WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zauważcie, że 4 lata temu też nie mieli wybitnych przyjmujących i co ?

Priddy w formie i Ball na rozegraniu.No i Stanley wtedy był nie do zatrzymania:)
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A nie wiem siedzi tam Bosek i 2 z Polsatu, widocznie się powtarzają. Jednomyślnie twierdża jak każdy, że lepiej było przegrać teraz niż w 1/4.

Szkoda, ze Bosek nie gada, ze w kadrze brakuje zawodnikow z Czestochowy.
Drzyzga jest tam jedynie obiektywny.Mazur wkuwia mnie ta swoja filozofia w kazdym zdania. Zamiast powiedziec "Skupmy sie na treningu" to pieprzy "Powinnismy zaczerpnac taktycznych zalozen prowadzac juz rozgrzewke poprzez..."blablabla:ziewa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
o znam kolejnego to Kamil Składowski z Przeglądu Sportowego, jeszcze trzeba ogarnąć dziennikarza Polsatu Sport
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Zaraz zejde zobacze co to za pajac, ale juz nie wracam, zostaje na meczu.Jest juz transmisja na Eurosporcie?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zkoda, ze Bosek nie gada, ze w kadrze brakuje zawodnikow z Czestochowy. Drzyzga jest tam jedynie obiektywny.Mazur wkuwia mnie ta swoja filozofia w kazdym zdania. Zamiast powiedziec "Skupmy sie na treningu" to pieprzy "Powinnismy zaczerpnac taktycznych zalozen prowadzac juz rozgrzewke poprzez..."blablabla:ziewa:

Ta Bosek mentor, mówi co mu napiszą. Drzyzga to jest gość, pełen obiektywizm.
Mazura lepiej nie jadę po nim :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Jak ten Dante zdziadzial slabiutki jest obecnie
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
No ja też spadam, elo 2 5 0 270c
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Drzyzga sie spocil pewnie;D
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mazura lepiej nie jadę po nim :D

No moja babcia lubi filozofie, a jak on jest w studio to zasypia:P
Ja też, narson:)
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Jaka ta Rosja jest przereklamowana haha :D
Nigdy nie byli zespolem.W sumie to teraz jak tak patrze wisi mi to z kim zagramy w cwiercfinale .Kazdy moze wygrac z kazdym w 8
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Tunezja prowadzi buahahahhahah:D
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012
kurde, Brazylia wygrywa seta z Ruskimi..
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012
jak do tej pory Rosjanie mają strasznie słabe przyjęcie, a co za tym idzie nie mają dobrego ataku. Słabo dość ci przyjmujący Rosji wyglądają..
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Moim zdaniem ani Rosja ani Brazylia nie jest w optymalnej formie i juz nie bedzie na tym turnieju.Kwestia zlota jest otwarta.
Gutek909
Gutek909
  1 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem ani Rosja ani Brazylia nie jest w optymalnej formie

spokojnie, nie wnioskujmy po meczach w grupie.. Wg mnie to ćwierćfinały będą dopiero miarodajne i tam się wszystko rozegra..
ale Brazylia ładnie prawie sfrajerzyła tego seta ;D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  1 sierpnia 2012
taa Gutek Ty i te Twoje prognozy :P
a postawiałem na poczatku na Brazylie :nie:

dobrze ze w tym drugim typerze dałem na nich chociaż
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.