Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
20 lipca 2012 (pierwszy post)
Temat poświęcony typowaniu wszelkich dziedzin sportu i wszystkiego na czym można podwoić złotówkę.
Bukmacherzy do dzieła. Dzielcie się opiniami, spostrzeżeniami i wygranymi.
Enjoy! приглашаю
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
30 listopada 2013
RexMundi: słabiutki Piast nie przegrał od 4 spotkań ( licząc ten mecz) i wygrał derby z Górnikiem który po odejściu Nawałki gra w kratkę
mecz pomiędzy zespołami z 2 i 9 miejsca chyba
Piast jest słaby, wynik mega niespodzianka, a miejsca nie mają tu nic do rzeczy
RexMundi: spotkanie zespołów z miejsc 11 i 12/13 ?
Lechia przegrała ostatnio z Podbeskidziem i słabym Śląskiem, którego nomen omen Jaga rozjechała z pieśnią na ustach
RexMundi: pojedynek 4 zespołu z 15 ? który przez cały mecz grał padake , Kamiński wykładał piłki napastnikom Zagłębia jak kopacz z III ligi,
remisują tylko po dobrym wolnym w końcówce spotkania
Widzę jak uważnie oglądałeś mecz ;) O ile oglądałeś
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
1 grudnia 2013
Wiedziałem żeby nie stawiać na Lech bo był za niski kurs, szkoda że nie miałem takiego przeczucia co do Górnika.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
1 grudnia 2013
Też miałem Milan, ale MU ehhh a taki był ładny kupon. Został jeszcze jeden gdzie do wygrania najmniej.
NuTiiiiii
1 grudnia 2013
Roma, Liverpool, Inter DNO !
jeszcze nie wiadomo czy do tego grona nie dołączy Chelsea
NuTiiiiii
2 grudnia 2013
OMGG jaki hardcore, wjechałbym tylko jako singiel bo jakby młoda się dowiedziała
podziw dla gościa !
chociaż też te mecze miałem na kuponach :D