WueRZet
WueRZet
  21 lipca 2012 (pierwszy post)

Już w najbliższy piątek, 27 lipca 2012 roku zapalony zostanie znicz olimpijski na Stadionie Olimpijskim w Londynie. Ceremonia da początek do rozpoczęcia XXX nowożytnych igrzysk. Po raz trzeci odbędą się one w Londynie (poprzednio w 1908 roku i w 1948 roku).

Prawie 3 tysiące sportowców z 205 państw będzie rywalizować na 25 obiektach sportowych w 29 konkurencjach by zdobyć upragniony złoty medal :

W porównaniu do Igrzysk w Pekinie nie będzie rozgrywanego turnieju w baseballu i softbolu.

Kalendarz zawodów wygląda następująco ( niebieski kolor - eliminacje, żółty kolor - finały:

Do Londynu wysłanych zostanie 217 polskich sportowców. Pełna lista : http://www.sport.pl/sport/1,65025,12120592,Londyn_2012__Sklad_polskiej_reprezentacji_olimpijskiej.html?as=1&startsz=x

Relacje telewizyjne z zawodów przeprowadzać będzie między innymi TVP, nSport, oraz Eurosport.

Temat do ogólnej dyskusji :piwo:
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Możdżonek dziś zanim go zdjął Anastasi to grał słabo, ale nie gorzej od Nowakowskiego. Później jak Możdżonek wrócił to był chyba najlepszy na boisku :P

No dla mnie niestety drewno to jest straszne.Najbardziej zamulony zawodnik ze wszystkich.
Chociaż jak pamiętam za juniorów to czapował ostro w Olsztynie, ale w ataku to jest ciągle deska.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  31 lipca 2012
Brytyjki pokonały 1-0 Brazylijki i wychodzą z grupy z 1 miejsca z bilansem bramek 5-0 :)

Swoją drogą kijowo przegrać mecz siatkówki zdobywając więcej punktów :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Enkido uspokój się już
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spokojnie Panowie nie ubolewajcie nad siatkarzami, kubeł na łby dostali. Zagraliśmy bardzo słabe w każdym elemencie siatkarskiego rzemiosła. Beka z Bułgarów, że się cieszą grając z niewyspaną Polską.

No ja meczu nie oglądałem po 1 secie na szczęście:D
Po co mi znowu skarga z hotelu od jakiejś starej babci za wulgaryzmy w trakcie ciszy nocnej:P
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No dla mnie niestety drewno to jest straszne.Najbardziej zamulony zawodnik ze wszystkich. Chociaż jak pamiętam za juniorów to czapował ostro w Olsztynie, ale w ataku to jest ciągle deska.

no, ale obecnie środkowych lepszych nie mamy ech
Enkido
Enkido: Swoją drogą kijowo przegrać mecz siatkówki zdobywając więcej punktów

to tylko pokazuje jak Bułgaria jest słaba, a niestety my dziś jeszcze gorsi. Mam nadzieję, że to był po prostu ten gorszy dzień. Lepiej teraz niż w ćwierćfinale..
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja meczu nie oglądałem po 1 secie na szczęście:D Po co mi znowu skarga z hotelu od jakiejś starej babci za wulgaryzmy w trakcie ciszy nocnej:P

:rotfl:
Ja oglądałem i się wkurzałem, graliśmy jak cioty i wygrał z nami sam jeden Sokołov. Aż niemożliwe!

Teraz dobry mecz Brazylia z Rosją o 23, równocześnie kosz Dream Team.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Enkido
Enkido: Swoją drogą kijowo przegrać mecz siatkówki zdobywając więcej punktów

Też w sumie kijowo jest stracić bramkę w nożnej grając w przewadze:)
Enkido
  31 lipca 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Enkido uspokój się już

No ja tylko stwierdziłem fakt. Rzadko się zdarza taka sytuacja.

Pary ćwierćfinałowe w turnieju piłkarek nożnych

Wielka Brytania - Kanada
USA - Nowa Zelandia
Szwecja - Francja
Brazylia - Japonia
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no, ale obecnie środkowych lepszych nie mamy ech

Zawsze to lepsze niż Kłos.Dawać Wnuka do kadry:D
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja oglądałem i się wkurzałem, graliśmy jak cioty i wygrał z nami sam jeden Sokołov. Aż niemożliwe!

A na LŚ tak mu siatkowke wybilismy z głowy w sumie
Enkido
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też w sumie kijowo jest stracić bramkę w nożnej grając w przewadze:)

To akurat nie jest nic dziwnego
KorasPL
KorasPL
  31 lipca 2012
Zauwazylem iz slabsze wystepy naszych rodakow na IO tym wieksze spozycie alkoholu w moim fyrtlu.Ja tam sie ciesze akurat z tego heh:D
kuba92762
kuba92762
  31 lipca 2012
Enkido
Enkido: To akurat nie jest nic dziwnego

W siatkówce tez nic dziwnego:)
Przegrywasz na przewagi, jednego wygrywasz wysoko tak jak dzisiaj i załatwione.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
Enkido
Enkido: No ja tylko stwierdziłem fakt. Rzadko się zdarza taka sytuacja.

A wg mnie nie. Mało oglądasz siatę widocznie.

Konto usunięte
Konto usunięte: A na LŚ tak mu siatkowke wybilismy z głowy w sumie

Szczerze? Ja dopiero teraz dowiedziałem się kto to jest Sokołov i na długo go zapamiętam.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  31 lipca 2012
aha Korzeniowski i Otylia, czas zawiesić czepek na kołek
Gutek909
Gutek909
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze to lepsze niż Kłos.Dawać Wnuka do kadry:D

Gdzie jest Nowak, Stancelewski, Kadziewicz :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.