Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  29 srpna 2012 (pierwszy post)
Już w piątek początek 3. kolejki w polskiej lidze.

Sytuacja w tabeli po 2 seriach spotkań:

Wyniki 2. kolejki i rozkład jazdy na 3. kolejkę:

Q1: Gdzie hit kolejki, a gdzie najnudniej?
Q2: Jakie typujecie wyniki?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  2 září 2012
Chudy
Chudy: Ja już śpię od początku meczu w Poznaniu aż do teraz,we Wrocławiu 0-0 do przerwy.

Wyjątkowo się z Tobą zgodzę, oba mecze poniżej wszelkiej krytyki
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  2 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podziwiam Was, że jeszcze interesujecie się naszą denną ligą.

A Ty komu kibicujesz?
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 září 2012
Renifer
Renifer: Remis nie należał się obu zespołom zwycięstwo żadnemu.

Jezeli remis i zwyciestwo nikomu sie nie nalezalo (tak wynika z posta wyzej) to jaki powinien byc wynik?
Chudy
Chudy
  2 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podziwiam Was, że jeszcze interesujecie się naszą denną ligą.

Chyba nie sądzisz,że interesujemy się nią ze względu na poziom?
Enkido
  2 září 2012
LeonGrande
LeonGrande: Jezeli remis i zwyciestwo nikomu sie nie nalezalo (tak wynika z posta wyzej) to jaki powinien byc wynik?

Mecz nieodbyty :crylol:
Chudy
Chudy
  2 září 2012
Na TVN właśnie leci mecz Gwiazdy TVN-Reprezentacja Sejmu RP,poziom podobny do naszej ligi d83dde02
Manfredo90
Manfredo90
  2 září 2012
Enkido
Enkido: Manfredo90:Podziwiam Was, że jeszcze interesujecie się naszą denną ligą. A Ty komu kibicujesz?

Kibicuje dobrej grze...której niestety w rodzimej piłce nijak można znaleźć...

Chudy
Chudy: Manfredo90:Podziwiam Was, że jeszcze interesujecie się naszą denną ligą. Chyba nie sądzisz,że interesujemy się nią ze względu na poziom?

Wątpie ;P
Enkido
  2 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kibicuje dobrej grze...której niestety w rodzimej piłce nijak można znaleźć...

Czyli sezonowiec :tak:
Enkido
  2 září 2012
Lol, mecz dno i żadnych zmian po przerwie :szok:
Manfredo90
Manfredo90
  2 září 2012
Enkido
Enkido: Manfredo90:Kibicuje dobrej grze...której niestety w rodzimej piłce nijak można znaleźć... Czyli sezonowiec

Mylisz chyba pojęcie... mógłbyś stwierdzić że jestem sezonowcem jakbym napisał że kiedyś kibicowałem np. Wisełce a teraz powiedzmy Śląskowi i Legii.
Chudy
Chudy
  2 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mylisz chyba pojęcie... mógłbyś stwierdzić że jestem sezonowcem jakbym napisał że kiedyś kibicowałem np. Wisełce a teraz powiedzmy Śląskowi i Legii.

Wtedy byłbyś przerzutem.
Enkido
  2 září 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mylisz chyba pojęcie... mógłbyś stwierdzić że jestem sezonowcem jakbym napisał że kiedyś kibicowałem np. Wisełce a teraz powiedzmy Śląskowi i Legii.

Kibicujesz dobrej grze czyli tym którzy aktualnie są najlepsi, więc chyba dobre pojęcie
Chudy
Chudy
  2 září 2012
Enkido
Enkido: Lol, mecz dno i żadnych zmian po przerwie

Piech wchodzi i będzie kierował Chorzowskim autobusem.
Chudy
Chudy
  2 září 2012
53 minuta - pierwszy strzał Ruchu w spotkaniu 2755
Enkido
  2 září 2012
Cetnarski bogu :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.