Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 июля 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
6 августа 2012
LeonGrande: Wyczuwalem zazdrosc mocno na poprzedniej stronie, widac teraz po tej zdecydowanej uldze
Aczkolwiek serio myslalem ze w koncu mnie wylosowali ech, bylo blisko!
NuTiiiiii
6 августа 2012
wyczuwam nielegal na forum, albo bierzecie mnie to spółki albo wszystkim powiem
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
6 августа 2012
LeonGrande: Jaki chcesz miec wpływ do spółki ? jakas propozycja ?
wchodzę i jak ktoś wygra bonusa to się dzielimy, zawsze w 3 więcej szans niż samodzielnie :D
Chudy
7 августа 2012
LeonGrande: To uczucie gdy wbijasz widzisz swoje imie widzisz poczatek nr konta taki sam ale.. to nie Ty bo nazwisko juz sie nie zgadza : (
jeśli przy zalogowaniu nie ma wiadomości o wygranej to wiesz :( już 2250 euro do wyjęcia :(
NuTiiiiii
8 августа 2012
Tym razem odpuściłem Europę, ale dobre kursy na awanse polskich drużyn do kolejnych rund
Chudy
8 августа 2012
jak nie obstawiam to wchodzi , jak puszczę kupony to nie wjeżdża :x