WueRZet
WueRZet
  21 Julio 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy:

Nie wiem co cię tak bawi. Jesteś tu może z pół roku, soł świeżaczek i nołnejm plus zgadzam się w pełni z Kubą ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Jesteś tu może z pół roku

płacze d83dde02
Enkido
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: płacze

Wiem, wiem, prawda boli :pociesza:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Enkido
Enkido: Wiem, wiem, prawda boli :pociesza:

przecież Ty mnie nawet nie znasz a prawisz,że jestem pół roku na forum , serio jesteś upośledzonym okularem :ziober2:
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wy..zielać z kłótniami z tego tematu

uwypuklanie głupoty innych użytkowników to nie kłótnia
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: na pewno (głośny smiech)

widocznie nie oglądasz siatkówki i gówno się na niej znasz skoro myślisz, że Rosjanie mają mocniejszą psychę od Polaków hahaha :crylol: no spadłem z krzesła ;d laik z cb i tyle ;)
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: uwypuklanie głupoty innych użytkowników to nie kłótnia

W temacie siatkówki już jakiś czas temu Gutek uwypuklił Twoją głupotę, a dalej prawisz bzdury:tak:
Enkido
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: przecież Ty mnie nawet nie znasz a prawisz,że jestem pół roku na forum , serio jesteś upośledzonym okularem

http://www.fotka.pl/forum/sport/371984,Liga_Typerow_edycja_/7#post372242

Mój premierowy post na Sporcie ;) A że ty masz konto od prawie 2 lat i udzielałeś się wcześniej na hajdzie to mało mnie to co obchodzi, staż na Sporcie masz mizerny ;)
kzyhu
kzyhu
  7 Agosto 2012
Chudy nie obrażaj innych :nie:

przecież on Was prowokuje a Wy to łykacie jak pelikany :/

kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
O właśnie Panowie, co się z Freddie'm stało?:D

Ładnie Polak na 200 m pobiegł nawet:)
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie nie oglądasz siatkówki

praktycznie w ogóle , gdyż siatkówka jest nudna , stawiam ją na równi z żużlem , ziew totalny :ziew:
Konto usunięte
Konto usunięte: Rosjanie mają mocniejszą psychę od Polaków

polacy zazwyczaj mają słabą psychikę :nielapie:

Konto usunięte
Konto usunięte: laik z cb i tyle ;)

w dupie mam siatkówke
Konto usunięte
Konto usunięte: W temacie siatkówki

jw
Enkido
Enkido: staż na Sporcie masz mizerny ;)

przegrałeś więcej życia ode mnie , dam Ci puchar z ziemniaka , maskotko forum
kuba92762
kuba92762
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież on Was prowokuje a Wy to łykacie jak pelikany :/

No z tą siatkówką to nie prowokacja akurat, a wiedza poparta jednym spotkaniem-czyli jej brak.
O koszykówce można z nim pogadać, ale w siatkówce to kompletnie 0.
Gutek909
Gutek909
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O właśnie Panowie, co się z Freddie'm stało?:D

Freddie, kolejny Wielkopolanin :mrgreen: wcięło go ;/
Chudy
Chudy: praktycznie w ogóle , gdyż siatkówka jest nudna

Chudy
Chudy: w dupie mam siatkówke

to dlaczego wypowiadasz się na tematy, które masz w dupie ? tylko idioci tak robią ;)
Chudy
Chudy
  7 Agosto 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to dlaczego wypowiadasz się na tematy, które masz w dupie ? tylko idioci tak robią ;)

bo polaczki mają słabą psychikę,niezależnie od sportu, a wypowiadam się bo z wielu tu mam bekę , co w tym złego
Enkido
  7 Agosto 2012
Chudy
Chudy: przegrałeś więcej życia ode mnie

Tak uważasz? Masz prawie tyle samo postów co ja, a masz konto ponad 2 razy krócej, soł kto przegrał życie?

Chudy
Chudy: maskotko forum

"Maskotka" ma 3 Oscary tego forum, soł odbij ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.