie Spółki i redukcję jej zobowiązań finansowych.

Rozpoczęcie procedury upadłościowej nie jest jednoznaczne z likwidacją Spółki. Co więcej, wniosek w tej sprawie w każdej chwili można wycofać z sądu. By tak się jednak stało, Śląsk Wrocław nie może być dłużej polem bitwy pomiędzy jego właścicielami ... "

W koncu pozbeda sie tego koszernego pseudo sponsora ktory bez wkladu chcial wyciagac miliony, Slask przetrwa, bedzie silniejszy.