WueRZet
WueRZet
  21 Julio 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: bo polaczki mają słabą psychikę

właśnie widzę ...
Chudy
Chudy: a wypowiadam się bo z wielu tu mam bekę

tak jak reszta z Cb ;)
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Tak uważasz? Masz prawie tyle samo postów co ja, a masz konto ponad 2 razy krócej, soł kto przegrał życie?

na poprzednim koncie miałem ponad 30k postów i skasowałem , ilość to żaden wyznacznik tymbardziej jak jest się typowym nabijaczem jak ja , uwazam ze ty przegrywasz zycie bo wypowiadasz sie o amice a nigdy pewnie nie przechodziles calego sezonu na stadion tylko kapcie i canal+ , a zgrywasz wielkiego dżolero , nie bez powodu ludzie zakładają tematy co powie kretyn i toczą z ciebie bekę na pw :rotfl:
Enkido
Enkido: "Maskotka" ma 3 Oscary tego forum, soł odbij ;)

szkoda ze tymi oscarami rodziny nie wyzywisz
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak reszta z Cb ;)

to akurat mam w dupie równie głęboko co siatkówkę , ale miło jest potoczyć grubą bekę z pseudo ekspertów na tym forum :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: ale miło jest potoczyć grubą bekę z pseudo ekspertów na tym forum

tak tak, pseudo ekspert się odezwał z Wrocławia :crylol:
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak, pseudo ekspert się odezwał z Wrocławia

wpadnij kiedyś,oprowadzę cie po pięknym mieście , ileż można we Wronkach siedzieć :ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: na poprzednim koncie miałem ponad 30k postów i skasowałem

Tym gorzej to świadczy o tobie ;)

Chudy
Chudy: amice

:ban:
Chudy
Chudy: nie bez powodu ludzie zakładają tematy co powie kretyn i toczą z ciebie bekę na pw

Ja mam większą ;)

Chudy
Chudy: kretyn

:ban: x2
Chudy
Chudy: szkoda ze tymi oscarami rodziny nie wyzywisz

Dożywotnia renta od WKS-u za obecność na stadionie? :woot:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak, pseudo ekspert się odezwał z Wrocławia

:crylol: Amen!:D
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: pseudo ekspertów

i gdybyś chłopie mnie osobiście znał to nigdy byś o mnie nie powiedział, że jestem pseudo ekspertem od siatkówki, ale cóż moja wiedza na ten temat by cię ' zabiła ' . a gadaj se co chcesz, leje na to i tak ;)
Enkido
  7 Agosto 2012
I przez taką ofiarę losu dałem się ponieść szaleństwu i stracić tu reputację :nie:

Kamil Kryński z czasem 20.66 zajął 3. miejsce i awansował do półfinału biegu na 200m
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kzyhu
kzyhu
  7 Agosto 2012
dobra , od teraz każdy wpis nie na temat w tym wątku będzie odpowiednio nagrodzony 2755 , są granice cierpliwości
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Tym gorzej to świadczy o tobie ;)

eeeee a co ma ilość postów do tego kto jakim jest człowiekiem , strasznie płytki jesteś koleś
Enkido
Enkido: Ja mam większą ;)

w dupie to mam + za prawdę się nie banuje :nielapie:
Enkido
Enkido: Dożywotnia renta od WKS-u za obecność na stadionie?

nie wiem do czego pijesz , ale jak będziesz grzeczny to opłacę ci roczny abo cyfry żebyś mógł amicę oglądać :ziober2:
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i gdybyś chłopie mnie osobiście znał

to byś dostał sztukę i się nakrył przecież :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra , od teraz każdy wpis nie na temat w tym wątku będzie odpowiednio nagrodzony , są granice cierpliwości

spoko,nie spinaj się :rotfl:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  7 Agosto 2012
Witam znajomych po bardzo długiej przerwie :)
Widzę, ze trafiłem w dobry moment konwersacji :D
Chudy kompromitujesz się :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Enkido
  7 Agosto 2012
11,8 s na https://www.google.com/doodles/hurdles-2012, kto pobije? :mrgreen:
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Witam znajomych po bardzo długiej przerwie :)

Wspomniało się o Freddim i pojawił się Wiertloo:D

Kuczynski na 4 miejscu w swoim wyscigu przegrywajac chyba o 0,001, no rowno wjechali:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.