Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: 34 |
BluzgometrTM: 28
LeonGrande
21 października 2013
Konto usunięte: Ja tez traktowałem to jak zabawe grałe mw sts za 2 zł :). Nawet dostałem TV w nagrode od Prezesa STS firmy Z Zorów.. bo wygrałem konkurs dla osob z danego punktu. Chodzi o to że to wciąga i zaczyna się nalogowe granie, ciągle myśli o typach , stres, nie przespane noce, myślenie o wyniku non stop. To moze jeszcze nie jest najgorsze, ale to ze jak masz 100 zł ostatnio to postawisz to aby moc miec 200 zł. po prostu nałóg, uzaleznienie. A wyjscie z tego nie jest takie proste.. Poza tym tj hazard i nie da sie na tym zarabiać. Wiem o tym najlepiej. Miałem rózne infa z całego swiata w sprawie meczy... Jak chcesz zarabiac przez internet bo zajmuje sie tym od roku. zarobki sa nieograniczone , a to jak sie rozwija dynamicznie marketing sieciowy jest zdecydowana przesad. Własnie MLM tj najlepsza praca na swiecie. Najwiecej tez milionerów powstało w tej branzy..
NuTiiiiii
21 października 2013
ja też gram dla zabawy maks 50zł miesięcznie, czasem więcej i wiem, że się nie uzależnię a tylko lepiej się meczyki ogląda jak hajsik postawiony ;)
poza tym do kawy rano z chłopakami w robocie ogarniamy sobie dobre kursiki - taki rytuał
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
dunny
21 października 2013
Leon: GrandeSzkoda mi wyplaty na tracenie kasy u buka
Masz racje, ale pamiętaj to wciąga, bo tez tak miałem jak ty emocje wieksze jak sie postawiło kaskę. Tak kiedys na Małysza stawiałem
kniatol1
23 października 2013
na jutrzejsze kupony bedzie
LuznyGosc
24 października 2013
Zabawilem sie tym razem inaczej i..
kniatol1
24 października 2013
jaki tasiemiec...:O
KorasPL
25 października 2013
Ktos napisal ze na bukmacherce nie mozna zarobic ze to hazard i ze zawsze wyjdzie sie na minus.Hmm jezeli traktujesz to jak hazard masz ostatnia 100 i stawiasz wszystko to fakt jest to hazard.Mozna na tym wyjsc i to ladnie wszystko zalezy od budzetu jakim posiadamy i od chlodnej glowy.Osobiscie wspolpracuje z pewnym portalem swiadczaczym platne typy .Gram swoje typy oraz podeslane od moich znajomkow tworzacych portal.W miesiacu gram okolo 50 typow .Z 15 tysiecy ktore mialem na start w 6 miesiecy zrobilem 45 tysiecy na czysto wiec da sie? Odpowiedam da.Zajalem tym sie bardziej na powaznie kiedys gralem dla zabawy.Postawowilem cos zrobic zainwestowiac i jak dobrze pojdzie to przez 12 miesiacy zakrece sie kolo 100 tysiecy zysku.Wiem ze dla niektorych wydaje sie to malo realne albo jakas sciema ale tak jest naprawde.Jezeli mamy dobry budzet i przemyslane typy to bedziemy na plusie i to duzym.W wolnych chwilach wrzuce troche typow na poszczegolne dni.Z fartem.
NuTiiiiii
25 października 2013
jest i Koras, więc dawajcie typy... wszak weekend i trzeba coś zagrać
LuznyGosc
25 października 2013
45 minuta karny dla Celticu. 88 minuta czerwona kartka.
NuTiiiiii
25 października 2013
LuznyGosc: 45 minuta karny dla Celticu. 88 minuta czerwona kartka.
a zobacz co napisałem wyżej o Celticu :)
ostatni kupon na +
co tam masz na weekend ?
NuTiiiiii
26 października 2013
Luźny :
LuznyGosc
26 października 2013
No, no, ale tu chodzilo o remis do przerwy i czerwona kartke. :P
NuTiiiiii
28 października 2013
za 10zl myślę wejść :D
NuTiiiiii
28 października 2013
Dużą kasą wjechałem w Górnik 1X nawet i uj !