WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Teraz naprawdę chcę żebyśmy spotkali się z nimi jeszcze raz w fazie pucharowej, zlali ich 3:0 zakładając Sokołovowi kilka bloków.

Raczej nie przejdą półfinału.
Martwi jedynie, że Polacy prawdopodobnie nie wyjdą z grupy z 1ego.Nie wierzę, że Makarony przegraja chocby seta.
Ale w sumie z kazdym trzeba wygrywac.
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Nie moge cytowac nie wiem dlaczego :D

Niee krzychu mylisz go pewnie z Muserskim ktory obecnie gra w kadrze i jest srodkowym.

Gutek dobrze pisze:) ale naprawde mial yebniecie niesamowite
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012

wg wiki gra obecnie w Nowosybirsku
Konto usunięte
Konto usunięte: 217cm

nie nie, 208 wg wiki. Myślę, że mają dobre dane, aż taki wysoki nie był jak mówisz..
ten wysoki to może Ci się kojarzyć z Dineykinem czy jak mu tam :P
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale Nowak był gość ;d ile on miał ? z 215 ? ;d

No cos takiego:P
Mialem z nim zdjęcie wrzucone tutaj dla styrania siebie, ale Fotkowi spece mieli problem z rozroznieniem ktory to ktory i wywalili:P
Konto usunięte
Konto usunięte: to ten gość co koło 217cm wzrostu ma ???

Nie, to Kazakov:)Baranov piekielna zagrywka i skutecznosc:)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o żal było oglądać to. Chociaż i tak jej nie wybaczyłem tych 180km/

Zapomnij o tym, pamiętaj o najlepszych momentach jakie nam dała.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nuti co się stało z naszym koniem ??

Słabo teraz ogarniam, wiem że Dojcze wygrali drużynówkę d83ddc0e
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, to Kazakov:)

o własnie o nim mysłałem , gra on jeszcze w reprezentacji ??

KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Kacapow jest tyle i bylo pod 220 ze mozna wymieniac chyba z 20 a Krzychu teraz sam pewnie nie wie o kogo chodzilo ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie przejdą półfinału. Martwi jedynie, że Polacy prawdopodobnie nie wyjdą z grupy z 1ego.Nie wierzę, że Makarony przegraja chocby seta. Ale w sumie z kazdym trzeba wygrywac.

No Bułgarzy teraz uwierzyli w swoje siły i są nieobliczalni. My musimy liczyć, że w ich bezpośrednim meczu wygra Italia.
A sami musimy wygrywać za 3 pkt do końca.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Stawiam ze w cwiercifnale zagramy z USA a pozniej z Ruskami znajac zycie pewnie;D
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Zapomnij o tym, pamiętaj o najlepszych momentach jakie nam dała.

Ja te dwie sprawy rozdzielam.
Za to co robiła kiedyś uwielbiam ją, za to drugie trochę jej nie szanuję.
Konto usunięte
Konto usunięte: o własnie o nim mysłałem , gra on jeszcze w reprezentacji ??

W kadrze na pewno nie, w lidze nie wiem, jakoś nie interesowałem się nią, teraz pewnie będę ogarniać skoro Kurek będzie z Poltavskym w jednej druzynie grac:D
kzyhu
kzyhu
  31 lipca 2012
no tak , Brazylia - Rosja tylko w tvp sport , jakby cos szkodziło im dać w otwartym kanale
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kacapow jest tyle i bylo pod 220 ze mozna wymieniac chyba z 20 a Krzychu teraz sam pewnie nie wie o kogo chodzilo ;D

ja wymieniłem innego, Ty też i Kuba to samo :P
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No Bułgarzy teraz uwierzyli w swoje siły i są nieobliczalni. My musimy liczyć, że w ich bezpośrednim meczu wygra Italia. A sami musimy wygrywać za 3 pkt do końca.

Wydaje mi się, że Spaghetti ich zbije strasznie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stawiam ze w cwiercifnale zagramy z USA a pozniej z Ruskami znajac zycie pewnie;D

Po dzisiejszym meczu ponownie boję się Amerykanów, Brazylijczyków i Rosjan.
Muszą Polacy efektowani pokonać Argentynę żebym był spokojny.
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stawiam ze w cwiercifnale zagramy z USA

oby nie, bo hamburgery się rozpędzają z meczu na mecz..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.