Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
2 Septembrie 2012
RexMundi: z karnego to i Kelemen strzelał bramki dla Śląska
Tak btw. powinieneś chyba z tamtego usuniętego tematu przekopiować typy tych co już oddali
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
KorasPL
2 Septembrie 2012
Enkido: Tak btw. powinieneś chyba z tamtego usuniętego tematu przekopiować typy tych co już oddali
Wlasnie sie zastanawialem czy ja oddalem typy wczesniej czy nie ;D
Roznia sie chyba troche ale moim zdaniem zaliczone powinny byc z tego drugiego tematu skoro pierwszy zostal zamkniety .
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
2 Septembrie 2012
Konto usunięte: Wlasnie sie zastanawialem czy ja oddalem typy wczesniej czy nie ;D
Oddałeś, po prostu okazało się, że mecz WKS-Senegal odbędzie się w sobotę, a nie w piątek, przez co o kilkanaście godzin dłużej można typy oddawać
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
KorasPL
2 Septembrie 2012
Enkido: Oddałeś, po prostu okazało się, że mecz WKS-Senegal odbędzie się w sobotę, a nie w piątek, przez co o kilkanaście godzin dłużej można typy oddawać
Wiec zaliczone mam drugie typy poniewaz w pierwszym temacie byl blad;D
Chudy
2 Septembrie 2012
Ależ nudy we Wrocławiu,brak celnych strzałów w pierwszej połowie + 0 strzałów Ruchu
Patejuk bardzo by chciał ale niestety umiejętności brakuje,Diaz też dużo szczekał a gówno pokazuje jak na razie.Jak na razie to nie widać zbytniej zmiany w grze Śląska Wrocław co oznacza,że piłkarze nie grali chyba przeciwko trenerowi,więc zmiana szkoleniowca zapewne nic nie da.